|
Forumas » Akustika » Mano gamybos kolonke
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 01, 23:57 |
|
|
|
|
Na tas mikseris yra 8 kanalu 5 kanalai stiprinami 3 ne, ten tiesiog garsa reguliuot imanoma ir viskas labai paprastas, na pacia mikroschema man dede padare, nes dar man biski per sunki, bet pati tai pats surinkau mikseri.
Na koloneliu daug, nes mes su draugu grupe turim, ir dar kai darom kompiuterinisu bugnus ir elektronikas, tik gitaros ir vokalai gyvai, tai taip ir iseina. Na yra ten viena toke is lemonos kazkoke uz 99lt, su pakeistu garsiakalbiu kolonele. Dar yra keturios centrines koloneles, viena rusiska s50, ir viena kazkoke rusiska labai labai sena, su suplesita membrana... Bet is ju tik trecdali naudojam, dabar kai sitas pabaigsim, tai aplamai tik sitas naudosim, da ir dar du gitarinei kubai, vienas 15w peavey kitas 30w lempinis tamsta. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 00:44 |
|
|
|
|
Jega nuosava grupe... Mes irgi kaska galvojom, bet truksta baslios vien tik elektrinems gitaroms nusipirkti... Ne gal po vasaros padirbeja kaska darysime, gal baslios gitaroms sukrapstysime O jei nepaslaptis tai kokia jusu grupes sudetis, ka grojate??? Ir kokia programa vietoj bugnu leidziate??? |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 00:50 |
|
|
|
|
Na sudetis tai :
as (elektrine gitara, bugnu sintezatoriu bosines gitaros programavimas)
draugas (el. gitara, vokalas)
drauge (back vokalas)
Na grosime tai tilius bus : industrial, cyber, electronic, gothic metal
Bugnus ir visa kita darau su Cubase sx. Aj as tai gitara nusipirkau per praeitas kaledas, bet dabar pirksiu nauja nes mano peavey raptor knisa, pirksiu ibanez.  |
|
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 00:58 |
|
|
|
|
Aaa, tai jus cia taip kukliai dar kolkas kaip matau... MEs tai vat susideliojome viska taip: as bosine, du draugeliai solines elektrones, kelios mergos voklai (savanoriu pilna, problemu nebus) ir dar toks draugelis bugnus gal paraus... Tai vat visi susitarem per vesara pinigu gitaroms susiveikti  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:09 |
|
|
|
|
Na mes ir grojam nedaug, kolkas tik tris gabalus turim padarytus su bugnais.  |
|
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:09 |
|
|
|
|
As ir ikursiu grupe metalistu  |
|
_________________ Aš pažeidinėju forumo taisykles ir nepaisau moderatorių įspėjimų. |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:16 |
|
|
|
|
Aplamai siuo metu kaskokia gitaro manija uzejo... Nu sakykime musu klaseje is 17 bernu 13 groja gitaromis, 5 groja normaliai  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:22 |
|
|
|
|
kai mokykloj mokiaus pas mus irgi ~10-11 klasej buvo dalis prie gitaru pasinese, bet kazkaip greitai ir praejo visas noras , bet tie kas pradeda nuo mazesniu dienu, i tai ziuri rimciau pats is patirties zinau, 7 metus muzikalke atlankiau nors supratima apie muzika isugde  |
|
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:43 |
|
|
|
|
Pas mane visoi klaseje 3 zmones groja, is ju as groju geriausiai, nors groju tik 1.5metu, na as tai ziuriu labai rimtai i tai...  |
|
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:45 |
|
|
|
|
| calling rašo: |
Pas mane visoi klaseje 3 zmones groja, is ju as groju geriausiai, nors groju tik 1.5metu, na as tai ziuriu labai rimtai i tai...  |
tai saunuolis ka ce ir bepridursi  |
|
|
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:45 |
|
|
|
|
Jo, cia tas domijimasis kai apsireiske, tai visi tik akordais ir varo, ismoksta tris akordus ir pirmyn... Na o tie kas istiesu groja, tai groja kurinius rimtus is natu, prie kuriu reikia ir pasedeti ir daug darbo ideti...  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 01:47 |
|
|
|
|
| calling rašo: |
As deja negaliu girtis kad groju geriausiai, nes yra vienas toki kuris jau 5metus gitara groja kaska, tevas gitaristas, brolis jo isvis rimtai pavaro...tai i jis nuo brito irgi neatsilieka, ka ten ir pasivysi, tuo labiau kai as gimineje vienintelis muzikantas ir dar tik maziau nei metus groju  |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 19:23 |
|
|
|
|
| Sveiki muzikantai, as biski neitema bet noriu paklaust kaip jus cia idedat fotkes??? |
|
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi |
|
|
|
 |
Mano gamybos kolonke |
Parašytas: 2006 02 02, 20:51 |
|
|
|
|
ARTIZZZ rasai :
[img]fotkes adresas[/img ] - tik tarpo neturi but tarp /img ir ]
Mindaugeli, na as tai nevienintelis, mano tevas tai kietas gitaristas, roko pradininkas lietuvoj, ir seip savo laiku grojo geriausiose roko grupese pvz: Saules laikrodis, antis, siaures kryptis... na bet deja as su juo jau 12metu nebendrauju, kitaip sakant nuo 3metu nemaciau jo... |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |