|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 22, 11:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » ESR matuoklis (ESR meter)
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
ESR matuoklis (ESR meter) |
Parašytas: 2011 01 29, 23:56 |
|
|
|
Sveiki noreciau pasidometi gal kas ruosiasi ESR matuokli susikrauti gal shema imestumet skoloj neliksiu turiu visa archyva idomios medziagos apie remonta ir t.t. is anksto dekoju. |
|
|
|
|
|
Re: esr matuoklis |
Parašytas: 2011 01 30, 01:18 |
|
|
|
linassic777 rašo: |
Sveiki noreciau pasidometi gal kas ruosiasi ESR matuokli susikrauti gal shema imestumet skoloj neliksiu turiu visa archyva idomios medziagos apie remonta ir t.t. is anksto dekoju. |
Mano puslapiuke apsilankyk. adresas paraše. Esu pasidaręs neblogą, be sudėtingų trafukų ir kitokio briedo. Esu patenkintas |
|
|
|
|
|
esr matuoklis |
Parašytas: 2011 02 02, 19:48 |
|
|
|
Labai aciu uz shema ir dar klausimas kokia sio matuoklio paklaida ir kokio tipo rodiklinis milivoltmetras??? |
|
|
|
|
|
ESR matuoklis (ESR meter) |
Parašytas: 2011 02 02, 20:51 |
|
|
|
Turiu sukniurpęs labai panašią sxemą tik pas mane vietoj R3 trafukas.Pažiuvusius kondus randu be vargo |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 02, 20:59 |
|
|
|
Labai aciu uz shema ir dar klausimas kokia sio matuoklio paklaida ir kokio tipo rodiklinis milivoltmetras??? |
Tau nelabai turėtų rūpėti paklaida, nes iš tiesų kondensatoriai rūšiuojami taip:
-geras,
-šiaip sau
-blogas.
Didesnio tikslumo nereikia. Vistiek turėsi pasidaryti lentelę, nes parodymai skiriasi ir nuo talpos.
Milivoltmetras maždaug 100...200mV |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
esr matuoklis |
Parašytas: 2011 02 02, 21:04 |
|
|
|
Na siaip as jau keli metai naudojuosi skaitmeniniu esr meter bet zinot kinieciu darbas gavo iskrova ir mesk laukan o kaina 30-40 LVL visgi gaila,tad ieskau paprasto ir patogaus varianto nors priprasti jauciu bus nelengva |
|
|
|
|
|
esr matuoklis |
Parašytas: 2011 02 02, 21:31 |
|
|
|
Na is esmes tai taip,bet mano atveju ne tame esme norisi kazko savo rankom sukurpto ir siaip TV remonte visada pades,nors buna ir niuansu rodo gera o po apkrova toli ne taip..... |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 02, 21:40 |
|
|
|
Na is esmes tai taip,bet mano atveju ne tame esme norisi kazko savo rankom sukurpto ir siaip TV remonte visada pades,nors buna ir niuansu rodo gera o po apkrova toli ne taip..... |
Nežinau, turiu pasidaręs aš tą ESR matuoklį, bet nenaudoju. Man oscilografas viską pasako apie kondensatoriaus būklę. |
|
_________________ If nobody hates you you're doing something boring |
|
|
|
|
esr matuoklis |
Parašytas: 2011 02 02, 22:49 |
|
|
|
Jai neklystu sio forumo pateiktoje schemoje yra klaida 7 koja GND o vietoj antros 7 turi buti 9 ar taip??? |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2011 02 03, 00:07 |
|
|
|
Labai aciu uz shema ir dar klausimas kokia sio matuoklio paklaida ir kokio tipo rodiklinis milivoltmetras???+Jai neklystu sio forumo pateiktoje schemoje yra klaida 7 koja GND o vietoj antros 7 turi buti 9 ar taip??? |
Ar cia apie "mano" schema?Cia multimetras M838 ar analogiskas skaitmeninis.Kaip ir kazkas minejo paklaida cia nesvarbiausias dalykas.
"Радио конструктор 2009-1"Ten rasi ir PCB kad sakai jog pavargai braizyt...Latvijoj gyveni,rusiskai kert tada normaliai... |
|
|
|
|
|
esr |
Parašytas: 2011 02 03, 13:25 |
|
|
|
|
|