|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 02 03, 12:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Garso stiprintuvai » Kas atlieka profilaktiką,remontuoja garso stiprintuvus???
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
|
Kas atlieka profilaktiką,remontuoja garso stiprintuvus??? |
Parašytas: 2010 07 28, 12:45 |
|
|
|
Sveiki ,noriu paklausti,bet iškart atsiprašau jei kartais tokia tema jau buvo,nenoriu kartotis,bet forume lyg ir neradau nieko panašaus.
Gal galėtų kas patarti kur Vilniuje galima nunešti stiprintuvą (PROFILAKTIKAI )apžiūrai ar remontui,gerai būtų patikimas žmogus
dėkui už mintis |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 14:16 |
|
|
|
Na su apziuretojais cia manau bedu tikrai nebus - galbut sunkiau su remontu, o stai kas siuo atveju yra ta "profilaktika"? |
|
_________________ Elektroje stebuklų nebūna - būna blogi kontaktai!
"Aš čia, gyva!"
(durnyno SHIT'o vardas - Lietuva) |
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 14:36 |
|
|
|
Na aisku, tik kas tada tures atskirti ta kokybe nuo nekokybes ir nuspresti, kurias detales jau reika keisti o kurias dar ne? |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 16:00 |
|
|
|
Pas mane aparate kažkaip vienoje pusėje aukšti ryškiau skamba,klausant atrodo ,kad balansas truputi pasuktas i vieną pusę,kolonėlėse bėdos nėra.Tiesiog pamaniau gal žmogui parodyt,gal patars kokį mazgą pakeist ar dar ka ir šiaip įdomu kas remontu užiima,nes karts nuo karto prireikia. Buvau užklydęs į vieną elektronikos taisyklą,bet supratau ,kad ten daugiau giriasi kokie masteriai yra...,nei taiso |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 16:43 |
|
|
|
Andis rašo: |
Pas mane aparate kažkaip vienoje pusėje aukšti ryškiau skamba,klausant atrodo ,kad balansas truputi pasuktas i vieną pusę,kolonėlėse bėdos nėra.
Tiesiog pamaniau gal žmogui parodyt,gal patars kokį mazgą pakeist ar dar ka ir šiaip įdomu kas remontu užiima,nes karts nuo karto prireikia.
Buvau užklydęs į vieną elektronikos taisyklą,bet supratau ,kad ten daugiau giriasi kokie masteriai yra...,nei taiso |
1. Hm, na tai be abejo yra labai "konkreti" diagnoze!
2. Jei bus koks telepatas (arba butent toki aparata mintinai zinantis), tai gal ir parodys iskart pirstu butent i "ta mazga".
3. Tai ten jiems tik uz pagyras zmones pinigus moka ar kaip? |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 17:29 |
|
|
|
Nelabai čia tavo sarkazmas padeda
Aš ir klausiu žmogaus ,kuris galėtų padėt paklausęs,gal kokius komponentus pakesit ar jungtį,kontaktus pravalyt,kalba ne apie telepatus.
dar tavo klausimas nei šioks nei toks apie pagyras...buvau nunešes vieną aparatą remontui,tai net nesugebėjo paaiškinti kas yra, nekalbant apie pataisymą. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 18:31 |
|
|
|
Pas mane aparate kažkaip vienoje pusėje aukšti ryškiau skamba,klausant atrodo ,kad balansas truputi pasuktas i vieną pusę,kolonėlėse bėdos nėra. |
O ausyse bedos nera ? Juokauju, prasom neisizeist. Tikriausiai nera taip paprasta susirast megeja-fanatika, kad apsimtu tvarkyt, nes laiko sugaistasma nemazai, vien tik dokumentacijos iskapstyme ir stipro "paskerdimo" ant stalo bei prisijungiant ji prie "renimacines irangos" O uz saltas paikes ir nudziuvelius nelabai kas nusiteikes moketi tiek, kad komerciniam remontininkui atsipirktu sugaistas laikas.
Idomu butu suzinot, ar pasiseks cia rasti kuris apsiimtu. Ir linkiu, kad pasisektu. Beje, stiprintuvas koks ? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 20:06 |
|
|
|
Sauliucka rašo: |
Pas mane aparate kažkaip vienoje pusėje aukšti ryškiau skamba,klausant atrodo ,kad balansas truputi pasuktas i vieną pusę,kolonėlėse bėdos nėra. |
O ausyse bedos nera ? Juokauju, prasom neisizeist. |
Juokas juokais... Prieš porą menėsiu pasitikrinau ausis su testiniu cd ir išgirdau kad viena ausis virš 16kHz negirdi. O prieš porą savaičiu po maudynių ežere iš "negirdinčios" ausies teko išplauti sieros kamštį. Ir vėl išgirdau 18kHz abiem ausim. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 21:35 |
|
|
|
Nelabai čia tavo sarkazmas padeda
Aš ir klausiu žmogaus ,kuris galėtų padėt paklausęs,gal kokius komponentus pakesit ar jungtį,kontaktus pravalyt,kalba ne apie telepatus.
dar tavo klausimas nei šioks nei toks apie pagyras...buvau nunešes vieną aparatą remontui,tai net nesugebėjo paaiškinti kas yra, nekalbant apie pataisymą. |
1. Tai kad daugiau nelabai yra ka siulyt.
2. Tai pagal ka jus su tuo zmogum kartu nuspresit, ka ir kodel reiketu keisti?
Pagal tai kad jis paklausys ir galbut isgirs ta pati?
O po "remonto" velgi abu kartu paklause sutarsit, kad "pagerejo"?
3. Tai kas kam nesugebejo paaiskint kas yra aparatui?
(o as turejau galvoj kad jei tie meistrai tokie netikeliai, tai is ko jie duona valgo?) |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 28, 21:39 |
|
|
|
daug keisto gyvenime pasitaiko aš ausis kai dažnai šveičiu,tai panašios situacijos neturėtų pasitaikyti...nors ...
neturiu omeny būtent iš forumiečių kas taiso,nors manau cia yra tikrai išmanaciu žmoniu,tiesiog gal patarsit elektronikos taisyklą kokią patikimesnę-išbandytą... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 29, 05:35 |
|
|
|
To: "RVRSS" nieko asmeniško, bet tiek čia privėlei beleką. Su tuom savo dideliu "išprusimu" tikrai pakenkei pagalbos prašančiajam. Negi nejauti kad tikrai "Š" mali, gal būtų kas jam ir sautvarkęs tą aparatą.
O gal tamsta susirgai "žvaigždžių liga" ir nebežinai kur pasireikšti su savo neišsemiamom žiniom. Manau šiuo atveju jum nepamaišytų patilėti, jei bent padėti nenori tai nors kitiems netrukdyk. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 29, 11:09 |
|
|
|
To k.saulius66 - nieko asmenisko, bet jei jau taip tamsta taip gerai zinai kaip atseit nereikia s... malti ir esi pasiruoses padeti ar zinai kas galetu, tai jau reikejo tai ir padaryti vietoj to kad cia tusciai pamokslauti tokiu budu tik dar daugiau s... primalant.
As bent jau bandziau temos autoriui nuosekliai paaiskinti kad su tokiom kaip jo "diagnozem" ir bendru supratimu jis matyt kvalifikuotos pagalbos nesulauks , tuo tarpu tamsta isvis nieko i tema parasyti nesugebejai.
Tai va jei skirtingai nuo manes (ir kaip matyti kitu musu kolegu) tikrai turi ka realiai pasiulyti tai imk ir daryk, nes kitaip pats ir esi tas kuriam cia labiausiai vertetu patyleti. |
|
"Aš čia, gyva!"
|
|
|
|
|
Parašytas: 2010 07 29, 13:54 |
|
|
|
Matyt nežiūrėjai mano "vartotojo aprašymo" (kitas miestas), tai suprantama žvaigždžių liga apakino.
O kas liečia tavo "atseit pagalbą" temos autoriui, tai net man "suprantančiajam" nelabai kas aišku iš tamstos "nuoseklių" keverzonių. O ką jau kalbėti tam kas neišmano radioelektronikoje.
Tikrai jaučiasi didybės manija sergantis žmogus, privelia beleka ir nieko konkretaus. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|