Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 31, 18:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Pirmiausia svarbu, kad surinkai ir, kad veikia +5 Antra: isore visaj nieko kaip is laminato +5 Toliau jau kritika : tiesiai sviesiai sakant, tai viduje snarglynas, o isore gadina tas smailas, ji klijuot tik ant masinos galo Nu norejai kritikos, tai tik tiek Svarbu jei tau gerai atrodo ir akiu nedrasko tai mum dar geriau
Jei pirmas stiprintuvas ir dar gerai veikia, tada super, gražu Bet jei rinksi antrą stiprintuvą, rekomenduoju viską montuoti į montažines plokštes, tiesiog dėl tvarkos stiprintuvo viduje. Kaip groja? Likai juo patenkintas?
sorry maniau i ta pataikiau tema taip groja gerai ,cia mano antras stipras pirmas buvo su tda 1554q tai dar klebe ir tas yra jo foto imetes cia kur kompo maiteko dezej nu galios man pakanka viskas normaliai pastebejimas groja panasiai kaip mano akai aa 1010l tik sitam gal galios maziau taip likau labai patenkintas bet dar tembru bloka idesiu bus priampas ir padides galia truputi p.s. sitos mikres ~25w rms kazkur isspaudzia tai nesuprantu is kur zmones isspaudzia po simta ir daugiau watu? na del tos raizgalynes tai norejau kad viskas butu kuo arciau ir butu geresnis signalas
Siek tiek chaosas, bet jei veikia, tai kaip ir neblogai. Laminatas svelniai tariant skurdi medziaga, galejai ir is faneros pagamint. nelabai megstu medienos+puslaidininkis kombinacijos, su lempom kita kalba. Gal matei, gal nematei, va maniskis su lm3875, maitinimo bloku nuotraukose nera, bet jie tikrai neprastesni ir pabrezia pacio stiprintuvo monumentaluma
http://public.fotki.com/taskas000/stiprintuvas-1/p1020115.html
grazus tawo spirius na man tai sunkoka su metalu tas jo apdirbimas neturiu su kuo tai padaryti,o namie buvo tevo stakles tai greit viska issimatavau ir susipjausciau ,pas tawe maitekas kitoje dezuteje? ir tai dar kiek man ten vargo viska issipjaustyt buvo nes stakliukes paprastos o norejosi kad butu viskas milimetras i milimetra na beweik ir gavosi taip
Maitinimo blokai 2. Gryni monoblokai (na isskyrus potenciometra, bet siaip ar taip, tai nera didele beda. Sita korpusa dariau, kad kuo maziau pjaustymo butu. Tinkamai parinktos medziagos ir ju dydziai. Pvz dangtis is aliuminio, pirkau 250*500mm laiksta, pjoviau beveik per puse ir pagal ploti man tiko. Na ir t.t.
Toks pastebėjimas herz kai padarai iš laminato matosi tie kampai nekaip, tai būtų galima pritaikyti kokią apdailą (apvaduką ar dar ką), čia mano nuomonė tokia.
Beje taskas iš ko tavo priekinė panelė, gan įdomiai man jinai atrodo.
o gal duotum kokia minti is ko padaryti ta apvaduka? nes galvoju is medzio butu kiek didokas gautusi ir kampus butu sunku supjaustyti kad visur susikirtu lygiai beto parduotuvej lyg ir didoki butu pirkti. o pjauti su staklem nenoriu nors ispjauciau bet galiu pirstus palikt o is metalo tai tikrai be sansu bent jau man
Nuotraukose man tie kampai nekliuna Beje, jei uzdesi tuos kampelius, tai kai reikes ardyt ar taisyti, turesi lupti t.y bereikalingas draskymas ir vel is naujo klijavimas. Siaip yra pirkt senukuose pasizvalgyk, tikrai rasi kampeliu: mediniu, plastmasiniu, visokiu plociu ir ilgiu, vienas kainuoja apie kelis litus. Gal ir priduos kazkiek grozio
O apie tasko stiprintuva irgi yra atskira tema akustikos ar stiprintuvu skyrelyje