Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 22, 22:58. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Stiprintuvas is radio
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Stiprintuvas is radio
PranešimasParašytas: 2010 08 10, 23:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
obalys
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
kwlw rašo:
Nu ka ash galiu pasakyti - iniciatyva be krypties valdo Smile.

Taip sakant, seniai žinomas (ko gero iš Rusijos kilęs) "mokslinio badymo" metodas. Laughing

PranešimasParašytas: 2010 08 11, 00:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Ba1tuks
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
obalys rašo:
kwlw rašo:
Nu ka ash galiu pasakyti - iniciatyva be krypties valdo Smile.

Taip sakant, seniai žinomas (ko gero iš Rusijos kilęs) "mokslinio badymo" metodas. Laughing

Tik dar šitam IŠtrYBYtLIUI gerai baigėsi Very Happy Galėjo ir telefoną sudeginti ir be radijos likti Laughing
Šiaip niekam tu čia ragų neįstatei, gali nesipūsti, bo dar susprogsi kai raudonas, storas pomidoras Laughing Paprasčiausiai pasisekė NETYČIA. O pagal tavo paaiškinimą tai net aš nebūčiau sugebėjęs pajungti, nes nusišnekėjai totaliai Very Happy Very Happy O dėl elektronikos patikimo... Čia kaip mano matiekos mokytojos bajeris. Matematika jam labai patinka, tik jis nenori jos mokytis Laughing Laughing Laughing Tai čia labai panaši situacija su tavimi: nieko nemoku ir nesiruošiu mokytis bet, labai patinka kažką chimyčinti ir tikėtis, kad bent kiek pasiseks. Garantuoju, kad čia buvo pirmas ir paskutinis kartas, kada tau TIESIOG NUSKILO(kaip net sakoma"durniams sekasi" Smile ) Kitas kartas baigsis dūmais... Laughing Laughing
 Stiprintuvas is radio
PranešimasParašytas: 2010 08 11, 19:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neima
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Ane, nepergyvenk tu del mano telefono, jo joks velnias neima, nes jei imtu seniai jo netureciau. O tas tavo pavizdys del matiekos neitema, sulyginai matieka su elektronika. Ir as mokinuosi tavo zinioje, esu susitveres stiprintuva normalu pagal shema is tda2003 lusto, grojo normaliai kol nesumaisiau pliuso su minusu (reikejo koki saugikli idet:D). Beto man sunku kazka daryti nes iki artimiausios elektronikos parduotuves virs 30 km, pats teisiu dar neturiu, traukiniu del kokio kondensatoriaus vaziuot neapsimoka. And one more thing, visai as nesipuciu tik dziaugiuosi kad pavyko man iroditi kad galima radija paversti kazkuo kitu, dziaugiuosi kad galejau atsikirsti tam zmogui su savo perlais.
 Stiprintuvas is radio
PranešimasParašytas: 2010 08 11, 19:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
na tu pats pagalvok. kaip paklausei taip ir atsake. tau niekas ir nesake kad neimanoma. O baituko pvz labai i tema ir jei tu to nesupranti tai dar skaudus patyrimai tau dar ateity.

P.S. Elektronika.lt forume judančių avatarų naudoti negalima. tai dar vienas įrodymas, kad "nemoki" skaityti. siulau mokytis.

PranešimasParašytas: 2010 08 11, 20:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neima
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Nesuprantu ko jum nepatinka mano klausimas. Taip, tiesiogiai nieks nesake kad neimanoma, bet nieks ir nedave patarimu kaip tai galima padaryt tik pasijuoke. Baituko pvz yra geras as ji suprantu, bet jis netinka mano atveju, as mokinuosi elektronika kiek sugebu, man yra labai sunku nes nera pazystamu kurie galetu padet, ka nete randu ta atsispausdinu ir susidedu i papke, vienas mokytojas visada sako - geriau ne zinoti, o zinoti kur rasti, todel visa info renkuosi i viena vieta ir stengiuosi isiminti. Beto teorija be praktikos mazai ka duoda ir kaip rasiau anam poste man sunku gauti reikiamu detaliu, todel viska gaunu is senu televizoriu ar taip kokiu el prietaisu. Siuo atveju buvo radijas, pasitelkes visas zinias ir logini mastyma padariau is jo stiprintuva Smile

Na, o del avataru tai jo kaltas, neskaitau forumo taisykliu, nes jas zinau is senesniu forumu, o kad cia jos skiriasi nepagalvojau. Kaltas
 Stiprintuvas is radio
PranešimasParašytas: 2010 08 11, 21:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
matai klausima reikia statyti kuo konkreciau ir kuo daugiau informacijos pateikti. tavuoju atveju informacijos nera. o ir neskiri mikroschemos nuo schemos, plokstes ir tt. be to galejai paklausti jau sukurtoje temoje apie nesiojamas koloneles nekures temos. dar gali ir su savo "teliu" nufotografuoti ar dar kazka. na esme tame kad pasisaipyti is tavo sugebejimu tikrai galima. taigi kita syki pasiieskok pasiziurek

PranešimasParašytas: 2010 08 11, 21:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neima
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Na taip, bet klausimas is esmes buvo teorinis, ar yra tokia galimybe, kazkas panasaus ar zmogus gali skraidyti, juk nieks neklaus koks ten zmogus ar sius jo foto, gaves atsakyma kad tokia galimybe yra, buciau puoles fotografuoti plokste, rases visus duomenis. Del sukurtos temos, tai nemaniau kad ji ten tinka Embarassed

Shema yra brezinis nubreztas naudojant simbolius, mikroshema yra kitaip sakant lustas kaip tda2003 ir pan, o plokste yra kai viskas yra sujungta i grandine: lustas, kondensatoria, rezistoriai ir t.t. Prasau pataisyti jei sakau neteisyngai Surprised Jei forume rasydamas sumaisau pavadinimus tai atsiprasau, bet manau nereikia is to pasitycioti
 Stiprintuvas is radio
PranešimasParašytas: 2010 08 11, 23:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
na tai va reikia 9 kartus pergalvoti, o po to kurti nauja tema. siaip kitasyk zinok kad viskas imanoma. bet igyvendinimas jau su klaustuku. taigi kita syki zinok ar imanoma tai ne tema. o va kaip igyvendinti kitas klaisimas.

PranešimasParašytas: 2010 08 11, 23:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Neima
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Tai mano klausime ir buvo "Kaip padaryt kad grotu garsiau?". Krc, nesigilinsiu lietuviskas forumas to ir reikejo tiketis, kita karta rasysiu i angliska. Aciu uz nesuteikta pagalba, eilini karta viska turejau isiaiskint savo jegom.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu