Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 17, 07:22. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
nea nebandysiu tiesiog idomu pasidare su kokio lygio aparatura jis sugebejo pirmas lietuvoj but... o detaliau nezinai? kokia galia? kas dar yra? zinau kad ten yra vienas( man taip atrodo) stiprius ir vienas kondikas. idomu butu daugiau suzinot
tai kad man tai tas drambliukas biski berysio, nenoriu nieko izeist ar dar ko bet man tai jis nepatinka. Pakele 156db ar dar ten kiek nzn. jokio garso svarumo tik baubia uzia ir tiek, ir seip kiek zinau tai kazkoki du ruseliai su dviem s-90 pakele 144db lygtais.
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi
tai kad man tai tas drambliukas biski berysio, nenoriu nieko izeist ar dar ko bet man tai jis nepatinka. Pakele 156db ar dar ten kiek nzn. jokio garso svarumo tik baubia uzia ir tiek, ir seip kiek zinau tai kazkoki du ruseliai su dviem s-90 pakele 144db lygtais.
cia ukrainoi man rodos spaude su pilna tacka prikrauta 75 gdn'ais ;]
SPL ir nereikia švarumo.
Jei spaudė rusai tai gali būti, jog ne pagal EMMA taisykles, o IASCA. Reiketų pasidomėti (pats nežiūrėjau) kaip pas juos vyksta spaudimas, nes buna jog leidžiamas muzikinis takelis (Lietuvoj taip daro pagal EMMA) ir būna jog leidžiamas tik vienas dažnis ant kurio suderinta sistema. Pastaruoju atveju galima pasiekti didesnį slėgį. Tuos pačius du gdn'us suderini vienam dažniui ir davai, o va kada tu nežinai kokius takelius, iš disko, burtų keliu ištrauks reikia daugiau sugebėjimų pasiruošti.
Paskutinį kartą redagavo Aivaras Rutkauskas, 2006 02 04, 01:35. Redaguota 1 kartą
neskaitant to,kad dramblyje tiek visokiu galingu daigtu prifarsiruota, jo bendras galingumas nevirsyja 800W nes itampa nuo 16V krenta iki 7,5V o srove pakyla iki 80A. na,nebent tas Rodek aparatas nesamones rodo....