|
Forumas » Akustika » Musu Shedevrai :)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Musu Shedevrai :) |
Parašytas: 2011 09 12, 09:17 |
|
|
|
|
| *Wytas* rašo: |
nuosekliai eina droselis ir lygiagrečiai stovi tam tikro talpumo kondensatorius - tai peilis muzikos garsui.Kodėl tai yra peilis muzikos garsui - tai jau atskira tema būtų,kur ne visi tokius dalykus gali suprasti ir pajausti,nes tai jau yra aukščiau,nei galima įsivaizduoti,kad taip gali būti...
|
Gal tamsta paaskins kodel, o ne aiskins cia visiems kad jie nesupranta plonu materiju.
Tada aš visada pasiulau paprastą dalyką - vieną kolonėlę aš "sutvarkau' ir klientas jas palygina savo namuose su kita gamykline kolonėle.Ir po kelių dienų jis praneša,kad atneša antrą kolonėlę,nes skirtumas pagerėjimo prasme yra kaip diena ir naktis....
Štai jums ir realus atsakymas ir nieko daugiau tam kartui.... |
Gal uztenka burna ausint ir pagaliau paaiskint kas ir kaip ? |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 12, 13:03 |
|
|
|
|
taigi, vardan sventos ramybes isbandziau "wyto netradicini jungima". Zemadaznis be filtro o aukstadaznis su filtru. Kirtimas gavosi ties 8000Hz, ant asiu daznumine labai graziai tiesi. Taciau tuom viskas ir baigesi. Kryptines kreives tragiskos, 15 laipsniu nuo asiu jau viduriniuose dazniuose kalnai pakalnes. Ir tai normalu, net datasheete yra pateikiami siu garsiakalbiu kryptingumai. Apie garsa daug pasakoti nera ka nes paklausius penkias minutes supratau kad nera cia ko klausyti NES ZEMIAU JAU NEBERA KUR!!! Garsas negyvas, scenos praktiskai nebera, ispudis kaip kompiuteriniu koloneliu uz pora simtu litu. Ir sis skirtumas ne siaip niuansuose, o akivaizdziai girisi kad garsas tikraja to zodzio prasme TRAGISKAS.
p.s. aisku, Wytas ir toliau pezes savo...jam cia ne irodymas, jis gyvena su savo spektro analizatorium ir toliau pezes bile tik pezeti. Na o man bent jau ant dusios ramiau, galiu toliau ignoruoti kvailus postus, NORS moderatoriaus vietoje, techniniam forume tokias blevyzgas trinciau IS KARTO, juolab kad si tema ne pezalams o aprasymams, foto, darbo aptarimams ar pan... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 12, 13:15 |
|
|
|
|
GSP rašo: ....NORS moderatoriaus vietoje, techniniam forume tokias blevyzgas trinciau IS KARTO, juolab kad si tema ne pezalams o aprasymams, foto, darbo aptarimams ar pan.......
-------------------------------------------------------------------------------
Moderatorius žiūri pro pirštus, nes jei reikėtų užsiimti valymu, reikėtų ištrinti kokius 70% forume pasirodančių superpranešimų. Nors prisipažįstu, nagai niežti.
Tai tiek tam kartui apie superpranešimus ir jų vertę.
Edit: kaip ir nėra politikos šiuo klausimu, arba aš jos nežinau. Paskutiniu metu nuolat prižvelgiu šį akustikos forumą, bet tik tiek. Kol nėra keiksmų ir žaibų, neliečiu, nes dar paminsiu kienonors teisę į žodžio laisvę ir sukelsiu šventą karą.
Tai tiek apie netradicines forumorientacijas. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 12, 15:08 |
|
|
|
|
antravertus gal ir gera pozicija, sitas forumas daug maz vaziuoja "savu chodu" be didesniu nesamoniu, tik wytas bando varyti gramofono stiliumi...
i tema : visai neblogi rezultatai gavosi su 1-os eiles filtrais sukirtus gan zemai - ties 2500Hz. Taciau kolkas i tai ziuriu skeptiskai, yra ir siokiu tokiu trukumu, meginsiu pasidaryti antros ir pirmos eiles filtrus kuo geresnius paskui lyginti tarpusavyje ir kazka pasirinkti.  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 12, 16:27 |
|
|
|
|
Wytai laukiam jusu paslapciu atskleidimo  |
|
_________________ 24 Million seconds. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 12, 19:57 |
|
|
|
|
Ambient rašo:...laukiam jūsų paslapčių atskleidimo.....
-----------------------------------------------------------------------------------
Sakyčiau,geras klausimas...
Labai gaila,kad "AUDIOFORUMAS" nebeveikia.Ten aš buvau paskelbes kelias tipines-klasikines gamintojų "klaidas" ir kaip jos yra nesunkiai "ištaisomos"...
Ta proga prie mano tos temos buvo prisijungę keliatas žymiausių Lietuvos ( ir ne tik Lietuvoje) audio "banginių".Keista,tačiau nieko konkretaus jie negalėjo pasakyti - tik stebėjosi tokiais sprendimais ir sakė,kad tokia schema negali praktiškai veikti!!!
Manau pats laikas man iškelti plakatą su užrašu:
---Jei nesuprato žinomi audio "banginiai',o JŪS tai galėsite suprasti??---
Tiesa,pradžiai rytoj ar poryt patalpinsiu kelius žinomų gamintojų "perlus" - kaip nereikėtų gaminti...
