Elektronika.lt
 2026 m. birželio 29 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 06 29, 05:06. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Akustika » Mano gamybos kolonke
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 01, 23:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
calling
Naujokas
Naujokas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Na tas mikseris yra 8 kanalu 5 kanalai stiprinami 3 ne, ten tiesiog garsa reguliuot imanoma ir viskas labai paprastas, na pacia mikroschema man dede padare, nes dar man biski per sunki, bet pati tai pats surinkau mikseri.
Na koloneliu daug, nes mes su draugu grupe turim, ir dar kai darom kompiuterinisu bugnus ir elektronikas, tik gitaros ir vokalai gyvai, tai taip ir iseina. Na yra ten viena toke is lemonos kazkoke uz 99lt, su pakeistu garsiakalbiu kolonele. Dar yra keturios centrines koloneles, viena rusiska s50, ir viena kazkoke rusiska labai labai sena, su suplesita membrana... Bet is ju tik trecdali naudojam, dabar kai sitas pabaigsim, tai aplamai tik sitas naudosim, da ir dar du gitarinei kubai, vienas 15w peavey kitas 30w lempinis tamsta.
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 00:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mindaugelis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Jega nuosava grupe... Mes irgi kaska galvojom, bet truksta baslios vien tik elektrinems gitaroms nusipirkti... Ne gal po vasaros padirbeja kaska darysime, gal baslios gitaroms sukrapstysime Very Happy O jei nepaslaptis tai kokia jusu grupes sudetis, ka grojate??? Ir kokia programa vietoj bugnu leidziate???

Skype - Mendiis
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 00:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
calling
Naujokas
Naujokas
Na sudetis tai :
as (elektrine gitara, bugnu sintezatoriu bosines gitaros programavimas)
draugas (el. gitara, vokalas)
drauge (back vokalas)
Na grosime tai tilius bus : industrial, cyber, electronic, gothic metal Very Happy
Bugnus ir visa kita darau su Cubase sx. Aj as tai gitara nusipirkau per praeitas kaledas, bet dabar pirksiu nauja nes mano peavey raptor knisa, pirksiu ibanez. Smile
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 00:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mindaugelis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Aaa, tai jus cia taip kukliai dar kolkas kaip matau... MEs tai vat susideliojome viska taip: as bosine, du draugeliai solines elektrones, kelios mergos voklai (savanoriu pilna, problemu nebus) ir dar toks draugelis bugnus gal paraus... Tai vat visi susitarem per vesara pinigu gitaroms susiveikti Laughing

Skype - Mendiis
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
calling
Naujokas
Naujokas
Na mes ir grojam nedaug, kolkas tik tris gabalus turim padarytus su bugnais. Smile
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
abc_lt
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
As ir ikursiu grupe metalistu Smile

PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mindaugelis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Aplamai siuo metu kaskokia gitaro manija uzejo... Nu sakykime musu klaseje is 17 bernu 13 groja gitaromis, 5 groja normaliai Laughing

Skype - Mendiis
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Tomasius
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
kai mokykloj mokiaus pas mus irgi ~10-11 klasej buvo dalis prie gitaru pasinese, bet kazkaip greitai ir praejo visas noras Very Happy, bet tie kas pradeda nuo mazesniu dienu, i tai ziuri rimciau Wink pats is patirties zinau, 7 metus muzikalke atlankiau Smile nors supratima apie muzika isugde Wink
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
calling
Naujokas
Naujokas
Pas mane visoi klaseje 3 zmones groja, is ju as groju geriausiai, nors groju tik 1.5metu, na as tai ziuriu labai rimtai i tai... Smile
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Tomasius
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
calling rašo:
Pas mane visoi klaseje 3 zmones groja, is ju as groju geriausiai, nors groju tik 1.5metu, na as tai ziuriu labai rimtai i tai... Smile

tai saunuolis Wink ka ce ir bepridursi Wink
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mindaugelis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Jo, cia tas domijimasis kai apsireiske, tai visi tik akordais ir varo, ismoksta tris akordus ir pirmyn... Na o tie kas istiesu groja, tai groja kurinius rimtus is natu, prie kuriu reikia ir pasedeti ir daug darbo ideti... Rolling Eyes

Skype - Mendiis
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 01:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
mindaugelis
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
calling rašo:

As deja negaliu girtis kad groju geriausiai, nes yra vienas toki kuris jau 5metus gitara groja kaska, tevas gitaristas, brolis jo isvis rimtai pavaro...tai i jis nuo brito irgi neatsilieka, ka ten ir pasivysi, tuo labiau kai as gimineje vienintelis muzikantas ir dar tik maziau nei metus groju Rolling Eyes

Skype - Mendiis
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 19:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ARTIZZ
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Sveiki muzikantai, as biski neitema bet noriu paklaust kaip jus cia idedat fotkes???

PranešimasParašytas: 2006 02 02, 20:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
karoliz
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Very Happy Geriau apsidairyk pries rasydamas pranesima!
 Mano gamybos kolonke
PranešimasParašytas: 2006 02 02, 20:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
calling
Naujokas
Naujokas
ARTIZZZ rasai :
[img]fotkes adresas[/img ] - tik tarpo neturi but tarp /img ir ]
Mindaugeli, na as tai nevienintelis, mano tevas tai kietas gitaristas, roko pradininkas lietuvoj, ir seip savo laiku grojo geriausiose roko grupese pvz: Saules laikrodis, antis, siaures kryptis... na bet deja as su juo jau 12metu nebendrauju, kitaip sakant nuo 3metu nemaciau jo...
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, Assetto Corsa Rally Mods
GTA 6 Wiki
GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles, GTA 6 Character
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
ScriptHookV, GTA 5 Mods, GTA 5 Map Mods
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“