|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 12, 17:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Mokslai » Kas Bendoriu is VGTU pazysta?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
Kas Bendoriu is VGTU pazysta? |
Parašytas: 2007 12 15, 23:15 |
|
|
|
|
| xina rašo: |
| 1975 m Vilniaus politechnikume anglu kalba deste Aukse Aukstikalniene. |
Man ji irgi deste,bet tik pusmeti-atleido ja is darbo(kazkur 1978 pradzioje),nu biski per daug jau originalios jos paskaitos buvo.As tai absoliuciai nieko pas ja neismokau,cia apie anglu,bet siaip tai dave nepaprastai daug.
O tu,xina,kartais ne RAG baigei poleje? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 16, 10:25 |
|
|
|
|
bendoriaus vos ne maziausiai reik bijot maladec jisai...vat jei koks raulynaitis pakliutu tai oijojoi  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 16, 11:55 |
|
|
|
|
| gnt73 rašo: |
| 1975 m Vilniaus politechnikume anglu kalba deste Aukse Aukstikalniene. |
Man ji irgi deste,bet tik pusmeti-atleido ja is darbo(kazkur 1978 pradzioje),nu biski per daug jau originalios jos paskaitos buvo.As tai absoliuciai nieko pas ja neismokau,cia apie anglu,bet siaip tai dave nepaprastai daug.
O tu,xina,kartais ne RAG baigei poleje? |
Taip, RAG pirma kursa baigiau 1975m. Isejau mokytis kitur, kai suzinojau, kokias algas tuo metu gauna baige RAG specialybe. Tai yu irgi RAG mokeis? |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2007 12 16, 21:31 |
|
|
|
|
| Taip, RAG pirma kursa baigiau 1975m. Isejau mokytis kitur, kai suzinojau, kokias algas tuo metu gauna baige RAG specialybe. Tai yu irgi RAG mokeis? |
Irgi,baigiau 81-mais.
Tavo zinios del algu buvo daugmaz teisingos-butent del to pagal paskyrima dirbau tik pusantru metu Nors darbas buvo pasaka-bim bam po uglam... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2008 03 05, 19:45 |
|
|
|
|
| prie to paties norejau paklaust gal kas turit Bendoriaus uzdaviniu? Labai reikia.. ypac antros knygeles is elektromagnetizmo ir kvantines fizikos |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2008 03 10, 06:41 |
|
|
|
|
| pasidalinsiu ispudziais ir as apie bendoriu, nors jis deste man tik viena semestra, bet visai patiko. uz ji baisiau daug yra toks URBELIS, gal elektroncikams nedeste, mano specialybei deste ir daug nervu gadino. o vat bendorius, tai toks zmogus, kad jam reikia pirma is studento issilasdavot. kadangi laborus darydavau su dviem panom, tai vis prie manes kibdavo ir lasdavodavo, kad laborui nepasiruoses, tipo mate, kaip as vaziuodamas trulu rasiau laboro aprasyma, o aplink mane invalidai stovejo, nes as ju vieta uzemes buvau ir t.t. idomus jis siaip zmogus, kibadavo prie kitu del rasto ir panasiu nieku, tad visi bijojo gynimu laboru. o kai jie atejo, tai bendorius pasirode visai kitoks. man uz tylejima 8 parase, taip ir pasake "Jus mandagiai pratylejot, 8 rasau"... tai vat... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 13, 19:46 |
|
|
|
|
| geras tas Bendorius. Kad visi butu tokie ar bentjau panasus i ji - tai miela malonu butu mokytis :] |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 14, 19:55 |
|
|
|
|
geras bendorius smagu pas jy mokintis paprikolina diedukas pastoviai ir tikrai nera sunku pas jy mokintis..... |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 06 15, 13:01 |
|
|
|
|
man ir visai patiko pas ji mokytis, ner jis baisus kaip atrodo , va pas raulinaiti trai sunkiau biski, tas tai pakietas diedas o ant vaciuko ner ko stuma, man jis vos ne mylimiausias destytojas buvo, tik zinoma reik mokytis, o jei nieko nesimokai tai sumaiso jis tada tokius su zemem ir laiko egzus po keturis kart kaikas  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2009 06 15, 15:08 |
|
|
|
|
Kiek pamenu bendorius savo uždavinius internete kažkur turėjo sudėjas.
Gazdina ne pats Bendorius, bet Bendoriaus legenda. Taip jis buvo kirvis ir didis kirvis, bet seniai:) man dar tada i tokios savokos kaip fizika dar buvo oj...
dabar liko geras dėstytojas su savais "pričiudais" , man jo paskaitos patiko ir nei koliai nebuvo labai sunkus, nei egzas. (na gal dėl to, kad fizikos kursą teko išklausyti du kartus, bet čia jau kita istorija, ne aš išlaikiau egzaminus ir kai primą kartą tą kursą klausiau, bet aplinkybės susiklostė taip... )
Taigi nėra ko bijoti Bendoriaus. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 26, 17:42 |
|
|
|
|
Bendorius daug loja, bet nekanda manau ten yra kur kas didesniu kirviu kuriu reikia bijot  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2009 12 30, 09:30 |
|
|
|
|
| Pvz Malisauskas? Nors tiek gerai, kad jis turi humoro jausmą... |
|
_________________ greitai ir pigiai nebūna gerai
pigiai ir gerai nebūna greitai
gerai ir greitai nebūna pigiai |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 01 04, 01:45 |
|
|
|
|
o jis mano barako priziuretojas buvo geras bicelis buvo  |
|
_________________ Diplomas tik etikete ant konservų dėžutes. O kas slepiasi dėžutėje neaišku. |
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |