Elektronika.lt
 2025 m. vasario 3 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 02 03, 13:01. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Kas atlieka profilaktiką,remontuoja garso stiprintuvus???
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 12
Pereiti prie 1, 2  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Kas atlieka profilaktiką,remontuoja garso stiprintuvus???
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 12:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Sveiki ,noriu paklausti,bet iškart atsiprašau jei kartais tokia tema jau buvo,nenoriu kartotis,bet forume lyg ir neradau nieko panašaus.

Gal galėtų kas patarti kur Vilniuje galima nunešti stiprintuvą (PROFILAKTIKAI )apžiūrai ar remontui,gerai būtų patikimas žmogus Rolling Eyes

dėkui už mintis Idea
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 14:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marozas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Gali kad ir man nunešt. Apžiūrėt galiu , ne bėda
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 14:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RVRSS
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Na su apziuretojais cia manau bedu tikrai nebus Very Happy - galbut sunkiau su remontu, o stai kas siuo atveju yra ta "profilaktika"? Rolling Eyes

"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva)
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 14:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marozas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
RVRSS rašo:
Na su apziuretojais cia manau bedu tikrai nebus Very Happy - galbut sunkiau su remontu, o stai kas siuo atveju yra ta "profilaktika"? Rolling Eyes

Matyt senų nekokybiškų detalių keitimas naujomis Very Happy
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 14:36 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RVRSS
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Na aisku, tik kas tada tures atskirti ta kokybe nuo nekokybes ir nuspresti, kurias detales jau reika keisti o kurias dar ne? Rolling Eyes

"Aš čia, gyva!"
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 16:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Pas mane aparate kažkaip vienoje pusėje aukšti ryškiau skamba,klausant atrodo ,kad balansas truputi pasuktas i vieną pusę,kolonėlėse bėdos nėra.Tiesiog pamaniau gal žmogui parodyt,gal patars kokį mazgą pakeist ar dar ka ir šiaip įdomu kas remontu užiima,nes karts nuo karto prireikia. Buvau užklydęs į vieną elektronikos taisyklą,bet supratau ,kad ten daugiau giriasi kokie masteriai yra...,nei taiso Confused
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 16:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RVRSS
Senbuvis
Senbuvis
Andis rašo:
Pas mane aparate kažkaip vienoje pusėje aukšti ryškiau skamba,klausant atrodo ,kad balansas truputi pasuktas i vieną pusę,kolonėlėse bėdos nėra.

Tiesiog pamaniau gal žmogui parodyt,gal patars kokį mazgą pakeist ar dar ka ir šiaip įdomu kas remontu užiima,nes karts nuo karto prireikia.

Buvau užklydęs į vieną elektronikos taisyklą,bet supratau ,kad ten daugiau giriasi kokie masteriai yra...,nei taiso Confused

1. Hm, na tai be abejo yra labai "konkreti" diagnoze! Very Happy

2. Jei bus koks telepatas (arba butent toki aparata mintinai zinantis), tai gal ir parodys iskart pirstu butent i "ta mazga". Arrow

3. Tai ten jiems tik uz pagyras zmones pinigus moka ar kaip?

"Aš čia, gyva!"
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 17:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nelabai čia tavo sarkazmas padeda Evil or Very Mad

Aš ir klausiu žmogaus ,kuris galėtų padėt paklausęs,gal kokius komponentus pakesit ar jungtį,kontaktus pravalyt,kalba ne apie telepatus.

dar tavo klausimas nei šioks nei toks apie pagyras...buvau nunešes vieną aparatą remontui,tai net nesugebėjo paaiškinti kas yra, nekalbant apie pataisymą.
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 18:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Sauliucka
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Andis rašo:
Pas mane aparate kažkaip vienoje pusėje aukšti ryškiau skamba,klausant atrodo ,kad balansas truputi pasuktas i vieną pusę,kolonėlėse bėdos nėra.
O ausyse bedos nera ? Very Happy Juokauju, prasom neisizeist. Tikriausiai nera taip paprasta susirast megeja-fanatika, kad apsimtu tvarkyt, nes laiko sugaistasma nemazai, vien tik dokumentacijos iskapstyme ir stipro "paskerdimo" ant stalo bei prisijungiant ji prie "renimacines irangos" Very Happy O uz saltas paikes ir nudziuvelius nelabai kas nusiteikes moketi tiek, kad komerciniam remontininkui atsipirktu sugaistas laikas.
Idomu butu suzinot, ar pasiseks cia rasti kuris apsiimtu. Ir linkiu, kad pasisektu. Beje, stiprintuvas koks ?
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 20:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
obalys
Senbuvis
Senbuvis
Sauliucka rašo:
Andis rašo:
O ausyse bedos nera ? Very Happy Juokauju, prasom neisizeist.

Juokas juokais... Prieš porą menėsiu pasitikrinau ausis su testiniu cd ir išgirdau kad viena ausis virš 16kHz negirdi. O prieš porą savaičiu po maudynių ežere iš "negirdinčios" ausies teko išplauti sieros kamštį. Ir vėl išgirdau 18kHz abiem ausim. Smile

PranešimasParašytas: 2010 07 28, 21:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RVRSS
Senbuvis
Senbuvis
Andis rašo:
Nelabai čia tavo sarkazmas padeda Evil or Very Mad

Aš ir klausiu žmogaus ,kuris galėtų padėt paklausęs,gal kokius komponentus pakesit ar jungtį,kontaktus pravalyt,kalba ne apie telepatus.

dar tavo klausimas nei šioks nei toks apie pagyras...buvau nunešes vieną aparatą remontui,tai net nesugebėjo paaiškinti kas yra, nekalbant apie pataisymą.

1. Tai kad daugiau nelabai yra ka siulyt.

2. Tai pagal ka jus su tuo zmogum kartu nuspresit, ka ir kodel reiketu keisti?
Pagal tai kad jis paklausys ir galbut isgirs ta pati?
O po "remonto" velgi abu kartu paklause sutarsit, kad "pagerejo"?

3. Tai kas kam nesugebejo paaiskint kas yra aparatui?
(o as turejau galvoj kad jei tie meistrai tokie netikeliai, tai is ko jie duona valgo?)

"Aš čia, gyva!"
PranešimasParašytas: 2010 07 28, 21:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Andis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
daug keisto gyvenime pasitaiko Smile aš ausis kai dažnai šveičiu,tai panašios situacijos neturėtų pasitaikyti...nors ... Laughing

neturiu omeny būtent iš forumiečių kas taiso,nors manau cia yra tikrai išmanaciu žmoniu,tiesiog gal patarsit elektronikos taisyklą kokią patikimesnę-išbandytą...
PranešimasParašytas: 2010 07 29, 05:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
k.saulius66
Senbuvis
Senbuvis
To: "RVRSS" nieko asmeniško, bet tiek čia privėlei beleką. Su tuom savo dideliu "išprusimu" tikrai pakenkei pagalbos prašančiajam. Negi nejauti kad tikrai "Š" mali, gal būtų kas jam ir sautvarkęs tą aparatą.
O gal tamsta susirgai "žvaigždžių liga" ir nebežinai kur pasireikšti su savo neišsemiamom žiniom. Manau šiuo atveju jum nepamaišytų patilėti, jei bent padėti nenori tai nors kitiems netrukdyk.
PranešimasParašytas: 2010 07 29, 11:09 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
RVRSS
Senbuvis
Senbuvis
To k.saulius66 - nieko asmenisko, bet jei jau taip tamsta taip gerai zinai kaip atseit nereikia s... malti ir esi pasiruoses padeti Idea ar zinai kas galetu, tai jau reikejo tai ir padaryti vietoj to kad cia tusciai pamokslauti tokiu budu tik dar daugiau s... primalant. Razz
As bent jau bandziau temos autoriui nuosekliai paaiskinti kad su tokiom kaip jo "diagnozem" ir bendru supratimu jis matyt kvalifikuotos pagalbos nesulauks Rolling Eyes , tuo tarpu tamsta isvis nieko i tema parasyti nesugebejai. Laughing
Tai va jei skirtingai nuo manes (ir kaip matyti kitu musu kolegu) tikrai turi ka realiai pasiulyti tai imk ir daryk, nes kitaip pats ir esi tas kuriam cia labiausiai vertetu patyleti. Wink

"Aš čia, gyva!"
PranešimasParašytas: 2010 07 29, 13:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
k.saulius66
Senbuvis
Senbuvis
Matyt nežiūrėjai mano "vartotojo aprašymo" (kitas miestas), tai suprantama žvaigždžių liga apakino.
O kas liečia tavo "atseit pagalbą" temos autoriui, tai net man "suprantančiajam" nelabai kas aišku iš tamstos "nuoseklių" keverzonių. O ką jau kalbėti tam kas neišmano radioelektronikoje.
Tikrai jaučiasi didybės manija sergantis žmogus, privelia beleka ir nieko konkretaus.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
Thermal monocular
Thermal vision camera,
Night vision ar scope,
Night vision spotting scope
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
GTA 6 Weapons
GTA 6 Characters, GTA 6 Map, GTA 6 Vehicles
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
FS25 Mods, FS25 Tractors, FS25 Maps
fs25mods.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
Reklamos paslaugos
SEO sprendimai

www.addad.lt
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,