|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 12, 13:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » mini 1w stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 07, 09:35 |
|
|
|
|
| SPX rašo: |
| /\ Tai kad studentų yra įvairių tipų, vieni vaidina išmanančius, kiti išmanymu tikrai pasižymi, tretiems viskas "do lampočki"... |
Nežinau kam tu čia taikai šią repliką, bet atsakysiu.
Aš niekada neteigiau ir neteigiu ir neteigsiu, kad visi privalo mokėti ir žinoti viską. Nesvarbu ar tai būtų mokinys ar studentas ar pensininkas.
TAČIAU žmogus turi įvertinti savo sugebėjimus ir klausinėti dalykų pagal savo sugebėjimus. Kai žmogus klausinėja ryškiai pervertindamas savo jėgas tada darosi juokinga ir kyla noras pasilazdavoti.
Ir jeigu net studentui nedaeina, kad prieš klausinėjant verta kažkiek pasidomėti kas kur ir kaip. Bent jau tam, kad sugebėtu NORMALIAI paklausti tai toks studentas yra apgailėtinas. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
 |
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 14, 16:43 |
|
|
|
|
as niekur nedingau jau ta is patafono stiprintuva sudeginau kartu su savo sony ericson G502 man labai liudna bet as nenustosiu daba as taupau pinigus ir darysiu sita mini 1w stiprintuva nes man reike savadarbiu nesiojamu koloneliu o beja gal kas galetu atsiusti ta TDA7052 for free  |
|
|
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 14, 17:31 |
|
|
|
|
| domass rašo: |
as niekur nedingau jau ta is patafono stiprintuva sudeginau kartu su savo sony ericson G502 man labai liudna bet as nenustosiu daba as taupau pinigus ir darysiu sita mini 1w stiprintuva nes man reike savadarbiu nesiojamu koloneliu o beja gal kas galetu atsiusti ta TDA7052 for free  |
Man atrodo kad as jau vienintelis su tavim kalbu bet jiauciu ir man greit nebesinores. Daryk bet nepradedant nuo parastu dalyku nieko nebus. Aisku tu uz mus geriau zinai tai kadangi taip yra tai eik pats ir daryk ir ce geriau nerasinek. |
|
|
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 14, 17:42 |
|
|
|
|
Patafono - for free  |
|
_________________ No ground, no sound. |
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 14, 17:47 |
|
|
|
|
| SPX rašo: |
Patafono - for free  |
Jiauciu jam tuoj reikes viso namo arba buto. Nes senasis bus sudeges  |
|
|
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 14, 17:52 |
|
|
|
|
| O jis nenorėtų į kokį radio būrelį? Man rodos būtų labai gerai... |
|
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 14, 17:57 |
|
|
|
|
Kad jo miestelyje tokio jiauciu nera.
Matosi zmogus nori kaska daryt bet... |
|
|
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 14, 19:04 |
|
|
|
|
| domass rašo: |
stai tau ta schema ir jin bus 2w  |
|
_________________ Visada buna pirmas kartas |
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 27, 13:11 |
|
|
|
|
| as niekur buvau nedinges dab taupau ant tda 7052 microschemos ir beto per ta laika kiek radiju televizoriu isardziau ir pasakykit ka daryti su datashet microshemomis |
|
|
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 28, 10:00 |
|
|
|
|
| /\ Iš kur tu čia ištraukei, kad TDA7056 turi 5W prie 8 omų? 3W prie 16omų. 8 omam kiek pamenu reikia 6V, ir gaunamas tik 1W galingumas... |
|
|
|
|
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 28, 22:12 |
|
|
|
|
| Citata: |
| /\ Iš kur tu čia ištraukei, kad TDA7056 turi 5W prie 8 omų? 3W prie 16omų. 8 omam kiek pamenu reikia 6V, ir gaunamas tik 1W galingumas... |
Datasheetas biški kvailai parašytas jos. Ten rašo kad i 16 omų iš 12v bus 3w, KAI NEREIKIA radijatoriaus. O su radijatoriumi bus 5w iš 12v i 8 omus.
Padariau bandymą kartą iš 12v į 4 omus tai tikrai buvo 10w (nedaug nusileido tda2003 tiltui.). bet jau biški per arti ribos (jos max repetetive current 1A). Rekomenduočiau ne mažiau 8 omų jei maitinimas virš 9v.
Pas mane dabar ji groja kolonėlėj nuo 6v į 4 omus. |
|
|
|
|
|
 |
 |
mini 1w stiprintuvas |
Parašytas: 2011 11 29, 15:49 |
|
|
|
|
Būtent kad neparašyta. bet patikrinta ir veikia. Ka aš dar galiu pasakyti. Kas darys stipreka jo reikalas ar 8omus ar 16 omų jungt. Aš jungiu 8 ir nesuku galvos. jei mažiau 9v maitinimas jungiu 4. Ir viskas gerai. Ir galios tikrai daugiau nei į 16 ir 8 omus atitinkamai. Taigi spejau kad bus 5w. Nesiginčikim toliau. Ok? Nes čia panašus atvejis kaip ir 100w iš lm3886t  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |