Elektronika.lt
 2025 m. vasario 3 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 02 03, 21:52. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Nelaimingi atsitikimai
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 11:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
galbut yra nutike kokiu nors atsitikimu, kai ka nors uztrumpinat, ar pan, galit ispudziais pasidalint, pasijuoksim visi... Very Happy

tarkim as va pries kelias dienas sumaisiau trafo apvijas, ir pajungiau i 220, tai per pora sekundziu viduj uzburbuliavo viskas, visos izoliacijos istirpo aisku, dumu belekiek pasipyle (aisku saugiklio jokio nedejau) Smile po to pabandziau pajungt kaip priklauso, veikia, viskas gerai, biski pats apibeges, bet nieko, naudoju ir toliau ji. Smile

PranešimasParašytas: 2006 01 08, 11:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
taip pat labai patiko vieno forumo dalyvio nuotykis, gal labai nesupyks....
Electromen:
As pasidariau mosfeta 400W dejau po du ant peties tranzus maitinimas +-70 ,grojau su sbu 75gdn daviau garso ir buvau pasijunges ampermetra per + .Stebejau kiek ryja.Tai daviau garso rijo 1.2A ,jau ede normaliai kaip tam garsekalbiui.Paziurejau kad lb jau uzkaito tranzai tie 4.Radikas nemazas bet be colerio tai nelb ausina.Galvoju patylysiu ir netycia iskrito potencas is ranku ir dar pagarsinau ,srove padidejo iki 1,4A tarp + peties (tarp -peties nzn kiek buvo) tik staiga uzburzge du suviai skyles IRFP9240 mosfetose ,jau as begu is lizdo traukt viska, ziurau tu mosfetu tos varzos 470ohm issilyde net kojos istirpo. Istraukes apziurinejau ir sukau galva kas galejo atsitikt. Nejaugi pora ant peties mosfetu netrauke 1.4A.Buvo numusti visi 4 galiniai,ir stabilitronas 15V ties ta petim (minusine).Bet ydomu mazu per minusine pety tekejo daugiau negu 1,4A.As stebejau tik + pety.

PranešimasParašytas: 2006 01 08, 14:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vipix
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
savizudziai manijakai tie IRFP Smile Smile

PranešimasParašytas: 2006 01 08, 15:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
JAULER
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
kartą man buvo taip: jungiau kažkokį lauktranzį oriniam montaže, tada tik pradėjau tą schemą rinkt pabandymaui - tai be lituoklio, deje kažką blogai sujungiau ir kažkur išėjau, grįžtu ogi žiūriu skylė stale (tiesiogine to žodžio prasme, beje stalas buvo plasmasinis) pasirodo tas tranzas taip užkaito kad išlydė stalo plastmasę, bet kaip ir leopard tas tranzas man paskui veikė. Štai jo dabartinė išvaizda:

o štai skylė:

Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 15:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Very Happy idomiu daluku nutinka Very Happy karta tevas turejo pasidares varikliuka plokstej skylutes grezt, ir antgalis buvo - kistukas i rozete, zinoma jis maitino is 12V, turejo mait saltini padares, o as, specas, paemiau, ikisasu i rozete, paimu varikliuka, krecia mane. Padedu - nebekrecia. hm, paimu vel, vel mane krato, sirdis tvinksi ir nesuprantu. tai isjungiau, ir vakare tevas apreke,kam sudeginau. man gal 13 metu buvo Smile

PranešimasParašytas: 2006 01 08, 16:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Simas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Buvo toks nutikimas: budamas gal kokiu 8 metuku paemiau is tevuko barzdaskute.I ja (apacia) tiesiogiai kisdavosi 220V laidas.Kaip tai as ji ijungiau ir tas laidas issitrauke,na ir aisku prikibo prie mano rankos Laughing biksi ziauru buvo,bet kaip matot vis dar gyvas esu.

Dar kitas,bet cia jau rimtai,pavadinimu "atsargiai su elektra".Pas teva yra labai daug ir dideliu mezgimo masinu.Cia dar pradzioje darbo,kai tik isikure imone,vienas inzinierius tvarke viena is tu masinu.Nelaimei jis buvo uzmirses isjungti ta masina (380V) ir kaip tai ji prigavo elektra ir pritrauke.Tevas su chebra pasigavo kazkokia lenta ir kai lupo jam,kad atsoktu nuo to aparato....Tai va sake buvo ziauru,bet laimei nieko neatsitiko tam zmogeliui....

Senelis yra pasakojes,kaip "plikas" ijungtas televizorius uzkrito ant jo.Bet tada kazkaip sekmingai ji nusipurte nuo saves.

Turejom su draugu "chatoje" savadarbi stipreka kt808a .Kaip tai uzsileide klauseme ir kazkaip dingo garsas,Pradejo dumai rukt,isjungeme is tinklo vistiek ruksta.tada atidareme dangti,ogi ziurime dega plata Laughing tai vat,iki siol jis guli musu chatoje....

Uzteks mano istoriju Wink
 Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 17:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vipix
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
cia tai geriau negu anekdotai... Smile Smile

PranešimasParašytas: 2006 01 08, 17:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Spitfire
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Zinot buna radio tasko rozete butuose, tai mano kambaryje tokia yra ir salia 220 rozete. Kazkada norejau garsiakalbi ikisti pasiklausymui, prieblandoje viena laida ikisau ir antra... Kai truktelejo Exclamation Exclamation Exclamation Atsimenu isbalau kaip drobe...
 Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 18:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Juztas1989
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
kazkada buvau atsidares tokio wega stipriako dangti paziureti kas gero viduj, ir atvirai buvo sulituoti platoje kontaktai jungiklio ir 220V laidu
ir ant zemes metesi lempos kistukas, as pamaniau, kad tai stipto ir nuvaliau dulkes nuo tu kontaktu Smile Gerai mane papurte, gerai, kad pats atitraukiau ranka..
Antra karta tai kai dariau lempini stipra, jo maitinimo saltini buvau sudejes ant stalo netvarkingai, tai nupurte neissikrove kondai, gavau 300V nuolatines Smile
 Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 20:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Simas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Laughing

Dar vienas nutikimas,pusbrolis pasakojo......jis nesidomi ta elektronika ir t.t ,tai paemes paprasta varikliuka 12V ikiso i 220V.Bent jau kiek jis sake visame nuosavame name dingo elektra kelioms minutems Cool Aisku varikliukui nekas buvo....fejerverkai

Arba dar vienas,bet gal ne is tos operos visai.Mano klasiokas mano,kad rozetese yra + - .Ne nu karoce,jo lengvai neperkalbesi,tai visa pamoka keliese klasiokai is jo zvengem ir bandem itikint,kad jis lengvoj formoj nusishneka.Be to su juo susisporijau kas teisus is "snikers" sokoladuko.Aisku kas laimejo Laughing
 Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 20:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Anksciau man kazkas pasakojo, kad kondikai isikrauna. Tai ka, pabandziau, ikroviau aisku, ir reikia patikrint ar isikrove, tai paprasciausias budas - palaizyt... krate apie pora sekundziu, ir kol krate nesusiprotejau patrauk nuo liezuvio. ne tas galvoj buvo. Smile nepamenu kiek voltu buvo.

PranešimasParašytas: 2006 01 08, 20:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Electromen
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Ot tas Leopard nukopino nuotyky Very Happy
 Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 20:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Very Happy dar kai kas, kai buvau maziukas uzsinorejau paziuret kas yra kamuolio viduj, tai perpjoviau su peiliu.... Smile turbut del to patinka elektronika.. Smile

PranešimasParašytas: 2006 01 08, 20:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Simas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Laughing Laughing

Leopard : "kol krate nesusiprotejau patrauk nuo liezuvio. ne tas galvoj buvo. "
O kas galvoj buvo???Mergos? Laughing
 Nelaimingi atsitikimai
PranešimasParašytas: 2006 01 08, 21:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
tada apie nieka negalvoji, o krataisi, kol kondikas issikrauna. Very Happy dar bandziau ir i dantenas... geriau nebandykit... Smile

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,