Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 23 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 23, 15:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Nesekminga diena
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 24
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 13, 23:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Nereikes nei 9 menesiu, jau po keletos savaiciu galima viska zinot.............. Laughing
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 13, 23:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
BX'as
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
kionig rašo:
Nereikes nei 9 menesiu, jau po keletos savaiciu galima viska zinot.............. Laughing

Gal iš patirties sakai? Smile
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 13, 23:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Kelios savataitės nesimatys, rek kol pilvukas didėti pradeda 3-4mėn Laughing

29 2ia su bangele ar kokie? Aš šūlėj 11 ir 12 tai tik 24 įstenėjau, čia blai tam kad nereiktu į kašį mėtyti... Rolling Eyes
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 00:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
BX'as rašo:
kionig rašo:

Gal iš patirties sakai? Smile
Na matai visgi etikos pamokos praverte Idea Laughing Kas del gasdinimo, tai mes nezinome visu niuansu Wink
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 00:19 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
kiek sveri BX'as? nes pats prisitraukimu skaicius dar ne rodiklis. as pazistu veikeju, kur daro iki 30-40 prisitraukimu su 24kg gira ant dirzo.
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 08:07 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
BX'as
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Heksogenas rašo:

29 2ia su bangele ar kokie?

Ne ne, jokių bangavimų ar panašiai. Tikri, pilni prisitraukimai. Rolling Eyes
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 08:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
BX'as
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
zamolskis rašo:
kiek sveri BX'as? nes pats prisitraukimu skaicius dar ne rodiklis. as pazistu veikeju, kur daro iki 30-40 prisitraukimu su 24kg gira ant dirzo.

Sveriu 75kg. Beje, man tik ką 17m. suėjo. Kai bus dvigubai tiek, tada ir aš su 24kg gira 30-40 prisitraukimų darysi. Nes pas mane nėra dienos be kačialinimosi. Tai tik laiko klausimas. Rolling Eyes
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 10:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
neblogai, neblogai Laughing kaip 75kg - 29 kartus prisitraukt cia tikrai neblogai
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 14:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
Aš tada svėriau 90-95 dabar kažkur netoli 100kg. Rolling Eyes Rektu ir man pasitampyti dėl sveikatos bet kad vln nelabai...
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 14:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Heksogenas rašo:
Aš tada svėriau 90-95 dabar kažkur netoli 100kg. Rolling Eyes Rektu ir man pasitampyti dėl sveikatos bet kad vln nelabai...
Vaiksciok i kunce lodoriau Very Happy
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 14:35 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
100kg sverdamas jau geras rezultatas apie 13-14 kartu
120kg apie 8-9 kartai
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 14:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
BX'as
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Citata:

Pas mus net nėra tokios mados neiti į kūncę ;D Bet visoje vidurinėje mokykloje tai tik aš ir geras mano draugas ant skersinio kabom Rolling Eyes
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 14:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Heksogenas
Senbuvis
Senbuvis
kionig rašo:
Heksogenas rašo:

Nėr man kuncės... Eičiau į koki klubą jei atsirastu bendraminčiu arba kad ir lauke vingio parke ar dar kur, bet darbas turi būti su savo masę ir ant ištvermės štangos ir kiti debilzimai nedomina, atsihačialina krūtinę ir vaikšto kaip kokie gaidžiai, aš sportuoti dėl sveikatos ir kad reik kitiems hobiam smarvės turėt...
Bliamba gal koki forumą žinot ta tema? Rolling Eyes
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 14:46 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
BX'as
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Heksogenas rašo:
kionig rašo:
Heksogenas rašo:

Nėr man kuncės... Eičiau į koki klubą jei atsirastu bendraminčiu arba kad ir lauke vingio parke ar dar kur, bet darbas turi būti su savo masę ir ant ištvermės štangos ir kiti debilzimai nedomina, atsihačialina krūtinę ir vaikšto kaip kokie gaidžiai, aš sportuoti dėl sveikatos ir kad reik kitiems hobiam smarvės turėt...
Bliamba gal koki forumą žinot ta tema? Rolling Eyes

Sportas - kančia. Nekentėsi - nelaimėsi. Reik daug valios ir pasiryžimo turėt. Iš patirties sakau.
 Nesekminga diena
PranešimasParašytas: 2009 11 14, 14:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
siaip yra blogoji raumenu ir mases uzsiauginimo puse. kraujotaka ir sirdis islieka netreniruota ir prisitaikius kazkur aprupint tik 80kg kuna, ir dirba perkrovos rezimu jei sveri 100kg. nesvarbu kad vien raumenys bus, vistiek nesveika kraujotakai. reikia daug dirbt ant istvermes, begiot krosus. toki raumenu kalna lengva suvystyt. ispiri jam i sikna, tada duodi kokias 5 min jam tave pasivaikyt, jis del kraujotakos nepakankamumo pervargsta, o tada grizti ir sudauzai kaip obuoli Laughing
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu