Elektronika.lt
 2025 m. liepos 14 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 07 14, 09:09. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Reikia žmogaus, dirbančio/dirbusio teltonikoj
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 11
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Reikia žmogaus, dirbančio/dirbusio teltonikoj
PranešimasParašytas: 2015 01 15, 21:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunazz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Yra techninis klausimas apie konkretų jų gaminį. Jų saite informacija nepilna, support-as bendrauja tik su įmonėmis. Atsiliepkit, jei kas galit, per AŽ.
 Re: Reikia žmogaus, dirbančio/dirbusio teltonikoj
PranešimasParašytas: 2015 01 15, 22:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Dovydas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
arunazz rašo:
Yra techninis klausimas apie konkretų jų gaminį. Jų saite informacija nepilna, support-as bendrauja tik su įmonėmis. Atsiliepkit, jei kas galit, per AŽ.

Kas per gaminys? Kokios informacijos reikia?

Gal kažkas bus susidūręs su reikiamu Teltonikos gaminiu ir turės reikiamos informacijos.

PranešimasParašytas: 2015 01 15, 22:30 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunazz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Dovydas rašo:
arunazz rašo:

Kas per gaminys? Kokios informacijos reikia?

Gal kažkas bus susidūręs su reikiamu Teltonikos gaminiu ir turės reikiamos informacijos.

Domina, ar RUT104 ER1160 dirba 900 Mhz dažniu 3G režimu (butent 3G/UMTS, o ne GPRS/EDGE). Mob. operatorius man reikalingoj vietoj 3G internetą tiekia tik 900 MHz dažniu.
PranešimasParašytas: 2015 01 15, 22:47 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
arunazz rašo:
Domina, ar RUT104 ER1160 dirba 900 Mhz dažniu 3G režimu (butent 3G/UMTS, o ne GPRS/EDGE). Mob. operatorius man reikalingoj vietoj 3G internetą tiekia tik 900 MHz dažniu.

Panašu, kad netiks

http://www.nucleusnetworks.co.uk/docs/router_specs/teltonika_rut104_spec.pdf
PranešimasParašytas: 2015 01 15, 23:12 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunazz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Evaldas_S rašo:
arunazz rašo:

Panašu, kad netiks

http://www.nucleusnetworks.co.uk/docs/router_specs/teltonika_rut104_spec.pdf

Čia yra keli variantai (bet ER1160 nėra), kai kurie dirba 900 MHz, tik nerašo, ar konkrečiai GPRS/EDGE, ar HSDPA/HSUPA.
6.2 punktas

http://avl1.teltonika.lt/downloads/RUT1XX/RUT104_v3.27_User_Manual.pdf
PranešimasParašytas: 2015 01 16, 02:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
arunazz rašo:

jei galima paziureti koks viduje gsm modulis idetas nesunku butu surasti datasheeta ir viska suzinoti.

jei neklystu teltonika naudoja SIM300 gsm modulius kuriu specifikacija
HSDPA 7.2 Mbps UMTS/HSDPA 2100 MHz / Quad-band EGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz / GPRS multi-slot class 12 EDGE multi-slot class 12

jei tas modulis neveikia tai galima butu bandyuti pakeisti i koki kitoki
PranešimasParašytas: 2015 01 16, 11:59 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Socrates
Senbuvis
Senbuvis
900MHz veiks tik EDGE.
PranešimasParašytas: 2015 01 16, 12:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunazz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Socrates rašo:
900MHz veiks tik EDGE.

Informacija tikra? Jei taip, teks šito atsisakyt.
PranešimasParašytas: 2015 01 18, 16:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
„900 MHz“ ir „3G“ – tarpusavyje „nesuderinamos“ sąvokos, tad tavo pasakymas „mob. operatorius man reikalingoj vietoj 3G internetą tiekia tik 900 MHz dažniu“ man atrodo neteisingu (gal kažką „ne taip“ pasižiūrėjai?) Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2015 01 18, 16:27 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunazz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Valdulis rašo:
„900 MHz“ ir „3G“ – tarpusavyje „nesuderinamos“ sąvokos, tad tavo pasakymas „mob. operatorius man reikalingoj vietoj 3G internetą tiekia tik 900 MHz dažniu“ man atrodo neteisingu (gal kažką „ne taip“ pasižiūrėjai?) Rolling Eyes

Huawei vodafone K4201 turi 900 ir 2100 Mhz UMTS-e:
http://www.vodafone.com/content/dam/group/devices/downloads/specs/K4201specs.pdf

Huawei E171 UMTS-e turi tik 2100 MHz, miške vos juda ant EDGE:
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=265634

Abu modemai mieste puikiai dirba 3G (UMTS etc.)

O va ka kodėl taip yra:
http://www.bite.lt/lt/apie/ziniasklaidai/show/pr/4832
Išbandžiau ant savo kailio, Huawei 171 iškeičiau į K4201 ir inetas miške, tolokai nuo miesto, dirba UMTS/HSUPA ar HSDPA.
PranešimasParašytas: 2015 01 18, 17:01 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
arunazz rašo:
Nesupratau, ką tuo norėjai pasakyti?
Savaime suprantama, jog 3G modemas gali dirbti ir taip vadinamame „2/2,5G“ (EDGE) režime.
O aš sakiau, jog „900MHz“ (kitaip, „EDGE“) modemas „3G“ tinkle neveiks (jei tas tinklas „kategoriškai“ nepalaiko 2G).
Va, su tuo „BiteGSM“ teigiamu „fenomenu“ nesusidūriau aš Rolling Eyes Gal ir klystu dėl tų standartų...
BiteGSM rašo:
2013 m. „Bitė“ pradėjo plataus mąsto 3G tinklo plėtrą į regionus, kur naudoja žemesnį (900 MHz) dažnį...
PranešimasParašytas: 2015 01 18, 17:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunazz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Valdulis rašo:
arunazz rašo:
Nesupratau, ką tuo norėjai pasakyti?
Savaime suprantama, jog 3G modemas gali dirbti ir taip vadinamame „2/2,5G“ (EDGE) režime.
O aš sakiau, jog „900MHz“ (kitaip, „EDGE“) modemas „3G“ tinkle neveiks (jei tas tinklas „kategoriškai“ nepalaiko 2G).
Va, su tuo „BiteGSM“ teigiamu „fenomenu“ nesusidūriau aš Rolling Eyes Gal ir klystu dėl tų standartų...
BiteGSM rašo:
2013 m. „Bitė“ pradėjo plataus mąsto 3G tinklo plėtrą į regionus, kur naudoja žemesnį (900 MHz) dažnį...

o aš susidūriau, modemas, 3G režime dirbantis tik 2100 MHz, toj vietoj dirba tik EDGE (persijungia į 900 MHz, bet EDGE), o 3G ryšio visai nėra.
Modemas, palaikantis 900 ir 2100 MHz, persijungia į 900 MHz, 3G ryšio stiprumą rodo puikų.
Tas pats su telefonais - kurie ant 3G turi tik 2100 MHz, perjungus tik ant 3G, ryšį "pameta".
PranešimasParašytas: 2015 01 18, 18:03 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
arunazz rašo:
o aš susidūriau...
Na, tuomet tau labiau pasisekė... Cool

Grįžtant prie temos: tai kodėl tau būtinai reikia to „Teltonikos“ modemo? Negi niekas kitas ten netinka?
Be to, gali būti, jog tame „900 MHz“ ruože 3G internetui niekaip neišgausi, nes operatorius bus apribojęs ten duomenų perdavimus per IP Rolling Eyes
Citata:
Modemas, palaikantis 900 ir 2100 MHz, persijungia į 900 MHz, 3G ryšio stiprumą rodo puikų.
Bet aš vis tiek tuo dar netikiu (kol nepatvirtins tai dar kas nors, iš man jau virtualiai pažįstamųjų Smile ).
Be to, ir „Bitės“ straipsnyje pateikta nuoroda į padengimo palyginimą neveikia... Tad ir visu straipsniu abejoju Smile
PranešimasParašytas: 2015 01 18, 18:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
arunazz
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Valdulis rašo:
arunazz rašo:
o aš susidūriau...
Na, tuomet tau labiau pasisekė... Cool

Grįžtant prie temos: tai kodėl tau būtinai reikia to „Teltonikos“ modemo? Negi niekas kitas ten netinka?
Be to, gali būti, jog tame „900 MHz“ ruože 3G internetui niekaip neišgausi, nes operatorius bus apribojęs ten duomenų perdavimus per IP Rolling Eyes
Citata:
Bet aš vis tiek tuo dar netikiu (kol nepatvirtins tai dar kas nors, iš man jau virtualiai pažįstamųjų Smile ).
Be to, ir „Bitės“ straipsnyje pateikta nuoroda į padengimo palyginimą neveikia... Tad ir visu straipsniu abejoju Smile

Žinau, kas turi tą modemą, tai neskubėjau su pirkimu, kol nesužinojau jo specifikacijų. Geras sprendimas būtų, viskas viename. Man reikia pakabint IP kamerą, kad atsiradus judesiui, padarytų fotkę ir išsiųstų i emeilą.
Dabar turbut reiks imt kokį tplink tl-mr3420 + usb 3G modemą (su 900 MHz).
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps