|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 07 14, 13:26. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Apsaugos ir valdymo sistemos » Reikia žmogaus, dirbančio/dirbusio teltonikoj
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Reikia žmogaus, dirbančio/dirbusio teltonikoj |
Parašytas: 2015 01 15, 21:52 |
|
|
|
Yra techninis klausimas apie konkretų jų gaminį. Jų saite informacija nepilna, support-as bendrauja tik su įmonėmis. Atsiliepkit, jei kas galit, per AŽ. |
|
|
|
|
 |
Re: Reikia žmogaus, dirbančio/dirbusio teltonikoj |
Parašytas: 2015 01 15, 22:18 |
|
|
|
arunazz rašo: |
Yra techninis klausimas apie konkretų jų gaminį. Jų saite informacija nepilna, support-as bendrauja tik su įmonėmis. Atsiliepkit, jei kas galit, per AŽ. |
Kas per gaminys? Kokios informacijos reikia?
Gal kažkas bus susidūręs su reikiamu Teltonikos gaminiu ir turės reikiamos informacijos. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 15, 22:30 |
|
|
|
Dovydas rašo: |
Kas per gaminys? Kokios informacijos reikia?
Gal kažkas bus susidūręs su reikiamu Teltonikos gaminiu ir turės reikiamos informacijos. |
Domina, ar RUT104 ER1160 dirba 900 Mhz dažniu 3G režimu (butent 3G/UMTS, o ne GPRS/EDGE). Mob. operatorius man reikalingoj vietoj 3G internetą tiekia tik 900 MHz dažniu. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Parašytas: 2015 01 16, 02:10 |
|
|
|
Domina, ar RUT104 ER1160 dirba 900 Mhz dažniu 3G režimu (butent 3G/UMTS, o ne GPRS/EDGE). Mob. operatorius man reikalingoj vietoj 3G internetą tiekia tik 900 MHz dažniu. |
jei galima paziureti koks viduje gsm modulis idetas nesunku butu surasti datasheeta ir viska suzinoti.
jei neklystu teltonika naudoja SIM300 gsm modulius kuriu specifikacija
HSDPA 7.2 Mbps UMTS/HSDPA 2100 MHz / Quad-band EGSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz / GPRS multi-slot class 12 EDGE multi-slot class 12
jei tas modulis neveikia tai galima butu bandyuti pakeisti i koki kitoki |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2015 01 18, 16:05 |
|
|
|
900 MHz ir 3G tarpusavyje nesuderinamos sąvokos, tad tavo pasakymas mob. operatorius man reikalingoj vietoj 3G internetą tiekia tik 900 MHz dažniu man atrodo neteisingu (gal kažką ne taip pasižiūrėjai?)  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 18, 17:01 |
|
|
|
Abu modemai mieste puikiai dirba 3G (UMTS etc.) |
Nesupratau, ką tuo norėjai pasakyti?
Savaime suprantama, jog 3G modemas gali dirbti ir taip vadinamame 2/2,5G (EDGE) režime.
O aš sakiau, jog 900MHz (kitaip, EDGE) modemas 3G tinkle neveiks (jei tas tinklas kategoriškai nepalaiko 2G).
Va, su tuo BiteGSM teigiamu fenomenu nesusidūriau aš Gal ir klystu dėl tų standartų...
BiteGSM rašo: |
2013 m. Bitė pradėjo plataus mąsto 3G tinklo plėtrą į regionus, kur naudoja žemesnį (900 MHz) dažnį... |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 18, 17:11 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
Abu modemai mieste puikiai dirba 3G (UMTS etc.) |
Nesupratau, ką tuo norėjai pasakyti?
Savaime suprantama, jog 3G modemas gali dirbti ir taip vadinamame 2/2,5G (EDGE) režime.
O aš sakiau, jog 900MHz (kitaip, EDGE) modemas 3G tinkle neveiks (jei tas tinklas kategoriškai nepalaiko 2G).
Va, su tuo BiteGSM teigiamu fenomenu nesusidūriau aš Gal ir klystu dėl tų standartų...
BiteGSM rašo: |
2013 m. Bitė pradėjo plataus mąsto 3G tinklo plėtrą į regionus, kur naudoja žemesnį (900 MHz) dažnį... |
|
o aš susidūriau, modemas, 3G režime dirbantis tik 2100 MHz, toj vietoj dirba tik EDGE (persijungia į 900 MHz, bet EDGE), o 3G ryšio visai nėra.
Modemas, palaikantis 900 ir 2100 MHz, persijungia į 900 MHz, 3G ryšio stiprumą rodo puikų.
Tas pats su telefonais - kurie ant 3G turi tik 2100 MHz, perjungus tik ant 3G, ryšį "pameta". |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 18, 18:03 |
|
|
|
o aš susidūriau... |
Na, tuomet tau labiau pasisekė...
Grįžtant prie temos: tai kodėl tau būtinai reikia to Teltonikos modemo? Negi niekas kitas ten netinka?
Be to, gali būti, jog tame 900 MHz ruože 3G internetui niekaip neišgausi, nes operatorius bus apribojęs ten duomenų perdavimus per IP
Citata: |
Modemas, palaikantis 900 ir 2100 MHz, persijungia į 900 MHz, 3G ryšio stiprumą rodo puikų. |
Bet aš vis tiek tuo dar netikiu (kol nepatvirtins tai dar kas nors, iš man jau virtualiai pažįstamųjų ).
Be to, ir Bitės straipsnyje pateikta nuoroda į padengimo palyginimą neveikia... Tad ir visu straipsniu abejoju  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2015 01 18, 18:17 |
|
|
|
Valdulis rašo: |
o aš susidūriau... |
Na, tuomet tau labiau pasisekė...
Grįžtant prie temos: tai kodėl tau būtinai reikia to Teltonikos modemo? Negi niekas kitas ten netinka?
Be to, gali būti, jog tame 900 MHz ruože 3G internetui niekaip neišgausi, nes operatorius bus apribojęs ten duomenų perdavimus per IP
Citata: |
Modemas, palaikantis 900 ir 2100 MHz, persijungia į 900 MHz, 3G ryšio stiprumą rodo puikų. |
Bet aš vis tiek tuo dar netikiu (kol nepatvirtins tai dar kas nors, iš man jau virtualiai pažįstamųjų ).
Be to, ir Bitės straipsnyje pateikta nuoroda į padengimo palyginimą neveikia... Tad ir visu straipsniu abejoju  |
Žinau, kas turi tą modemą, tai neskubėjau su pirkimu, kol nesužinojau jo specifikacijų. Geras sprendimas būtų, viskas viename. Man reikia pakabint IP kamerą, kad atsiradus judesiui, padarytų fotkę ir išsiųstų i emeilą.
Dabar turbut reiks imt kokį tplink tl-mr3420 + usb 3G modemą (su 900 MHz). |
|
|
|
|
 |
 |
|
 |
|
 |
Google paieška forume |