|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 02 15, 07:56. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Elektronika žaliems » Televizorius ir kompiuteris.
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Televizorius ir kompiuteris. |
Parašytas: 2010 06 02, 22:38 |
|
|
|
|
| Jeigu pas tave laptopas schemute turim is vga daro ta.O kaip sujungt sinchro abu-kiti pagalvokit-viena mikre ir trys varzos! |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 02, 22:47 |
|
|
|
|
| pjonas rašo: |
| Jeigu pas tave laptopas schemute turim is vga daro ta.O kaip sujungt sinchro abu-kiti pagalvokit-viena mikre ir trys varzos! |
Daug lengviau tuščiai barškint klaviatūrą nei padaryt. Net ir padarius vaizdelis TV ekrane apgailėtinas. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 02, 22:50 |
|
|
|
|
| Tai ir nereikia barskint klavos-bent koki kompa galima prijungt prie bent kokio teleko. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 02, 23:00 |
|
|
|
|
| Tai ir nereikia barskint klavos-bent koki kompa galima prijungt prie bent kokio teleko. |
Jei nesiskaityti su priemonėmis galima, nesiginčiju. Yra parduodami VGA to RGB konverteriai, susitvarkantys su sinchronizacija ir viskuo kitu. Pas mus kainuoja apie 160Lt. Bet aš už tokią nesąmonę tiek nemokėčiau. O be to net ir per tuos firminius adapterius tik filmus įmanoma žiūrėti. Normaliai net desktopo ikonų nesimato. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 02, 23:06 |
|
|
|
|
| Truputi smegenu savo darba padaro,nors as asmeniskai parduotuvese perku tik lydmetali ir lituoklius. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 02, 23:18 |
|
|
|
|
| Truputi smegenu savo darba padaro,nors as asmeniskai parduotuvese perku tik lydmetali ir lituoklius. |
Matau labai esi patenkintas savo smegenim. Gerai. Tik matai drįstu tau priminti, šitą temą pradėjo toks Viktoras C, kuriam visa tai yra taip pat paprasta kaip man nuskristi į mėnulį. Tai apie ką mes kalbam ?
O man to š.. nereikia, aš esu išbandęs ir tavo siūlytą savadarbį keitiklį ir pramoninius. Nelikau patenkintas.
Beje, o aš parduotuvėse perku daug ką. Tiesiog uždirbu daugiau nei sutaupyčiau gamindamas pats. Tai ką darau pats tik for fun, iš anksto gerai žinodamas, kad nusipirkti būtų pigiau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 02, 23:28 |
|
|
|
|
| Tasir yra kad as nesu patenkintas savo smegenimis,ir del to neturiu jokiu problemu,paprasciausia as sitoje srityje dirbu per daug metu ir nematau reikalo issikalinet pries tuos kurie tuo domisi,man gaila tu zmogu kurie gal but nezino bet juos tas domina.o kad mes cia pradesim aiskintis kuris cia yra krutesnis jiems tikrai nepades.tai taip ir sakau tau zmogau-zmogus klausia -babdytkim jam padet. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 04, 21:34 |
|
|
|
|
| Tasir yra kad as nesu patenkintas savo smegenimis,ir del to neturiu jokiu problemu,paprasciausia as sitoje srityje dirbu per daug metu ir nematau reikalo issikalinet pries tuos kurie tuo domisi,man gaila tu zmogu kurie gal but nezino bet juos tas domina.o kad mes cia pradesim aiskintis kuris cia yra krutesnis jiems tikrai nepades.tai taip ir sakau tau zmogau-zmogus klausia -babdytkim jam padet. |
cia daug tokiu kurie bando savo kietuma parodyt pilnas forumas.... |
|
_________________ Aš nepažeidžiau forumo taisykliu bet mane nubaude... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 06 04, 21:38 |
|
|
|
|
| flawas rašo: |
cia daug tokiu kurie bando savo kietuma parodyt pilnas forumas.... |
Taigi pijonas jau taip parodė savo kietumą, kad moderatoriai turėjo trinti tai ką jis "parodė" |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 04, 22:21 |
|
|
|
|
| Nesigincykit - Peace . Ir dar as pastebejau kad mano teliko priedelyje yra vga jungtis kazin ji paduot vaizdui ar priimt |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 06 04, 22:49 |
|
|
|
|
| ViktorasC rašo: |
| Nesigincykit - Peace . Ir dar as pastebejau kad mano teliko priedelyje yra vga jungtis kazin ji paduot vaizdui ar priimt |
Teks skaityt instrukciją, mums iš čia nesimato koks pas tave priedėlis. Ir šiaip tie priedėliai dar gana naujas reiškinys, aš prisipažinsiu, kad tik mačiau tokį daigtą, naudotis neteko ir tikiuosi neteks. Yra kabelinė TV, kuri yra ir manau liks analoginė. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |