|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 11, 18:47. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso aparatūra » CD Magnetola be linijinio isejimo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
CD Magnetola be linijinio isejimo |
Parašytas: 2011 05 31, 16:29 |
|
|
|
Sveiki, turiu orginialia ford mage, yra joj padaryta vietoj kasetes 3.5mm iejimas. Noriu pasijungt stiprintuva, bet nera linijinio isejimo.
Ar sunku butu pasidaryti linijini isejima stiprintuvui(tulpes)?
Raso ant sono kad 2 kanalu.
Modelis Ford Audio 3000, made in portugal
fishkes tokios
tik dar yra kazkoks isejimas su 2 kontaktais, idomu dar kas ten. http://imageshack.us/photo/my-images/805/img0206q.jpg/ |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 16:35 |
|
|
|
šiaip problemų neturėtų kilti. gali nuo mikroscheminio stiprintuvo įėjimų išvesti arba kai kur netgi vietos būna tokiems dalykams paruoštos. Reikia ieškoti. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 16:49 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
šiaip problemų neturėtų kilti. gali nuo mikroscheminio stiprintuvo įėjimų išvesti arba kai kur netgi vietos būna tokiems dalykams paruoštos. Reikia ieškoti. |
Galvoju jeigu tiesiog isvest is to mago 2 tulpiu iejimus, bet niekur schemos nerandu sito mago |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 17:28 |
|
|
|
bandysim rašo: |
Galvoju jeigu tiesiog isvest is to mago 2 tulpiu iejimus, bet niekur schemos nerandu sito mago |
Na tai tau ir sako,kad turi susirast galinio stiprintuvo iejima.Tau viso mago schema nereikalinga,tau reikia tik galinio stiprintuvo mikroschemos aprasymo kad zinotum kur yra iejimai. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 19:10 |
|
|
|
Pasigamini signalo įtampos daliklį ir naudoji kaip linijinį įšėjimą su "tulpėm" į betkokį stiprintuvą.Papraščiau jau nebūna,nes papraščiau nebereikia,nes ir taip jau labai paprasta....
Tai tiek žinių apie paprastumą. |
|
_________________ Gaminys gerai pagamintas. Jei galima geriau pagaminti, vadinasi, jis nebuvo gerai pagamintas. *W.* |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 20:21 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Na tai tau ir sako,kad turi susirast galinio stiprintuvo iejima.Tau viso mago schema nereikalinga,tau reikia tik galinio stiprintuvo mikroschemos aprasymo kad zinotum kur yra iejimai. |
Blemba turbut prastai aprasiau, man su stipreku viskas aisku, tik nera kur jo i mage jungt.
Buna normaliose magese 2 iejimai tulpes, i juos stiprintuva ikisi. Sitas magas yra gana senas orginalas, pamodintas siektiek. Man is tos mages reikia kad galeciau telefona prijungt per ta 3.5 kistuka, bet problema kad nera kaip stiprintuva pajungt
Dave man tokia sioferiska ideja:
kastruot fiske, ir nuo koloneliu laidu padaryti ta isejima i stripeka, bet kazkaip nekaip skamba Any ideas? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 21:33 |
|
|
|
"kastruot fiske, ir nuo koloneliu laidu padaryti ta isejima i stripeka, bet kazkaip nekaip skamba "....................nekaip ir gausis,sudegit gali stipriaką.Tau dar pakartosiu ką perskaitei-jei nėra OUT jokio,tai susirandi galinę mikrūškę nusirašai jos pavadinimą ir googlini jos aprašymą ,susiradęs schemą ar jos išvadų kas kur ,nutrauki "audio in " abu kanalus ir juos nuvedi į "tulpikes" Good Ideas? |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 21:44 |
|
|
|
vincovicius rašo: |
"kastruot fiske, ir nuo koloneliu laidu padaryti ta isejima i stripeka, bet kazkaip nekaip skamba "....................nekaip ir gausis,sudegit gali stipriaką.Tau dar pakartosiu ką perskaitei-jei nėra OUT jokio,tai susirandi galinę mikrūškę nusirašai jos pavadinimą ir googlini jos aprašymą ,susiradęs schemą ar jos išvadų kas kur ,nutrauki "audio in " abu kanalus ir juos nuvedi į "tulpikes" Good Ideas? |
Šitas autorius per bukas.
Jei dar kas nors penktą kartą pakartos ką reikia daryt gal kaip nors daeis. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 21:51 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
vincovicius rašo: |
Šitas autorius per bukas.
Jei dar kas nors penktą kartą pakartos ką reikia daryt gal kaip nors daeis. |
O kokie mes pasikėle, o jūs, su savo daktaro laipsniu čia ne per atvirai reiškiatės? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 22:02 |
|
|
|
O kokie mes pasikėle, o jūs, su savo daktaro laipsniu čia ne per atvirai reiškiatės? |
Dar tik magistras. Aš reiškiuos tiek, kiek tokie reiškiniai kaip tu suteikia progų
Ne nu tu man pasakyk, nafig klausinėti jei nesupranti atsakymų ? Jų buvo daug skirtingų ir jie visi teisingi. Argi tai nejuokinga ? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 22:04 |
|
|
|
Dar tik magistras. Aš reiškiuos tiek, kiek tokie reiškiniai kaip tu suteikia progų
Ne nu tu man pasakyk, nafig klausinėti jei nesupranti atsakymų ? Jų buvo daug skirtingų ir jie visi teisingi. Argi tai nejuokinga ? |
Na tai galėtų atsirasti kasnors, kas moka žmogiškai išaiškint. Jei aš dirbčiau rimčiau su elektronika, ar tau atrodo, kad klausinėčiau forume tokių dalykų? Ar tai ponui magistrui nedaeina? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 22:10 |
|
|
|
Na tai galėtų atsirasti kasnors, kas moka žmogiškai išaiškint. |
Tai čia kaip ? Tipo pirštu parodyti ?
Citata: |
Jei aš dirbčiau rimčiau su elektronika, ar tau atrodo, kad neklausinėčiau forume tokių dalykų? Ar tai ponui magistrui nedaeina? |
Aha, man kol kas nedaeina pvz. kam man visiškai nieko nenutuokiančiam apie valgio virimą dalyvauti kulinarijos forume. Tai aš ir nedalyvauju. Sakai negerai darau ?
Ne nu žinoma, po tos istorijos su ausinių 4 laidelių problema (beje kuo pasibaigė?) tu jau beveik specas. Pats tas imtis modernizuoti automobilinius magus. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 22:13 |
|
|
|
Na tai galėtų atsirasti kasnors, kas moka žmogiškai išaiškint. Jei aš dirbčiau rimčiau su elektronika, ar tau atrodo, kad klausinėčiau forume tokių dalykų? Ar tai ponui magistrui nedaeina? |
Tokiais atvejais для особа тупых reikia rodyt su pirstu,forumas tokiu galimybiu neturi,galimybes paciam pasidaryt ryskiai sumazejusios. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 05 31, 22:16 |
|
|
|
Na tai galėtų atsirasti kasnors, kas moka žmogiškai išaiškint. |
Tai čia kaip ? Tipo pirštu parodyti ?
Citata: |
Jei aš dirbčiau rimčiau su elektronika, ar tau atrodo, kad neklausinėčiau forume tokių dalykų? Ar tai ponui magistrui nedaeina? |
Aha, man kol kas nedaeina pvz. kam man visiškai nieko nenutuokiančiam apie valgio virimą dalyvauti kulinarijos forume. Tai aš ir nedalyvauju. Sakai negerai darau ?
Ne nu žinoma, po tos istorijos su ausinių 4 laidelių problema (beje kuo pasibaigė?) tu jau beveik specas. Pats tas imtis modernizuoti automobilinius magus. |
O jau ir persekiot pradėjai. Pabandyk dar atkast iš kitų forumų kokių postų. Su ausinėm susitvarkiau, neaiškinsiu detalių.
Ne su pirštu parodyt, o taip pasakyt, kad naujokas galėtų suprasti. O tai dabar paimkim tavo pavyzdį: Jeigu tu nori ko nors paklaust iš labiau patyrusių kulinarų, tu eisi į šunų dresavimo forumą ar verčiau pasirinksi kulinarų forumą?
Tavo argumentai beverčiai, ir nematau daugiau ko su tavim diskutuot. Negali kuo padėt? Laisvas - eik konstruok robotus, ar šeip apkabink medį. |
|
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|