|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 05, 13:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Rotel RE-1010
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 00:12 |
|
|
|
Taigi sianied mano namu aparaturos seimoje atsirado dar vienas narys . Tai japonas Rotel RE-1010, 2 kanalu, 10 daznio juostu equaliser.
[img]http://img60.imageshack.us/my.php?image=2073394qm.jpg[/img]
Dabar vat mastau kaip ji teisingai pajungti, back-panel atrodo taip:
[img]http://img66.imageshack.us/my.php?image=2073412zx.jpg[/img]
Jungsiu prie stiprintuvo JVC VN-900. Patarkit kaip sujungt
Aciu uz demesi[/img] |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 01:28 |
|
|
|
signalo 2 tulpes jungi i input, o is output laidus tiesi i recyverio input... |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 01:53 |
|
|
|
o kam tada reikalingi tie "Tape monitor 1 ir 2"? |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 02:36 |
|
|
|
voodoo ble nukleckinai mano EQ as ir jo norejau bet per velai paskambinau  |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 02:51 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
voodoo ble nukleckinai mano EQ as ir jo norejau bet per velai paskambinau  |
:PPPPPP |
|
|
|
|
 |
Re: Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 04:29 |
|
|
|
Voodoo rašo: |
Taigi sianied mano namu aparaturos seimoje atsirado dar vienas narys . Tai japonas Rotel RE-1010, 2 kanalu, 10 daznio juostu equaliser.[/img] |
Tai sakai uz garso pagadinima dar savanoriskai ir pinigus susimokejai... |
|
|
|
|
 |
Re: Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 05:42 |
|
|
|
Girius rašo: |
Voodoo rašo: |
Taigi sianied mano namu aparaturos seimoje atsirado dar vienas narys . Tai japonas Rotel RE-1010, 2 kanalu, 10 daznio juostu equaliser.[/img] |
Tai sakai uz garso pagadinima dar savanoriskai ir pinigus susimokejai... |
Didžioji jų dalis taip daro! Kuo daugiau spaudžia-tampo signalą, tuo jiems geriau. |
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
 |
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 13:12 |
|
|
|
na, ash pvz manau kad tai geresne iseitis nei kad integruotas eq buna y stiprekus, beto jus bent liete rotel eq? ash esu lietes ir galiu pasakyt kad ten potencai varziniai per zingsniukus vaiksto ir daiktas tikrai geras o garso pagadinima su mano peerless vargu ar pajusi o daugelis net tokiu biudzetiniu kaip mano neturi tai koks gali buti garso gadinimas? ash jei jy buciau paemes, tai buciau tik truputy kambario duobes pakoregaves ir pikus ties kaikuriais daniais po viena laiptely nieks juk nesake kad laus bosus na fsiu katushku...
beje voodoo kiek mokejai? berods 120 ane? |
|
|
|
|
 |
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 15:19 |
|
|
|
na, ash pvz manau kad tai geresne iseitis nei kad integruotas eq buna y stiprekus, beto jus bent liete rotel eq? ash esu lietes ir galiu pasakyt kad ten potencai varziniai per zingsniukus vaiksto ir daiktas tikrai geras o garso pagadinima su mano peerless vargu ar pajusi o daugelis net tokiu biudzetiniu kaip mano neturi tai koks gali buti garso gadinimas? ash jei jy buciau paemes, tai buciau tik truputy kambario duobes pakoregaves ir pikus ties kaikuriais daniais po viena laiptely nieks juk nesake kad laus bosus na fsiu katushku...
beje voodoo kiek mokejai? berods 120 ane? |
Nemokejau... Turejau as toki telefoniuka Alcatel'i nespalvota , verte jo kazkur 70lt. Tai iskeiciau  |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 15:34 |
|
|
|
shudas.... ash irgi jo norejau  |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 15:39 |
|
|
|
shudas.... ash irgi jo norejau  |
Nu jei sumastysiu parduot tai ish kart tau praneshu O kas cia isvis per firma "Rotel".. Kazkokia girdeta labai, man rodos neblogus stiprus gamina.. Ar klystu? |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 15:48 |
|
|
|
sitie sherpatrtebo negamina jei ziuret kaip atskaitos sistema eilinius stiprekus ar recyverius tokius kaip mano pas drauga stiprius rotel 2*30 arba liaudishkai 4*30 blecha graziai groja ypac auksti, gaila sukepino debilas viena kanala ir mikres tokiso neber pirkt reiks nurasyt koda gal analogas yra... |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 15:50 |
|
|
|
sitie sherpatrtebo negamina jei ziuret kaip atskaitos sistema eilinius stiprekus ar recyverius tokius kaip mano pas drauga stiprius rotel 2*30 arba liaudishkai 4*30 blecha graziai groja ypac auksti, gaila sukepino debilas viena kanala ir mikres tokiso neber pirkt reiks nurasyt koda gal analogas yra... |
skelbimuose maciau uz 3000lt kazkas pardavineja stipra panashu  |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 15:56 |
|
|
|
na mano draugas uz tiek pat paeeme tik be vieno nulio  |
|
|
|
|
 |
Rotel RE-1010 |
Parašytas: 2006 02 25, 23:55 |
|
|
|
|
_________________ Trys viename: 1.Visa nauja-gerai pamiršta sena! 2.Groja ne pinigai, tik be jų irgi negros! 3.Geriau groja,ar tik veikia kitaip?!!. Ir bendrai, JAU groja, ar TIK veikia? |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors