|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 23, 05:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » 160w graso stiprintuvas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
160w graso stiprintuvas |
Parašytas: 2011 04 30, 12:38 |
|
|
|
PAžiūrėk kokią įtampą gali išstatyt ant galinių tranzų valdymo kojų. (įtampa ant P1 galų arba tarp T4, T6 kolektorių). Kad atsidarytų IRFP240 (kad atsirastų 100mA) reikės maždaug 4V. Kitam tranzui dar tiek pat (pažiūrėk pats). Jei reguliavimo ribos pernelyg siauros, gal P1 nominas neteisingas? Arba srovė per T4,T6 pernelyg maža. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 30, 12:54 |
|
|
|
StasysS rašo: |
PAžiūrėk kokią įtampą gali išstatyt ant galinių tranzų valdymo kojų. (įtampa ant P1 galų arba tarp T4, T6 kolektorių). Kad atsidarytų IRFP240 (kad atsirastų 100mA) reikės maždaug 4V. Kitam tranzui dar tiek pat (pažiūrėk pats). Jei reguliavimo ribos pernelyg siauros, gal P1 nominas neteisingas? Arba srovė per T4,T6 pernelyg maža. |
P1 nebuvo 2,5k tad dėjau daugiau 4,7k., o tai daug turi įtakos? vistiek nusireguliuot gali, tik viskas grubiau būtu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 30, 13:11 |
|
|
|
Dabar man pasakyk gerbiamasis, kuo save laikai, kad tau būtinai reikia naujos temos, kuri yra iš tiesų šlamštas - nenaudinga, o forume ir taip jo jau per daug darosi. Negalėjai pažiūrėt trimis temomis žemiau, kur diskutuojama apie šį stiprintuvą???
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=34139
Perverstum viską ir rastum atsakymą į klausimą...
Uhhh Kaip tokių vaikų nemėgstu... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 30, 13:40 |
|
|
|
Ba1tuks rašo: |
Dabar man pasakyk gerbiamasis, kuo save laikai, kad tau būtinai reikia naujos temos, kuri yra iš tiesų šlamštas - nenaudinga, o forume ir taip jo jau per daug darosi. Negalėjai pažiūrėt trimis temomis žemiau, kur diskutuojama apie šį stiprintuvą???
http://forum.elektronika.lt/viewtopic.php?t=34139
Perverstum viską ir rastum atsakymą į klausimą...
Uhhh Kaip tokių vaikų nemėgstu... |
vaikų... |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 04 30, 14:08 |
|
|
|
Nereikia suprasti tiesiogiai. Vaikas gali būti ir suaugęs žmogus, kuris nesugeba elgtis apgalvotai, paieškoti info pačiam, kurios kalnai , o ne iš karto naujas temas kuriant ir t.t. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 05 01, 00:14 |
|
|
|
bariga rašo: |
Aš ten viską perskaiciau, bet tai ko man reikia neradau... |
Tai tokiu atveju patarčiau naudot detales 1:1 ir viskas veiks kaip pridera |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2011 05 01, 19:39 |
|
|
|
Nereikia suprasti tiesiogiai. Vaikas gali būti ir suaugęs žmogus, kuris nesugeba elgtis apgalvotai, paieškoti info pačiam, kurios kalnai , o ne iš karto naujas temas kuriant ir t.t. |
Aš tai tau baną siūlyčiau be teisės sugrįžt Vaike |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 03, 14:05 |
|
|
|
Skunkas rašo: |
Aš tai tau baną siūlyčiau be teisės sugrįžt Vaike |
Galvoji tavo nuomone kam nors idomi? Nerodyk cia savo nuoskaudu, cia ne psichologo kabinetas.
O autoriui temos pasiulymas paprastas. Klausk atitinkamoje temoje, tada tikrai gausi atsakyma, pagalba, nieks nepyks tikrai. Sis forumas kas diena vis labiau tersiasi, nes visi kuria negalvodami temas, kur atsakymas randamas googlej per 5 min, tai zinai...
As ne pries kokius zmones nusiteikes esu, atvirksciai, bet tiesiog nekenciu nemastymo... |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2011 05 03, 17:52 |
|
|
|
Tas pats galioja ir tavajai ne tik vaikiskai bet dar ir runkeliskai nuomonei kai pats pradesi mastyt, tada kitus auklek, o dabar tik pirznoji i visas temas is eiles, ir tiek to tavo mastymo  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |