Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 04, 00:55. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Taigi sianied mano namu aparaturos seimoje atsirado dar vienas narys . Tai japonas Rotel RE-1010, 2 kanalu, 10 daznio juostu equaliser.
[img]http://img60.imageshack.us/my.php?image=2073394qm.jpg[/img]
Dabar vat mastau kaip ji teisingai pajungti, back-panel atrodo taip:
[img]http://img66.imageshack.us/my.php?image=2073412zx.jpg[/img]
Jungsiu prie stiprintuvo JVC VN-900. Patarkit kaip sujungt
Taigi sianied mano namu aparaturos seimoje atsirado dar vienas narys . Tai japonas Rotel RE-1010, 2 kanalu, 10 daznio juostu equaliser.[/img]
Tai sakai uz garso pagadinima dar savanoriskai ir pinigus susimokejai...
Didžioji jų dalis taip daro! Kuo daugiau spaudžia-tampo signalą, tuo jiems geriau.
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia?
na, ash pvz manau kad tai geresne iseitis nei kad integruotas eq buna y stiprekus, beto jus bent liete rotel eq? ash esu lietes ir galiu pasakyt kad ten potencai varziniai per zingsniukus vaiksto ir daiktas tikrai geras o garso pagadinima su mano peerless vargu ar pajusi o daugelis net tokiu biudzetiniu kaip mano neturi tai koks gali buti garso gadinimas? ash jei jy buciau paemes, tai buciau tik truputy kambario duobes pakoregaves ir pikus ties kaikuriais daniais po viena laiptely nieks juk nesake kad laus bosus na fsiu katushku...
na, ash pvz manau kad tai geresne iseitis nei kad integruotas eq buna y stiprekus, beto jus bent liete rotel eq? ash esu lietes ir galiu pasakyt kad ten potencai varziniai per zingsniukus vaiksto ir daiktas tikrai geras o garso pagadinima su mano peerless vargu ar pajusi o daugelis net tokiu biudzetiniu kaip mano neturi tai koks gali buti garso gadinimas? ash jei jy buciau paemes, tai buciau tik truputy kambario duobes pakoregaves ir pikus ties kaikuriais daniais po viena laiptely nieks juk nesake kad laus bosus na fsiu katushku...
beje voodoo kiek mokejai? berods 120 ane?
Nemokejau... Turejau as toki telefoniuka Alcatel'i nespalvota , verte jo kazkur 70lt. Tai iskeiciau
Nu jei sumastysiu parduot tai ish kart tau praneshu O kas cia isvis per firma "Rotel".. Kazkokia girdeta labai, man rodos neblogus stiprus gamina.. Ar klystu?
sitie sherpatrtebo negamina jei ziuret kaip atskaitos sistema eilinius stiprekus ar recyverius tokius kaip mano pas drauga stiprius rotel 2*30 arba liaudishkai 4*30 blecha graziai groja ypac auksti, gaila sukepino debilas viena kanala ir mikres tokiso neber pirkt reiks nurasyt koda gal analogas yra...
sitie sherpatrtebo negamina jei ziuret kaip atskaitos sistema eilinius stiprekus ar recyverius tokius kaip mano pas drauga stiprius rotel 2*30 arba liaudishkai 4*30 blecha graziai groja ypac auksti, gaila sukepino debilas viena kanala ir mikres tokiso neber pirkt reiks nurasyt koda gal analogas yra...
skelbimuose maciau uz 3000lt kazkas pardavineja stipra panashu
klausimų, manau nekyla. Tai vienas iš geriausių ekvalaizerių.
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia?