Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 12 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 12, 18:33. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Mokslai » Kas Bendoriu is VGTU pazysta?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 33
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Kas Bendoriu is VGTU pazysta?
PranešimasParašytas: 2007 12 15, 23:15 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
xina rašo:
1975 m Vilniaus politechnikume anglu kalba deste Aukse Aukstikalniene.

Man ji irgi deste,bet tik pusmeti-atleido ja is darbo(kazkur 1978 pradzioje),nu biski per daug jau originalios jos paskaitos buvo.As tai absoliuciai nieko pas ja neismokau,cia apie anglu,bet siaip tai dave nepaprastai daug. Smile

O tu,xina,kartais ne RAG baigei poleje?
PranešimasParašytas: 2007 12 16, 10:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Mentality_Zero
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
bendoriaus vos ne maziausiai reik bijot Smile maladec jisai...vat jei koks raulynaitis pakliutu tai oijojoi Confused
PranešimasParašytas: 2007 12 16, 11:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
gnt73 rašo:
xina rašo:
1975 m Vilniaus politechnikume anglu kalba deste Aukse Aukstikalniene.

Man ji irgi deste,bet tik pusmeti-atleido ja is darbo(kazkur 1978 pradzioje),nu biski per daug jau originalios jos paskaitos buvo.As tai absoliuciai nieko pas ja neismokau,cia apie anglu,bet siaip tai dave nepaprastai daug. Smile

O tu,xina,kartais ne RAG baigei poleje?
Taip, RAG pirma kursa baigiau 1975m. Isejau mokytis kitur, kai suzinojau, kokias algas tuo metu gauna baige RAG specialybe. Tai yu irgi RAG mokeis?
PranešimasParašytas: 2007 12 16, 21:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
xina rašo:
Taip, RAG pirma kursa baigiau 1975m. Isejau mokytis kitur, kai suzinojau, kokias algas tuo metu gauna baige RAG specialybe. Tai yu irgi RAG mokeis?

Irgi,baigiau 81-mais.
Tavo zinios del algu buvo daugmaz teisingos-butent del to pagal paskyrima dirbau tik pusantru metu Laughing Nors darbas buvo pasaka-bim bam po uglam...
PranešimasParašytas: 2008 03 05, 19:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Hunter
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
prie to paties norejau paklaust gal kas turit Bendoriaus uzdaviniu? Labai reikia.. ypac antros knygeles is elektromagnetizmo ir kvantines fizikos
PranešimasParašytas: 2008 03 10, 06:41 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
bemmbis
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
pasidalinsiu ispudziais ir as apie bendoriu, nors jis deste man tik viena semestra, bet visai patiko. uz ji baisiau daug yra toks URBELIS, gal elektroncikams nedeste, mano specialybei deste ir daug nervu gadino. o vat bendorius, tai toks zmogus, kad jam reikia pirma is studento issilasdavot. kadangi laborus darydavau su dviem panom, tai vis prie manes kibdavo ir lasdavodavo, kad laborui nepasiruoses, tipo mate, kaip as vaziuodamas trulu rasiau laboro aprasyma, o aplink mane invalidai stovejo, nes as ju vieta uzemes buvau ir t.t. idomus jis siaip zmogus, kibadavo prie kitu del rasto ir panasiu nieku, tad visi bijojo gynimu laboru. o kai jie atejo, tai bendorius pasirode visai kitoks. man uz tylejima 8 parase, taip ir pasake "Jus mandagiai pratylejot, 8 rasau"... tai vat...
PranešimasParašytas: 2008 07 06, 00:43 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
http://www.youtube.com/watch?v=cubwisaVR6I&feature=related
PranešimasParašytas: 2009 06 13, 19:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
andrius.
Naujokas
Naujokas
geras tas Bendorius. Kad visi butu tokie ar bentjau panasus i ji - tai miela malonu butu mokytis :]
PranešimasParašytas: 2009 06 14, 19:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Haitaueris
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
geras bendorius Smile smagu pas jy mokintis paprikolina diedukas pastoviai Smile ir tikrai nera sunku pas jy mokintis.....
PranešimasParašytas: 2009 06 15, 13:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
linnaz87
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
man ir visai patiko pas ji mokytis, ner jis baisus kaip atrodo Smile , va pas raulinaiti trai sunkiau biski, tas tai pakietas diedas Very Happy o ant vaciuko ner ko stuma, man jis vos ne mylimiausias destytojas buvo, tik zinoma reik mokytis, o jei nieko nesimokai tai sumaiso jis tada tokius su zemem ir laiko egzus po keturis kart kaikas Very Happy
PranešimasParašytas: 2009 06 15, 15:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Shpeega
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Kiek pamenu bendorius savo uždavinius internete kažkur turėjo sudėjas.

Gazdina ne pats Bendorius, bet Bendoriaus legenda. Taip jis buvo kirvis ir didis kirvis, bet seniai:) man dar tada i tokios savokos kaip fizika dar buvo oj... Smile
dabar liko geras dėstytojas su savais "pričiudais" , man jo paskaitos patiko ir nei koliai nebuvo labai sunkus, nei egzas. (na gal dėl to, kad fizikos kursą teko išklausyti du kartus, bet čia jau kita istorija, ne aš išlaikiau egzaminus ir kai primą kartą tą kursą klausiau, bet aplinkybės susiklostė taip... Very Happy )

Taigi nėra ko bijoti Bendoriaus.
PranešimasParašytas: 2009 12 26, 17:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
tadela
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Bendorius daug loja, bet nekanda Very Happy manau ten yra kur kas didesniu kirviu kuriu reikia bijot Very Happy
PranešimasParašytas: 2009 12 30, 09:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
Pvz Malisauskas? Nors tiek gerai, kad jis turi humoro jausmą...

PranešimasParašytas: 2009 12 31, 00:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Humaxx
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
http://www.youtube.com/watch?v=p81ufLIpJAw
PranešimasParašytas: 2010 01 04, 01:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
pcwortex
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
o jis mano barako priziuretojas buvo Very Happy geras bicelis buvo Very Happy

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu