|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 04, 07:30. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Automobilinė garso aparatūra » drambliukas...
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 29, 16:56 |
|
|
|
gal kas zino kokia aparatura drambliuke stovi. idomu pasidareo nete niekur nerandu. padekit |
|
_________________ no bass no fun |
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 29, 19:23 |
|
|
|
subai jei gerai pamenu buvo 6 sukisti, berods 25cm skersmens dinamikai.
P.S. bandysi drambliuka apdet?  |
|
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 29, 19:49 |
|
|
|
nea nebandysiu tiesiog idomu pasidare su kokio lygio aparatura jis sugebejo pirmas lietuvoj but... o detaliau nezinai? kokia galia? kas dar yra? zinau kad ten yra vienas( man taip atrodo) stiprius ir vienas kondikas. idomu butu daugiau suzinot |
|
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 29, 21:26 |
|
|
|
E, nesigilink, firma paslapti saugo, jei kas duos i klyna, tai atskleis savo paslaptis  |
|
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 29, 21:37 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 29, 21:55 |
|
|
|
su kokia galia jau galima i varzybas vaziuot, kad bent jau vidurine vieta tarp dalyvaujanciu uzimt? gal vasara padirbus susidesiu.  |
|
_________________ Pasaulyje nėra amžinų variklių, užtat amžinų stabdžių - pilna. |
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 29, 22:46 |
|
|
|
6 CRAG bosai, po 1kW lygtais. du oxygen audio stiprintuvai. vibe lineiku skirstytuvas, rodek kondikas(?) voltmetras +ampermetras.
lygtais viskas.... |
|
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 30, 00:11 |
|
|
|
tai kad man tai tas drambliukas biski berysio, nenoriu nieko izeist ar dar ko bet man tai jis nepatinka. Pakele 156db ar dar ten kiek nzn. jokio garso svarumo tik baubia uzia ir tiek, ir seip kiek zinau tai kazkoki du ruseliai su dviem s-90 pakele 144db lygtais. |
|
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi |
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 30, 00:14 |
|
|
|
ARTIZZ rašo: |
tai kad man tai tas drambliukas biski berysio, nenoriu nieko izeist ar dar ko bet man tai jis nepatinka. Pakele 156db ar dar ten kiek nzn. jokio garso svarumo tik baubia uzia ir tiek, ir seip kiek zinau tai kazkoki du ruseliai su dviem s-90 pakele 144db lygtais. |
cia ukrainoi man rodos spaude su pilna tacka prikrauta 75 gdn'ais ;] |
|
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 30, 13:50 |
|
|
|
a jo gali but  |
|
_________________ Daug zinosi, greit pasensi- niekuo nesidomesi tai ir pasent nespesi |
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 30, 23:37 |
|
|
|
o pasirodo ir zinanciu zmoniu yra. dekui |
|
|
|
|
 |
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 31, 14:11 |
|
|
|
ARTIZZ rašo: |
SPL ir nereikia švarumo.
Jei spaudė rusai tai gali būti, jog ne pagal EMMA taisykles, o IASCA. Reiketų pasidomėti (pats nežiūrėjau) kaip pas juos vyksta spaudimas, nes buna jog leidžiamas muzikinis takelis (Lietuvoj taip daro pagal EMMA) ir būna jog leidžiamas tik vienas dažnis ant kurio suderinta sistema. Pastaruoju atveju galima pasiekti didesnį slėgį. Tuos pačius du gdn'us suderini vienam dažniui ir davai, o va kada tu nežinai kokius takelius, iš disko, burtų keliu ištrauks reikia daugiau sugebėjimų pasiruošti. |
|
|
|
|
 |
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 31, 20:49 |
|
|
|
neskaitant to,kad dramblyje tiek visokiu galingu daigtu prifarsiruota, jo bendras galingumas nevirsyja 800W nes itampa nuo 16V krenta iki 7,5V o srove pakyla iki 80A. na,nebent tas Rodek aparatas nesamones rodo....  |
|
|
|
|
 |
drambliukas... |
Parašytas: 2006 01 31, 22:20 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |
FS25 Tractors