Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 02, 03:20. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
sudege motinine plokse atradau kazkokia idomia detale (Nezinoma) http://www.part.lt/img/1122ea2d1bf3b21b825b5b2a0b46573b597.JPG foto. Ir dar motinines mosfetus galima panaudot stiprui. Nuo ko gale mirt taip tai nesimato kad kaz butu sudege. Kai nuiminiau cd roma buvo kompas ijuntas ir isjunge ir viskas.
Kai nuiminiau cd roma buvo kompas ijuntas ir isjunge ir viskas.
Ta prasme, kai nuiminėjai cdroma komaps buvo ijungtas? Jei taip, priežastis dėl ko neaiški man, bet dėl to ir sugedo. Nepirma toki atveja matau. Man taip irgi buvo, bet as nieko neatjungiau, o paprasčiausiai laidus savo gamybos sujudinau Kai kompas ijungtas, negalima jokiu būdu nieko prie jo prijungti, nei atjungti.
Kai nuiminiau cd roma buvo kompas ijuntas ir isjunge ir viskas.
Ta prasme, kai nuiminėjai cdroma komaps buvo ijungtas? Jei taip, priežastis dėl ko neaiški man, bet dėl to ir sugedo. Nepirma toki atveja matau. Man taip irgi buvo, bet as nieko neatjungiau, o paprasčiausiai laidus savo gamybos sujudinau Kai kompas ijungtas, negalima jokiu būdu nieko prie jo prijungti, nei atjungti.
kiek as junginejau niekada niekas nesudege.
karta net tinklo plokste pavyko iatatyti i veikianti kompiuteri kuria windows NT sekmingai susirado ir susiinstaliavo be perkrovimo
siaip gana keista kad del CD junginejimo galetu sugesti, nes ten gali kiek nori trumpinti ir net ide laidus maisyti. niekas negenda.
nebent jei cdromas ne IDE o sata tada tai velnias zino kaip su juo ten, bet irgi sata turi hotplug numatyta.
Galiu iš savo patirties, kad viena kart cdromo laidus maitinimo sujudinau (ten mano sujungti jei yra, nes man nereikia flopiko jungties) ir kompas rr padarė. Tada nebeveikė nei viena lemputė kompo. Bet kažkaip susitaisė.
loktopu tankiai papuola kad atkaista vaizdo cipsetas,dartes dauk kas juos perlituoje ir teigia kad pakeite gal kas galit papasakoti daugiau sitai tema ar laiko perlituoti cipsetai ar numirsta po keliu menesiu