Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 09 06, 00:32. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Puslapis 1 iš 11 Pereiti prie 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Toliau
Sveiki noreciau pasidometi gal kas ruosiasi ESR matuokli susikrauti gal shema imestumet skoloj neliksiu turiu visa archyva idomios medziagos apie remonta ir t.t. is anksto dekoju.
Sveiki noreciau pasidometi gal kas ruosiasi ESR matuokli susikrauti gal shema imestumet skoloj neliksiu turiu visa archyva idomios medziagos apie remonta ir t.t. is anksto dekoju.
Mano puslapiuke apsilankyk. adresas paraše. Esu pasidaręs neblogą, be sudėtingų trafukų ir kitokio briedo. Esu patenkintas
Labai aciu uz shema ir dar klausimas kokia sio matuoklio paklaida ir kokio tipo rodiklinis milivoltmetras???
Tau nelabai turėtų rūpėti paklaida, nes iš tiesų kondensatoriai rūšiuojami taip:
-geras,
-šiaip sau
-blogas.
Didesnio tikslumo nereikia. Vistiek turėsi pasidaryti lentelę, nes parodymai skiriasi ir nuo talpos.
Milivoltmetras maždaug 100...200mV
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Na siaip as jau keli metai naudojuosi skaitmeniniu esr meter bet zinot kinieciu darbas gavo iskrova ir mesk laukan o kaina 30-40 LVL visgi gaila,tad ieskau paprasto ir patogaus varianto nors priprasti jauciu bus nelengva
Na is esmes tai taip,bet mano atveju ne tame esme norisi kazko savo rankom sukurpto ir siaip TV remonte visada pades,nors buna ir niuansu rodo gera o po apkrova toli ne taip.....
Na is esmes tai taip,bet mano atveju ne tame esme norisi kazko savo rankom sukurpto ir siaip TV remonte visada pades,nors buna ir niuansu rodo gera o po apkrova toli ne taip.....
Nežinau, turiu pasidaręs aš tą ESR matuoklį, bet nenaudoju. Man oscilografas viską pasako apie kondensatoriaus būklę.
_________________ If nobody hates you you're doing something boring
Labai aciu uz shema ir dar klausimas kokia sio matuoklio paklaida ir kokio tipo rodiklinis milivoltmetras???+Jai neklystu sio forumo pateiktoje schemoje yra klaida 7 koja GND o vietoj antros 7 turi buti 9 ar taip???
Ar cia apie "mano" schema?Cia multimetras M838 ar analogiskas skaitmeninis.Kaip ir kazkas minejo paklaida cia nesvarbiausias dalykas.
"Радио конструктор 2009-1"Ten rasi ir PCB kad sakai jog pavargai braizyt...Latvijoj gyveni,rusiskai kert tada normaliai...