Tai tiek žinių iš 'paslapčių" pasaulio. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 12, 20:21 |
|
|
|
|
| kaip ten bebutu su tais banginiais, laukiam rydienos paslapciu |
|
_________________ 24 Million seconds. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 12, 20:52 |
|
|
|
|
GSP rašo:....jei niekas nesupranta,o tu tik vienas,reiškia tu klysti....
------------------------------------------------------------------------------
Pagal jus išeina,kad visi tie,kurie jau ne vienerius metus klausosi mano "sutvarkytus' aparatus - irgi kažkaip klysta Reiškia jie klysta klausydamasi geresnio muzikos garso.Tik nelabai suprantu - kaip klausytojas gali klysti ir kuo tai pasireiškia tas jų klydimas....
Čia kažko aš jūsų nesuprantu.Kitaip pasakius - matyt čia aš vienas jūsų nesuprantu....
Tai tiek. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 12, 22:51 |
|
|
|
|
Vytautai, skaičiau jūsų rašlevą gramofone, dabar elektronikos forume. Apibūdinčiau jus kaip įdomų arba net labai keistą žmogų. Surasti tokį kaip Jūs - neįmanoma. Jūs tiek daug šnekat, bet nieko nepasakot. Kaip jums taip išeina?.....Suaugęs žmogus esat, o užsiimat vaikiškais žaidimais. Parašytumėt vieną kartą juodu ant balto ir nebūtų jokių nesusipratimų ir pašaipų.
Tai tiek šiam kartui apie nesusipratimus |
|
Paskutinį kartą redagavo donatas.s, 2011 09 13, 08:44. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 13, 08:26 |
|
|
|
|
| assembled rašo: |
Kol nėra keiksmų ir žaibų, neliečiu, nes dar paminsiu kienonors teisę į žodžio laisvę ir sukelsiu šventą karą.
|
Butent, kol nepradeda birkom shert vienas kita ir laikosi daugumos taisykliu galima ir nebeliest.
Tai tiek apie moderavimo politika sitame forume. |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 13, 09:24 |
|
|
|
|
Ambient rašo:...laukiam jūsų paslapčių atskleidimo.....
-----------------------------------------------------------------------------------
Sakyčiau,geras klausimas...
Labai gaila,kad "AUDIOFORUMAS" nebeveikia.Ten aš buvau paskelbes kelias tipines-klasikines gamintojų "klaidas" ir kaip jos yra nesunkiai "ištaisomos"...
Ta proga prie mano tos temos buvo prisijungę keliatas žymiausių Lietuvos ( ir ne tik Lietuvoje) audio "banginių".Keista,tačiau nieko konkretaus jie negalėjo pasakyti - tik stebėjosi tokiais sprendimais ir sakė,kad tokia schema negali praktiškai veikti!!!
Manau pats laikas man iškelti plakatą su užrašu:
---Jei nesuprato žinomi audio "banginiai',o JŪS tai galėsite suprasti??---
Tiesa,pradžiai rytoj ar poryt patalpinsiu kelius žinomų gamintojų "perlus" - kaip nereikėtų gaminti...
Tai tiek žinių iš 'paslapčių" pasaulio. |
Tik trumpa replika, kuri gali būti įdomi forumiečiams. Žinoma, aukščiau pateiktos minties autoriui tai nepadės.
Kadangi nuolat dalyvavau Audioforume, galiu patvirtinti, jog dalyvis *Wytas* ten skleidė tas pačias dūmų užsklandas ir nei vieno inžineriškai/moksliškai korektiško projekto ar dalykiško paaiškinimo aš neprisimenu. Turėdamas laiko, užbaigsiu pradėtą e-knygą "Apie muzikos atkūrimą", kurios pristatymas čia: http://nida-audio.com/lt/about-gas/ Ten bus ir apie *Wytas*o dalyvavimą Audioforume.
Nors pats *Wytas* Audioforume buvo pasiskelbęs "didžiausiu rašytoju", visa jo rašliava tebuvo lemenimas apie tą patį ir apie nieką.
Šiame forume turime gana išsamiai išnagrinėtą temą apie OB akustinių sistemų privalumus ir trūkumus. Kadangi *Wytas*o "lentų" pagrindas yra būtent OB tipo sistemą, matome, kad ir šią realizaciją "lentų" autorius nesugebėjo tinkamai įgyvendinti. (Skaitykite tema "Dėl akustinių skydų")
Labai gaila, kad Lietuvos GAS mylėtojai apraizgyti HIGH-END *WYTAS* LABORATORY ANNO 1981 kreivų minčių pinklėmis, o pabaigos lyg ir nematyti... |
|
_________________ Kai supranti, kad nieko netrūksta, visas pasaulis ima priklausyti tau. (Lao Dzė) |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 09 13, 14:10 |
|
|
|
|
| Vytautai, vis daugiau akmenukų krenta į jūsų daržą. Tylėsite ar vis dėl to pasakysite ką nors žmoniškai ir į temą? Visad galvodavau, kodėl tas Wytas taip kliūna visiems. Dabar matau, kad ne be reikalo liaudis pyzd...ojasi, o kartais ir labai nemalonių replikų susilaukiate. Keiskite požiūrį ir bendravimo stilių, nes nieks aplinkui jūsų nesupranta. Nebent jums taip patinka |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 09 13, 15:23 |
|
|
|
|
| Šią temą užrakinu, nes jau išsipūtė iki negalėjimo ir vietoj jos siūlau antrą tomą. Prašau kai kurių asmenų ten nedaryti naujos betvarkės. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |