Elektronika.lt
 2026 m. vasario 12 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 02 12, 16:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » mini 1w stiprintuvas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 78
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 mini 1w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2011 11 07, 09:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
SPX rašo:
/\ Tai kad studentų yra įvairių tipų, vieni vaidina išmanančius, kiti išmanymu tikrai pasižymi, tretiems viskas "do lampočki"...

Nežinau kam tu čia taikai šią repliką, bet atsakysiu.
Aš niekada neteigiau ir neteigiu ir neteigsiu, kad visi privalo mokėti ir žinoti viską. Nesvarbu ar tai būtų mokinys ar studentas ar pensininkas.
TAČIAU žmogus turi įvertinti savo sugebėjimus ir klausinėti dalykų pagal savo sugebėjimus. Kai žmogus klausinėja ryškiai pervertindamas savo jėgas tada darosi juokinga ir kyla noras pasilazdavoti.
Ir jeigu net studentui nedaeina, kad prieš klausinėjant verta kažkiek pasidomėti kas kur ir kaip. Bent jau tam, kad sugebėtu NORMALIAI paklausti tai toks studentas yra apgailėtinas.

PranešimasParašytas: 2011 11 14, 16:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
domass
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Yahoo Messenger
as niekur nedingau jau ta is patafono stiprintuva sudeginau kartu su savo sony ericson G502 man labai liudna Crying or Very sad bet as nenustosiu Rolling Eyes daba as taupau pinigus ir darysiu sita mini 1w stiprintuva nes man reike savadarbiu nesiojamu koloneliu Very Happy o beja gal kas galetu atsiusti ta TDA7052 for free Rolling Eyes

PranešimasParašytas: 2011 11 14, 17:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arvydas300
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
domass rašo:
as niekur nedingau jau ta is patafono stiprintuva sudeginau kartu su savo sony ericson G502 man labai liudna Crying or Very sad bet as nenustosiu Rolling Eyes daba as taupau pinigus ir darysiu sita mini 1w stiprintuva nes man reike savadarbiu nesiojamu koloneliu Very Happy o beja gal kas galetu atsiusti ta TDA7052 for free Rolling Eyes

Man atrodo kad as jau vienintelis su tavim kalbu bet jiauciu ir man greit nebesinores. Daryk bet nepradedant nuo parastu dalyku nieko nebus. Aisku tu uz mus geriau zinai tai kadangi taip yra tai eik pats ir daryk ir ce geriau nerasinek.
 mini 1w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2011 11 14, 17:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
Patafono - for free Laughing Laughing

PranešimasParašytas: 2011 11 14, 17:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arvydas300
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
SPX rašo:
Patafono - for free Laughing Laughing

Jiauciu jam tuoj reikes viso namo arba buto. Nes senasis bus sudeges Laughing
 mini 1w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2011 11 14, 17:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
O jis nenorėtų į kokį radio būrelį? Man rodos būtų labai gerai...

PranešimasParašytas: 2011 11 14, 17:57 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Arvydas300
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Kad jo miestelyje tokio jiauciu nera.

Matosi zmogus nori kaska daryt bet...
 mini 1w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2011 11 14, 19:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
sonyzz
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
domass rašo:

stai tau ta schema ir jin bus 2w Rolling Eyes

PranešimasParašytas: 2011 11 14, 19:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
to Domass.Siulau susirasti tokia knygute http://www.sena.lt/zodynai_zinynai/bodilovskis_m-jaunojo_radisto_zinynas/85585
arba parsisiusk http://www27.zippyshare.com/view.jsp?locale=lt&key=39735514
Labai pravers Wink
 mini 1w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2011 11 27, 13:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
domass
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Yahoo Messenger
as niekur buvau nedinges dab taupau ant tda 7052 microschemos ir beto per ta laika kiek radiju televizoriu isardziau ir pasakykit ka daryti su datashet microshemomis

PranešimasParašytas: 2011 11 27, 16:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valtra103
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Sveiki. Domai, Žiuriu kalbi apie mano tutorialą. Smile Malonu kad kas nors domisi Smile Tda7056 bus 5w i 8 omų garsiakalbį iš 12v. Tik nepamiršk prisukti radijatorių. Va ''schema'' http://www.part.lt/img/8dc97961b46a37953a3f57c54704fb3e153.jpg
 mini 1w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2011 11 28, 10:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
/\ Iš kur tu čia ištraukei, kad TDA7056 turi 5W prie 8 omų? 3W prie 16omų. 8 omam kiek pamenu reikia 6V, ir gaunamas tik 1W galingumas...

PranešimasParašytas: 2011 11 28, 22:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valtra103
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Citata:
/\ Iš kur tu čia ištraukei, kad TDA7056 turi 5W prie 8 omų? 3W prie 16omų. 8 omam kiek pamenu reikia 6V, ir gaunamas tik 1W galingumas...

Datasheetas biški kvailai parašytas jos. Ten rašo kad i 16 omų iš 12v bus 3w, KAI NEREIKIA radijatoriaus. O su radijatoriumi bus 5w iš 12v i 8 omus.
Padariau bandymą kartą iš 12v į 4 omus Laughing tai tikrai buvo 10w (nedaug nusileido tda2003 tiltui.). bet jau biški per arti ribos (jos max repetetive current 1A). Rekomenduočiau ne mažiau 8 omų jei maitinimas virš 9v.
Pas mane dabar ji groja kolonėlėj nuo 6v į 4 omus.
 mini 1w stiprintuvas
PranešimasParašytas: 2011 11 29, 08:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
SPX
Senbuvis
Senbuvis
/\ http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/philips/TDA7056_CNV_2.pdf

Kur šitam aprašyme yra tai parašyta???

PranešimasParašytas: 2011 11 29, 15:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valtra103
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Citata:
/\ http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/philips/TDA7056_CNV_2.pdf

Kur šitam aprašyme yra tai parašyta???

Būtent kad neparašyta. bet patikrinta ir veikia. Ka aš dar galiu pasakyti. Kas darys stipreka jo reikalas ar 8omus ar 16 omų jungt. Aš jungiu 8 ir nesuku galvos. jei mažiau 9v maitinimas jungiu 4. Ir viskas gerai. Ir galios tikrai daugiau nei į 16 ir 8 omus atitinkamai. Taigi spejau kad bus 5w. Nesiginčikim toliau. Ok? Smile Nes čia panašus atvejis kaip ir 100w iš lm3886t Laughing
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, RDR2 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“