Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 26 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 26, 15:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Garso stiprintuvai » Patarkit kokį mikriuką naudot
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 23
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Patarkit kokį mikriuką naudot
PranešimasParašytas: 2004 10 21, 15:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
gal kas zinot kokia nors stk kad butu prie 8omu 300w? labai reikia. arba kokia kita mikrushke. bet kad su schema butu . dekui Smile
PranešimasParašytas: 2004 10 22, 13:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lauris
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką ICQ numeris
Del apkrovos tai cia kazkokiam forume skaiciau kad STK su didesniu radijatorium puikiai tempia ir ant 4o.

p.s. pas mane ir STK puikiai ejo ant 4o, kol viena kart ijunginejant nzn del ko (abejoju ar del 4o) numorau padare 1 kanalas, poto pakeitus mikruske prasidejo problemos, nusprogu trafas, nu ir tada keiciau stipreka Smile
PranešimasParašytas: 2004 10 22, 13:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Lauris rašo:
Del apkrovos tai cia kazkokiam forume skaiciau kad STK su didesniu radijatorium puikiai tempia ir ant 4o.

p.s. pas mane ir STK puikiai ejo ant 4o, kol viena kart ijunginejant nzn del ko (abejoju ar del 4o) numorau padare 1 kanalas, poto pakeitus mikruske prasidejo problemos, nusprogu trafas, nu ir tada keiciau stipreka Smile
hehe Very Happy
Nu va aš pasiskaičiavau kaiką.. Žodžiu, jei ją naudoti kaip 140W@4om stipreką, tai tranzistoriams galia tenka lygiai ta pati, kaip ir naudojant 140W@8om. Taigi šilumos turėtų būti tiek pat Smile Skiriasi tik srovė ~1.3 karto. Bet manau kad čia ne bėda.. jei jau datašyte rašo kad atlaiko trumpą pusei sekundės.. Very Happy Cool
Psio, taupau sumelę ir perku 2 vnt.. atiduos už 60-70 Lt.. kaip man.. Very Happy Cool

Beje, norėčiau Kaudio nuomonę sužinot šiuo klausimu.. Smile
PranešimasParašytas: 2004 10 25, 20:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Nu vo, užsipirkau porą mikriukų už 70 Lt.. Smile visgi beveik 10% nuolaidėlė gavosi.. Paklausiau ar galės padaryt kalėdinę nuolaidą, tai pamaigė klaviatūrą ir pasakė "Gaila, bet kalėdinės negalim.. Gal tiks vėlykinė..?" Very Happy Cool Tai va ir turiu..
Reiks sumeistraut kažką daba.. Smile
PranešimasParašytas: 2004 10 26, 18:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
wxn
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Reikia pastebeti, kad net jei tie gargalai traukia 90W rms, nejau manai, realiai gyvenime tiek neatsuksi, nebent nori girdeti neaisku triuksma ir klerkima, duodu galva nukirst, kad net labai ekstremaliai klausant, vidutine galia nesieks 20W. Antra, LM3886 duoda iki 120W pikines galios i 4Omus, kas bet kokiu atveju yra per akis. Nesamone tiltint/lygiagretint jas vienam kanalui.

PranešimasParašytas: 2004 10 27, 00:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
wxn : pas mane buvo is pradziu 2 vnt s-90. man neuzteko, tada nupirkau papildomai stipreka ir bufery 300w, o s-90 palikau ant garso , bet man visvien buvo maza tai dapirkau dar viena 300w bufery . dabar man uztenka... deja tik kai klausau visu pajegumu Smile pasmane kaimynai is 1 auksto laksto kad per garsiai klausau(as 5 aukste). o del tu 20w nenusisnekek Smile jei pas tave koksnors vidoe centras 10w ir tau jo spiegimas atrodo SUPER garsiai tai nesakyk kad vidurkis 20w!!! man isvis kyla noras namo nusipirkt koncertinius jbl'us ar analogiskas padjobkes su integruotu 300w stiprium(draugas kazkada is sulios buvo atvilkes tai man be galo patiko) Smile. ir nemegink sakyt kad as cia toks vienas manijakas Smile esu tikras cia daugeliui reikia virs 60w. o del "neaiskaus triuksmo" kaip sakei tai paklausyk ne SOUNDMAX kolonkiu is maximos o normaliu stacionariu, pamatysi kad nieks ten nezviegia Smile
PranešimasParašytas: 2004 10 27, 10:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
Na tai suprantama, kad klausant visu garsu, kai pikas siekia tarkim 150W, VIDUTINIŠKAS bus iki 50W.. Taip jau yra. Bet kad žemas būtų kokybiškas, aparatūra turi būti galinga. Garsas juk nėra monotoniška sinusoidė. Eina daug garsų, kuria yra tai mažesni tai didesni. O būtent žemas yra kelis kartus didesnis už pvz cikciką (aukštą).
Jei manai kad pakatų 20W, tai sulygink tą 20W ir 150W.. Visiškai nuėmus žemus frotų gal ir panašiai.. bet kas bus kai duosi žemų..?
PranešimasParašytas: 2004 10 27, 12:37 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Lauris
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką ICQ numeris
Siaip wxn cia jei nepupratau tai kalba eina apie muzikos klausima kad ja girdetum (1KHz - 15000KHz ribuse, kuri skleidzia turbut tavo klausomas centras(nugaroje turbut parasyta MADE INCHINA) kur uzrasyta galia n W, o yra kaip tu sakai 20W, ir tai abejoju, gal jis tiek is tinklo ima), o apie toki klausima kad girdi, jauti, ir tuo megaujiesi

o ten kur parasyta pikine galia tai abejoju ar i tokia mikruske ar kita daikta reikia kreipt demesi. benta jau as, manau gauguma ne tik as tai ziuri i RMS ir THD gerai butu jei dar butu pateikta THD atskiroms harmonikoms. bet ta dalyka esu mates tik lempiniams stipriams

o jau del lempiniu tai sutinku kad is ju galios daug reikalaut nereikia, bet tikrai ir ne 20W greiciau 4x50W+30W+200W cia tipo 5.1 o 200W jau lupama ne is lemtu bet is kokios STK ar pns.
PranešimasParašytas: 2004 10 28, 09:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
wxn
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Kaip man patinka, kai visi pradeda stumti, tesuprate puse to, ka parasiau Laughing
1. Namie 1kW centro neturiu ir turet nenoriu.
2. Kur sakiau, kad 20W stiprintuvo uztenka? Pacituokit, jei taip. As konkreciai siuliau LM3886 mikra, kuri atiduoda apie 70W RMS (stebuklingas akronimas, ane?) ir dar daugiau pikines galios. Gerai savo reikala ismanantys zmones net subus po 150-200W (kuriu, beje, -3dB riba yra zemiau 20Hz) kocioja sitom mikrom, tiesa daznai paralelina/tiltina, bet neesme. Bet mes cia juk ne apie subus snekam, tiesa?
3. "Normali" muzika turi dinamini diapazona (iskaitant visus zemus ir taip toliau) apie 10-12dB. Tai reiskia, kad klausant 10W RMS (ir vel ta stebuklinga raidziu kombinacija), visus bumtelejimus ir staigius ciktelejimus normaliai isgroti reiktu bent 100W galios stripriuko. Beje studijose minimalus aparaturos rezervas laikomas apie 20dB, t.y. apie 100 kartu daugiau, nei vidutiniskai reikia, kas padengia net netycini overdraiva (kas "ukiskoj" sistemoj tiesiog suplesytu garsiakalbius)
4. Lauris - gretimoj temoj apie bi-wiringa nesupratai apie ka eina sneka, o cia jau skubi mane durninti.
Isvis, nenoriu nieko offendint, bet jei jau ka sakot sakot, bukit geri, sakykit su argumentais, o ne girdamiesi savo bugneliu atrofija arba darydami prielaida, kad as nieko nezinau. Susirinkom cia padiskutuoti, o ne diagnozuoti vienas kitam dauno sindroma Rolling Eyes

Paskutinį kartą redagavo wxn, 2004 10 29, 10:01. Redaguota 1 kartą

PranešimasParašytas: 2004 10 28, 09:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
sorry wxn. istryniau ka parasiau Smile

Paskutinį kartą redagavo GSP, 2004 10 28, 17:03. Redaguota 1 kartą
PranešimasParašytas: 2004 10 28, 09:54 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
circuit
VIP narys
VIP narys
amm.. nu čia jau gal įsibėgėjot pernelyg... Confused
PranešimasParašytas: 2004 10 28, 10:28 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
wxn
Dažnas dalyvis
Dažnas dalyvis
Snekant apie pagarba, kur pagarba, kai imi juoktis is kito zmogaus, primesdamas savo paties neismanyma? Del gaidzio atsiprasau, nederejo taip grubiai issireiksti. Bet pacia minti geduxas tika pats patvirtino. Wink
Ir snekant i tema, jei mokat angliskai, yra visa diskusija vienam forume (kur aukstesnis vidutinis issilavinimo lygis nei cia), ten yra issakyta gana ivairiu nuomoniu, bet isvada irgi gana aiski. Siulau pasiskaityti, tikrai verta.
http://www.diyaudio.com/forums/showthread.php?s=&threadid=42797

PranešimasParašytas: 2004 10 28, 10:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Aivaras Rutkauskas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Geduxas rašo:
nu ku as gal pasakyt...
1. myzvaikis
2.pats tu gaidys jei negerbi sio forumo dalyviu GAIDY!
3.savo kaimynus gerbiu(bet yra tokiu GAIDZIU kaip tu tai tokiius GAIDZIUS ir besinu, o tokie GAIDZIAI labai nervuoti, tai man tik juokas ima, GAIDY!

Twisted Evil

tai ka GAIDY linksma ne?

Geduxas: wxn nei kiek nesusinerwawes rase (bent jau taip atrodo is teksto) Wink Ir pastaba del kaimynu labai teisinga, gal tik wiena zody per stipru panaudojo, o tu cia dabar kartoji jy istisai kaip mazas waikas kurio sawimeile buwo uzgauta. Nepuosi sawes tokim kalbom
IMHO
PranešimasParašytas: 2004 10 28, 11:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
CodeC
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
true true....
PranešimasParašytas: 2004 10 28, 17:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
GSP
Senbuvis
Senbuvis
sorry chebra, sorry wxn, bet taip uzsiplieskiau, nes pas mane istiesu yra dalb... kaimynas kuris mane "vercia" taip daryt, todel ir nupirkau tuos 300w rms. o su kitais labai gerai sugyvenu ir jie nieko pries mano muzika dienos metu neturi. o vat is trecio auksto durnious naujas atsikrauste ir man tu s-90'u neledo dien(14h)klausyt, atejo y namus, vos nesusimusem, o jis dar mane gaidziu isvadino... gal delto taip susinervinau... dar karta sorry. tiesa tas kaimynas jaunas mentas ir mano kad jam viskas galima, bet jam dar bus... dar karta visu atsiprasau uz necenzurinius zodzius, istryniau ta atsakyma kur buvau parases ant wxn Smile
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu