|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 22, 22:57. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Stiprintuvas is radio
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 10, 23:11 |
|
|
|
|
| kwlw rašo: |
Nu ka ash galiu pasakyti - iniciatyva be krypties valdo . |
Taip sakant, seniai žinomas (ko gero iš Rusijos kilęs) "mokslinio badymo" metodas.  |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 00:04 |
|
|
|
|
| obalys rašo: |
| kwlw rašo: |
Nu ka ash galiu pasakyti - iniciatyva be krypties valdo . |
Taip sakant, seniai žinomas (ko gero iš Rusijos kilęs) "mokslinio badymo" metodas.  |
Tik dar šitam IŠtrYBYtLIUI gerai baigėsi Galėjo ir telefoną sudeginti ir be radijos likti
Šiaip niekam tu čia ragų neįstatei, gali nesipūsti, bo dar susprogsi kai raudonas, storas pomidoras Paprasčiausiai pasisekė NETYČIA. O pagal tavo paaiškinimą tai net aš nebūčiau sugebėjęs pajungti, nes nusišnekėjai totaliai O dėl elektronikos patikimo... Čia kaip mano matiekos mokytojos bajeris. Matematika jam labai patinka, tik jis nenori jos mokytis Tai čia labai panaši situacija su tavimi: nieko nemoku ir nesiruošiu mokytis bet, labai patinka kažką chimyčinti ir tikėtis, kad bent kiek pasiseks. Garantuoju, kad čia buvo pirmas ir paskutinis kartas, kada tau TIESIOG NUSKILO(kaip net sakoma"durniams sekasi" ) Kitas kartas baigsis dūmais...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 19:30 |
|
|
|
|
| Ane, nepergyvenk tu del mano telefono, jo joks velnias neima, nes jei imtu seniai jo netureciau. O tas tavo pavizdys del matiekos neitema, sulyginai matieka su elektronika. Ir as mokinuosi tavo zinioje, esu susitveres stiprintuva normalu pagal shema is tda2003 lusto, grojo normaliai kol nesumaisiau pliuso su minusu (reikejo koki saugikli idet:D). Beto man sunku kazka daryti nes iki artimiausios elektronikos parduotuves virs 30 km, pats teisiu dar neturiu, traukiniu del kokio kondensatoriaus vaziuot neapsimoka. And one more thing, visai as nesipuciu tik dziaugiuosi kad pavyko man iroditi kad galima radija paversti kazkuo kitu, dziaugiuosi kad galejau atsikirsti tam zmogui su savo perlais. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 19:39 |
|
|
|
|
na tu pats pagalvok. kaip paklausei taip ir atsake. tau niekas ir nesake kad neimanoma. O baituko pvz labai i tema ir jei tu to nesupranti tai dar skaudus patyrimai tau dar ateity.
P.S. Elektronika.lt forume judančių avatarų naudoti negalima. tai dar vienas įrodymas, kad "nemoki" skaityti. siulau mokytis. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 20:23 |
|
|
|
|
Nesuprantu ko jum nepatinka mano klausimas. Taip, tiesiogiai nieks nesake kad neimanoma, bet nieks ir nedave patarimu kaip tai galima padaryt tik pasijuoke. Baituko pvz yra geras as ji suprantu, bet jis netinka mano atveju, as mokinuosi elektronika kiek sugebu, man yra labai sunku nes nera pazystamu kurie galetu padet, ka nete randu ta atsispausdinu ir susidedu i papke, vienas mokytojas visada sako - geriau ne zinoti, o zinoti kur rasti, todel visa info renkuosi i viena vieta ir stengiuosi isiminti. Beto teorija be praktikos mazai ka duoda ir kaip rasiau anam poste man sunku gauti reikiamu detaliu, todel viska gaunu is senu televizoriu ar taip kokiu el prietaisu. Siuo atveju buvo radijas, pasitelkes visas zinias ir logini mastyma padariau is jo stiprintuva
Na, o del avataru tai jo kaltas, neskaitau forumo taisykliu, nes jas zinau is senesniu forumu, o kad cia jos skiriasi nepagalvojau. Kaltas |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 21:21 |
|
|
|
|
| matai klausima reikia statyti kuo konkreciau ir kuo daugiau informacijos pateikti. tavuoju atveju informacijos nera. o ir neskiri mikroschemos nuo schemos, plokstes ir tt. be to galejai paklausti jau sukurtoje temoje apie nesiojamas koloneles nekures temos. dar gali ir su savo "teliu" nufotografuoti ar dar kazka. na esme tame kad pasisaipyti is tavo sugebejimu tikrai galima. taigi kita syki pasiieskok pasiziurek |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 21:47 |
|
|
|
|
Na taip, bet klausimas is esmes buvo teorinis, ar yra tokia galimybe, kazkas panasaus ar zmogus gali skraidyti, juk nieks neklaus koks ten zmogus ar sius jo foto, gaves atsakyma kad tokia galimybe yra, buciau puoles fotografuoti plokste, rases visus duomenis. Del sukurtos temos, tai nemaniau kad ji ten tinka
Shema yra brezinis nubreztas naudojant simbolius, mikroshema yra kitaip sakant lustas kaip tda2003 ir pan, o plokste yra kai viskas yra sujungta i grandine: lustas, kondensatoria, rezistoriai ir t.t. Prasau pataisyti jei sakau neteisyngai Jei forume rasydamas sumaisau pavadinimus tai atsiprasau, bet manau nereikia is to pasitycioti |
|
|
|
|
|
 |
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 23:02 |
|
|
|
|
| na tai va reikia 9 kartus pergalvoti, o po to kurti nauja tema. siaip kitasyk zinok kad viskas imanoma. bet igyvendinimas jau su klaustuku. taigi kita syki zinok ar imanoma tai ne tema. o va kaip igyvendinti kitas klaisimas. |
|
|
|
|
 |
Stiprintuvas is radio |
Parašytas: 2010 08 11, 23:13 |
|
|
|
|
| Tai mano klausime ir buvo "Kaip padaryt kad grotu garsiau?". Krc, nesigilinsiu lietuviskas forumas to ir reikejo tiketis, kita karta rasysiu i angliska. Aciu uz nesuteikta pagalba, eilini karta viska turejau isiaiskint savo jegom. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |