|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 23, 14:02. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Nesekminga diena
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 13, 23:42 |
|
|
|
|
Nereikes nei 9 menesiu, jau po keletos savaiciu galima viska zinot..............  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 13, 23:52 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
Nereikes nei 9 menesiu, jau po keletos savaiciu galima viska zinot..............  |
Gal iš patirties sakai?  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 13, 23:56 |
|
|
|
|
Kelios savataitės nesimatys, rek kol pilvukas didėti pradeda 3-4mėn
29 2ia su bangele ar kokie? Aš šūlėj 11 ir 12 tai tik 24 įstenėjau, čia blai tam kad nereiktu į kašį mėtyti...  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 00:16 |
|
|
|
|
| BX'as rašo: |
Gal iš patirties sakai?  |
Na matai visgi etikos pamokos praverte Kas del gasdinimo, tai mes nezinome visu niuansu  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 00:19 |
|
|
|
|
| kiek sveri BX'as? nes pats prisitraukimu skaicius dar ne rodiklis. as pazistu veikeju, kur daro iki 30-40 prisitraukimu su 24kg gira ant dirzo. |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 08:07 |
|
|
|
|
| Heksogenas rašo: |
29 2ia su bangele ar kokie? |
Ne ne, jokių bangavimų ar panašiai. Tikri, pilni prisitraukimai.  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 08:11 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
| kiek sveri BX'as? nes pats prisitraukimu skaicius dar ne rodiklis. as pazistu veikeju, kur daro iki 30-40 prisitraukimu su 24kg gira ant dirzo. |
Sveriu 75kg. Beje, man tik ką 17m. suėjo. Kai bus dvigubai tiek, tada ir aš su 24kg gira 30-40 prisitraukimų darysi. Nes pas mane nėra dienos be kačialinimosi. Tai tik laiko klausimas.  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 10:42 |
|
|
|
|
neblogai, neblogai kaip 75kg - 29 kartus prisitraukt cia tikrai neblogai |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 14:18 |
|
|
|
|
Aš tada svėriau 90-95 dabar kažkur netoli 100kg. Rektu ir man pasitampyti dėl sveikatos bet kad vln nelabai... |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 14:33 |
|
|
|
|
Aš tada svėriau 90-95 dabar kažkur netoli 100kg. Rektu ir man pasitampyti dėl sveikatos bet kad vln nelabai... |
Vaiksciok i kunce lodoriau  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 14:35 |
|
|
|
|
100kg sverdamas jau geras rezultatas apie 13-14 kartu
120kg apie 8-9 kartai |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 14:39 |
|
|
|
|
| Citata: |
Pas mus net nėra tokios mados neiti į kūncę ;D Bet visoje vidurinėje mokykloje tai tik aš ir geras mano draugas ant skersinio kabom  |
|
|
|
|
|
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 14:40 |
|
|
|
|
Nėr man kuncės... Eičiau į koki klubą jei atsirastu bendraminčiu arba kad ir lauke vingio parke ar dar kur, bet darbas turi būti su savo masę ir ant ištvermės štangos ir kiti debilzimai nedomina, atsihačialina krūtinę ir vaikšto kaip kokie gaidžiai, aš sportuoti dėl sveikatos ir kad reik kitiems hobiam smarvės turėt...
Bliamba gal koki forumą žinot ta tema?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 14:46 |
|
|
|
|
Nėr man kuncės... Eičiau į koki klubą jei atsirastu bendraminčiu arba kad ir lauke vingio parke ar dar kur, bet darbas turi būti su savo masę ir ant ištvermės štangos ir kiti debilzimai nedomina, atsihačialina krūtinę ir vaikšto kaip kokie gaidžiai, aš sportuoti dėl sveikatos ir kad reik kitiems hobiam smarvės turėt...
Bliamba gal koki forumą žinot ta tema?  |
Sportas - kančia. Nekentėsi - nelaimėsi. Reik daug valios ir pasiryžimo turėt. Iš patirties sakau. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Nesekminga diena |
Parašytas: 2009 11 14, 14:50 |
|
|
|
|
siaip yra blogoji raumenu ir mases uzsiauginimo puse. kraujotaka ir sirdis islieka netreniruota ir prisitaikius kazkur aprupint tik 80kg kuna, ir dirba perkrovos rezimu jei sveri 100kg. nesvarbu kad vien raumenys bus, vistiek nesveika kraujotakai. reikia daug dirbt ant istvermes, begiot krosus. toki raumenu kalna lengva suvystyt. ispiri jam i sikna, tada duodi kokias 5 min jam tave pasivaikyt, jis del kraujotakos nepakankamumo pervargsta, o tada grizti ir sudauzai kaip obuoli  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |