Elektronika.lt
 2026 m. vasario 15 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2026 02 15, 07:59. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Elektronika žaliems » Televizorius ir kompiuteris.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Televizorius ir kompiuteris.
PranešimasParašytas: 2010 06 02, 22:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
pjonas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Jeigu pas tave laptopas schemute turim is vga daro ta.O kaip sujungt sinchro abu-kiti pagalvokit-viena mikre ir trys varzos!
PranešimasParašytas: 2010 06 02, 22:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
pjonas rašo:
Jeigu pas tave laptopas schemute turim is vga daro ta.O kaip sujungt sinchro abu-kiti pagalvokit-viena mikre ir trys varzos!

Daug lengviau tuščiai barškint klaviatūrą nei padaryt. Net ir padarius vaizdelis TV ekrane apgailėtinas.
PranešimasParašytas: 2010 06 02, 22:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
pjonas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tai ir nereikia barskint klavos-bent koki kompa galima prijungt prie bent kokio teleko.
PranešimasParašytas: 2010 06 02, 23:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
pjonas rašo:
Tai ir nereikia barskint klavos-bent koki kompa galima prijungt prie bent kokio teleko.

Jei nesiskaityti su priemonėmis galima, nesiginčiju. Yra parduodami VGA to RGB konverteriai, susitvarkantys su sinchronizacija ir viskuo kitu. Pas mus kainuoja apie 160Lt. Bet aš už tokią nesąmonę tiek nemokėčiau. O be to net ir per tuos firminius adapterius tik filmus įmanoma žiūrėti. Normaliai net desktopo ikonų nesimato.
PranešimasParašytas: 2010 06 02, 23:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
pjonas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Truputi smegenu savo darba padaro,nors as asmeniskai parduotuvese perku tik lydmetali ir lituoklius.
PranešimasParašytas: 2010 06 02, 23:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
pjonas rašo:
Truputi smegenu savo darba padaro,nors as asmeniskai parduotuvese perku tik lydmetali ir lituoklius.

Matau labai esi patenkintas savo smegenim. Gerai. Tik matai drįstu tau priminti, šitą temą pradėjo toks Viktoras C, kuriam visa tai yra taip pat paprasta kaip man nuskristi į mėnulį. Tai apie ką mes kalbam ?
O man to š.. nereikia, aš esu išbandęs ir tavo siūlytą savadarbį keitiklį ir pramoninius. Nelikau patenkintas.
Beje, o aš parduotuvėse perku daug ką. Tiesiog uždirbu daugiau nei sutaupyčiau gamindamas pats. Tai ką darau pats tik for fun, iš anksto gerai žinodamas, kad nusipirkti būtų pigiau.
PranešimasParašytas: 2010 06 02, 23:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
pjonas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Tasir yra kad as nesu patenkintas savo smegenimis,ir del to neturiu jokiu problemu,paprasciausia as sitoje srityje dirbu per daug metu ir nematau reikalo issikalinet pries tuos kurie tuo domisi,man gaila tu zmogu kurie gal but nezino bet juos tas domina.o kad mes cia pradesim aiskintis kuris cia yra krutesnis jiems tikrai nepades.tai taip ir sakau tau zmogau-zmogus klausia -babdytkim jam padet.
PranešimasParašytas: 2010 06 04, 18:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
NoMore
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Kazkokie kompeksai turbut.

PranešimasParašytas: 2010 06 04, 21:34 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
flawas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
pjonas rašo:
Tasir yra kad as nesu patenkintas savo smegenimis,ir del to neturiu jokiu problemu,paprasciausia as sitoje srityje dirbu per daug metu ir nematau reikalo issikalinet pries tuos kurie tuo domisi,man gaila tu zmogu kurie gal but nezino bet juos tas domina.o kad mes cia pradesim aiskintis kuris cia yra krutesnis jiems tikrai nepades.tai taip ir sakau tau zmogau-zmogus klausia -babdytkim jam padet.

cia daug tokiu kurie bando savo kietuma parodyt pilnas forumas....

PranešimasParašytas: 2010 06 04, 21:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
flawas rašo:
pjonas rašo:

cia daug tokiu kurie bando savo kietuma parodyt pilnas forumas....

Taigi pijonas jau taip parodė savo kietumą, kad moderatoriai turėjo trinti tai ką jis "parodė"
PranešimasParašytas: 2010 06 04, 22:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
ViktorasC
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Nesigincykit - Peace . Ir dar as pastebejau kad mano teliko priedelyje yra vga jungtis kazin ji paduot vaizdui ar priimt
PranešimasParašytas: 2010 06 04, 22:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
ViktorasC rašo:
Nesigincykit - Peace . Ir dar as pastebejau kad mano teliko priedelyje yra vga jungtis kazin ji paduot vaizdui ar priimt

Teks skaityt instrukciją, mums iš čia nesimato koks pas tave priedėlis. Ir šiaip tie priedėliai dar gana naujas reiškinys, aš prisipažinsiu, kad tik mačiau tokį daigtą, naudotis neteko ir tikiuosi neteks. Yra kabelinė TV, kuri yra ir manau liks analoginė.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Technologijos.lt

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
RDR2 Mods
Euro Truck Simulator 2 Mods, WOT Mods, RDR2 Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Būk saugus
elektroninėje erdvėje

www.esaugumas.lt
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“