|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 01 31, 18:39. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Sisteminės plokštės, procesoriai » del motinines plokstes
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
del motinines plokstes |
Parašytas: 2009 06 18, 15:49 |
|
|
|
Prisiminus paskutine super tema, tai sakau gal ne tik atjunginejai, o ir koki organa pakaisiojai? |
|
|
|
|
|
Re: del motinines plokstes |
Parašytas: 2009 06 18, 16:39 |
|
|
|
super rašo: |
Kai nuiminiau cd roma buvo kompas ijuntas ir isjunge ir viskas. |
Ta prasme, kai nuiminėjai cdroma komaps buvo ijungtas? Jei taip, priežastis dėl ko neaiški man, bet dėl to ir sugedo. Nepirma toki atveja matau. Man taip irgi buvo, bet as nieko neatjungiau, o paprasčiausiai laidus savo gamybos sujudinau Kai kompas ijungtas, negalima jokiu būdu nieko prie jo prijungti, nei atjungti. |
|
|
|
|
|
|
Re: del motinines plokstes |
Parašytas: 2009 06 18, 16:51 |
|
|
|
cleaner rašo: |
super rašo: |
Kai nuiminiau cd roma buvo kompas ijuntas ir isjunge ir viskas. |
Ta prasme, kai nuiminėjai cdroma komaps buvo ijungtas? Jei taip, priežastis dėl ko neaiški man, bet dėl to ir sugedo. Nepirma toki atveja matau. Man taip irgi buvo, bet as nieko neatjungiau, o paprasčiausiai laidus savo gamybos sujudinau Kai kompas ijungtas, negalima jokiu būdu nieko prie jo prijungti, nei atjungti. |
kiek as junginejau niekada niekas nesudege.
karta net tinklo plokste pavyko iatatyti i veikianti kompiuteri kuria windows NT sekmingai susirado ir susiinstaliavo be perkrovimo
siaip gana keista kad del CD junginejimo galetu sugesti, nes ten gali kiek nori trumpinti ir net ide laidus maisyti. niekas negenda.
nebent jei cdromas ne IDE o sata tada tai velnias zino kaip su juo ten, bet irgi sata turi hotplug numatyta. |
|
|
|
|
|
|
del motinines plokstes |
Parašytas: 2009 06 18, 17:56 |
|
|
|
Galiu iš savo patirties, kad viena kart cdromo laidus maitinimo sujudinau (ten mano sujungti jei yra, nes man nereikia flopiko jungties) ir kompas rr padarė. Tada nebeveikė nei viena lemputė kompo. Bet kažkaip susitaisė. |
|
|
|
|
|
del motinines plokstes |
Parašytas: 2009 06 19, 08:26 |
|
|
|
Esu pasvilines taip kompa atjungt atjunginėjau nieko nebuvo, tada pajunginėjau ir... vaziavom keisti... |
|
|
|
|
|
del motinines plokstes |
Parašytas: 2009 08 12, 08:05 |
|
|
|
loktopu tankiai papuola kad atkaista vaizdo cipsetas,dartes dauk kas juos perlituoje ir teigia kad pakeite gal kas galit papasakoti daugiau sitai tema ar laiko perlituoti cipsetai ar numirsta po keliu menesiu |
|
|
|
|
|
del motinines plokstes |
Parašytas: 2009 08 12, 08:28 |
|
|
|
Kad nuo Cd-rom atjungimo sugestu sisteminė plokštė? keista. Bandei reset BIOS? maitinimo bloką tikrinai? sisteminę plokštę išsiėmęs buvai? Svilimo kvapo nėra? kondensatoriai tvarkoj? neišsipūtę? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|