Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 23 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 23, 17:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Elektriku taskas
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 20:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
amas. rašo:
čia tik už darbą?
Gali būti panašiai už viską, nors kas žino, koks ten pas tave namas. Visų pirma, turi atsišviesti planą ir ant jo nupaišyti visas rozetes, jungtukus, šviestuvus ir ką ten dar svajoji daryti, tada eini pas "darytoją" jei jis geras specas, tai patars ką galima geriau padaryti ir primes sąmatą, tada jau maždaug žinosi, kiek viskas kainuos. O iš kavos tirščių- nebent čigonė išburtu kainą Smile .
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 20:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
LY1 rašo:

Namui instaliacija ~5000Lt

Neblogai,neuzilgo svogeriui vedziosiu per nauja,dabar zinosiu,kiek jis man mazdaug alucio tures pilti Very Happy Very Happy Very Happy
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 21:04 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
čia kaina yra preliminari, (orentacine kaina maždaug su medžiagom) pas klijenta vietoj viska reikia pasiaiškint kas ir kaip ir tada tikslesnė suma būna.

Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 21:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
gnt rašo:
LY1 rašo:

Namui instaliacija ~5000Lt

Neblogai,neuzilgo svogeriui vedziosiu per nauja,dabar zinosiu,kiek jis man mazdaug alucio tures pilti Very Happy Very Happy Very Happy
Per naują- atkris mokestis už prijungimą, priedo- švogeris, vėl negalėsi daug imti, ko gero, gali tekti pačiam pridėti, kad santykiai išliktu geri Very Happy .
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 24, 21:21 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
gnt
Veteranas
Veteranas
Medziagas jis pirksis pats pagal mano nurodymus,imt is jo,aisku,nieko neimsiu,bet alus lieka alum Very Happy

O siaip tai dabar bent pas mus tai mase statybininku be darbo sedi,turetu pigt ir elektriku paslaugos,kitu specu jau atpigo ir labai zenkliai
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 05:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
k.saulius66
Senbuvis
Senbuvis
amas. rašo:
Digix rašo:
zinoma cia reikai nemazai kurybos kad padaryti saugiai sudegancia instaliacija.

va čia taip topas Laughing Laughing galima būtu kaip reklaminį šūkį naudot

o kodėl niekas negalit pasakyt kiek kainuotu instaliacija mano namui?
kas nors galėtu pagal kambarių planą patiekit orientacinę kainą? tik neaiškinkit, kad riekia vietoj žiūrėt, ką ten pamatysit? baltų plytų sienos, kol kas daugiau nieko nėra
čia rimtai, dabar šiek tiek popierizmas užsitęsęs, dėl nevisai legalios satybos, bet greitu metu reikės
Duok namo projiektą būs ir tiksli kaina, bet bus parašyta kiek rozečių ir kiek jungtukų. Žinoma tau bus mažai, norėsi daugiau tai sąmata didės.
gnt rašo:
Medziagas jis pirksis pats pagal mano nurodymus,imt is jo,aisku,nieko neimsiu,bet alus lieka alum Very Happy

O siaip tai dabar bent pas mus tai mase statybininku be darbo sedi,turetu pigt ir elektriku paslaugos,kitu specu jau atpigo ir labai zenkliai

Ką vadinti specais: aš dariau namą tai tinkuotojas visą gyvenimą traktoristu pradirbęs (specas). Poto elektros tinklų meistriukas gipsą kloja gipsininkas (specas). Dar galiu be galo vardinti tokių "specų". Štai tokie vadinami specai ir sėdi be darbo. Nes po tokių gigantiškų statybų (Maximų) priviso visokių tipo specų. Pas mus pagalbinis teritoriją tvarkė gipsą nešiojo, o dabar super gipsorius - gipsą kloja (specas)
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 07:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
O ar aš galiu vadintis specu jei mane tėvas namų instaliuoti nuo antros klasės kartu vesdavosi ? Confused

Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 08:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Blossom
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Specas nemanau kad bus bet kuris patrynes sikna instituto suole.Tam reikalui reikalinga ir praktika.Pvz as turiu aukstesnyji issilavinima,tureciau dirbt auto saltkalviu bet toks darbas manes visai netraukia,kazkada gal is bedos pasikrapstyt ir tai ziuriu kad daug ko nezinau tame reikale,o su elektra reikalu turiu nuo mazumes ir aiskumu kur kas daugiau.
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 08:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kindzulis
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Yra įvairių "specų", kiti desimtus metus daro "pravodke", o nežino kas su kuom valgoma: kad negalima aliuminio su variniu laidu susukinėti, nežino instaliaciniu zonų (kur pasakė tempti ten ir tempia net nebandydamas kažka snekėti Crying or Very sad ) neturi žalio supratimo kokios ir kam skirtos apsaugos, netgi papraščiausio saryšio tarp kabelio storio jo ilgio ir maksimalaus automatuko Wink , štai čia ir pakvimpa kaip jus sakot gaisru
Taigis subines y suolus reikia patrinti, kad po dvidešimties metu darbo chaltūros akių nebadytu Wink
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 09:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dmix
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
as tai nuo mazumes nagus kisu i rozetes Smile patirtis nekokia mano... tevu name isvedziojes esu tetos name seses drauges dedes sodo name ir dabar svogerio name vedzioju tiek laiko jau praeje nuo pirmu darbu ir raudonuot netenka Wink bet saves specu tikrai neskaitau nes esu paprasciausias megejas o pinigu esu gaves tik is dedes ir tai nenoriai emiau nes patinka pasikrapstyt daznai, o ir saviem nauda padarai Very Happy
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 11:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
Jei kalbam apie specus, tai ne kartą stebėjau tokį dalyką; žmogus su aukštuoju išsilavinimu kelintą kartą laiko ET elektrosaugos egzą ir eilinį kartą susimauna, nors vyrukai su aukštesniaisiais išlaiko be problemų. Sakysit, visur visokių pasitaiko, bet kad ne vieną tokį mačiau.
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 13:26 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
k.saulius66
Senbuvis
Senbuvis
kindzulis rašo:
Yra įvairių "specų", kiti desimtus metus daro "pravodke", o nežino kas su kuom valgoma: kad negalima aliuminio su variniu laidu susukinėti, nežino instaliaciniu zonų (kur pasakė tempti ten ir tempia net nebandydamas kažka snekėti Crying or Very sad ) neturi žalio supratimo kokios ir kam skirtos apsaugos, netgi papraščiausio saryšio tarp kabelio storio jo ilgio ir maksimalaus automatuko Wink , štai čia ir pakvimpa kaip jus sakot gaisru
Taigis subines y suolus reikia patrinti, kad po dvidešimties metu darbo chaltūros akių nebadytu Wink

Protingai internete ir aš moku "papaišyti"
LY1 rašo:
O ar aš galiu vadintis specu jei mane tėvas namų instaliuoti nuo antros klasės kartu vesdavosi ? Confused

O tu Matrane nueik į kokią el. firmą ir tai pasakyk, kad nuo kažin kelintos klasės su tėvu elektrą vedžiojai. Jie tau pasakys ko esi vertas, manai kad elektrikai vien tik instaliaciją kala, klysti.
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 14:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Jons
Senbuvis
Senbuvis
Taip, jei neturi popieriu- nieko vertas. Nors yra ir zmoniu, kuriu galvose ner jokiu organu, abi rankos kaires, bet su popieriais Wink
 Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 15:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
LY1
Senbuvis
Senbuvis
LY1 rašo:

O tu Matrane nueik į kokią el. firmą ir tai pasakyk, kad nuo kažin kelintos klasės su tėvu elektrą vedžiojai. Jie tau pasakys ko esi vertas, manai kad elektrikai vien tik instaliaciją kala, klysti.[/quote]

Na ne vien instaliacija, taip, firma be popierių nelabai ir priima, nebent parodai koki nors jiems rimta savo atlikta darba, ir jie pamato kad tu susigautai tame reikale ir gal idarbina....

Elektriku taskas
PranešimasParašytas: 2009 05 25, 16:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Blossom
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Matrane teisus!Firma jei mato kad tu sharini tame reikale,nesunkiai suorganizuoja kursus ir gauni ta pazymejima.Esu susidures savo kailiu su tokiais reikalais,isidarbinu vienu o darbe igyju kitokio "kirpimo" kvalifikacija.
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu