Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 22 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 22, 00:46. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Mano 6F5P lempinukas (Yra garso nesvarumas ant 1/2max)
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 910
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Mano 6F5P lempinukas (Yra garso nesvarumas ant 1/2max)
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 12:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
tvr
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
vipix rašo:
Nu va, kaitinu visaip ta stipra...
Paleidu muzikikes, pagarsinu winampe ant 50-100% ir stipre max, tai jauciasi toks dzerzgimas, atrodo kaip gestu stipras...
Labai jauiasi ant roko, kur daug gitaru ir astraus garso... Atrodo viskas i viena susiplaka ir dzerzgia labai baisiai...
Cia gal isejimo trafas? Ar kas gali but??

Pamatuok aktyvinę varžą trafo pirminės apvijos{ji turėtų būti apie 220-250 omų} nes jeigu teisingai supratau pagal tavo duotas įtampas pas tave labai daug krenta įtampos ant išėjimo trafo, gal pasvilinai trafą kai lempas kaitinai iki raudonumo.
Ir dar prisimink kad ši schema skaičiuota su maitinimo įtampa 400v o ne 300v kaip dabar pas tave yra.
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 12:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vipix
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Bet kai pradeda ten triuksmaut, garso per daug kambary, klausau vidutiniu garsumu, tai groja labai svariai...
Pamatuosiu.

PranešimasParašytas: 2007 01 23, 12:49 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Rolandas3
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
jei turi oscilografa pasiziurek prie maksimalaus garsumo gal signalai jau po lempu iseina iskraipyti (ne optimalus lempu darbo rezimas, ir t.t.)
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 13:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kaudio
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Greiciausiai 2w stiprintuvas nera skirtas diskoteku igarsinimui. Very Happy ,o prie winampe ir tda2004 irgi gerai...o stk4050 butu dar geriau...
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 13:38 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
StasysS
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
vipix rašo:
Nu va, kaitinu visaip ta stipra...
Paleidu muzikikes, pagarsinu winampe ant 50-100% ir stipre max, tai jauciasi toks dzerzgimas, atrodo kaip gestu stipras...
Labai jauiasi ant roko, kur daug gitaru ir astraus garso... Atrodo viskas i viena susiplaka ir dzerzgia labai baisiai...
Cia gal isejimo trafas? Ar kas gali but??

Idomiai cia... Lempini stiprintuva prie winampo Smile))

Gal kompo garso korta jau kraipo, kai pagarsini iki 100% Beto nereikia is kompo tiketis geros kokybes. NE VIENA garso korta (iskyrus profesionalias) neduoda normalios kokybes.

300V maitinimo itampa pernelyg maza, taigi stiprintuve gali buti nesimetriskas ribojimas. Nenusimink, viskas OK, su laiku surasi ka ir kaip patobulint:)
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 14:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vipix
Senbuvis
Senbuvis
Tipo testavimam net winampas netinka? :O Shocked Shocked

PranešimasParašytas: 2007 01 23, 14:58 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Kaudio
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
vipix rašo:
Tipo testavimam net winampas netinka? :O Shocked Shocked

Tik pasitikrinti ar veikia ir testavimui tinka tik kompiuterinems aktyvinems kolonelems iki 100lt Very Happy
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 15:24 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
Kiekvienas stiprintuvas turi savo signalo iejimo jautruma, tarkim 700mV, arba 200mV, o jei paduodi daugiau nei numatyta, tai aisku, kad kraipys ir isejime signala.

PranešimasParašytas: 2007 01 23, 15:42 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Darco
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Garso ploksciu isejimas - 2 VRms
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 16:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
leopard
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje MSN Messenger
na va, o skaitau normalus stiprintuvai turi iejimus 200mV, arba 700mV max. Visiems kitiems reikia priesstiprintuvio. Daznai schemose tai nutylima. Sakoma - stiprekas 300W, o kad gal jam i iejima reikes 5V paduott.. Smile Prie sios lempinio schemos nebuvo iejimo jautrumo.

PranešimasParašytas: 2007 01 23, 17:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
assembled
Senbuvis
Senbuvis
Jei garso plokštės išėjime 2Vrms, tai nieko stebėtino, kad triodas su 1,3V priešįtampiu streikuoja Wink Išvada - ant kompo suki viską MAX, jei taip jau nori, o reguliuoji ant stiprintuvo.
PranešimasParašytas: 2007 01 23, 18:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vipix
Senbuvis
Senbuvis
Aiskutelis, viska pagavau, aciu Smile

PranešimasParašytas: 2007 01 23, 23:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Darco
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Manyciau, kad ant kompo reiktu nustatyti apie 30%, ir reguliuoti ant stiprintuvo.
PranešimasParašytas: 2007 01 24, 10:55 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
stoma
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką AIM adresas Yahoo Messenger ICQ numeris
jei ant kompo ant max suki, garso plokste duoda savo iskraipymus, kurie savaime suprantam prie mazesnio garso yra mazesni. isvis as tai manau kad marazmas lempini prie kompo jungt, nors gal su neintegruotom kortom ne toks blogis kaip su integruotom, bet vistiek as manau jei kaip sakai :
Atrodo viskas i viena susiplaka ir dzerzgia labai baisiai...
tai cia gali but ir mptrioskes beda, nebutinai iskart galvot kad stiprintuve problema.
PranešimasParašytas: 2010 09 22, 19:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
marus
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Kadangi tai tema apie 6F5P, tai norėjau paklausti kokie optimalūs triodinės dalies režimai geriausiam skambesiui? Visur kiek skaitinėjau apie stiprintuvus su šia lempa, dažniausiai akcentuojama tik pentodinės dalies režimai. O kiekvienoj schemoj ten viskas vis kitaip Confused Surinkau stiprintuvo maketą su šia lempa ir norisi teisingai jį suderinti. Pasileido normaliai, fono nėra, (ne taip kaip pernai buvo su korektorium... Smile )Šiuo metu pas mane anodinė įtampa 172V srovė per triodinę dalį 2,1mA (nžn ar teisingai išsireiškiau...)
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu