|
Forumas » Elektronika žaliems » av160 varza
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 3 iš 3 Pereiti prie Atgal 1, 2, 3 |
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 12, 03:07 |
|
|
|
|
| Babajuss rašo: |
| o kas tyrukdo viską paleisti be galinių tranzų? Viską darot iš akies. Yra aprašyta kaip derinti tokį stiprintuvą. Mažai skaitote. pasiskaitykite berods garso stiprintuvų skiltyje AV160 temoje yra aprašytas visas paleidimas. |
nepyk tevuk, kaip kas moka taip tas soka  |
|
|
|
|
|
 |
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 12, 03:26 |
|
|
|
|
| cleaner rašo: |
| Enshteinas rašo: |
beja as 640 metu po du ant peties, pigiau ir zymiai daugiau galios  |
Turi omenyje išėjimo galios? Jei dedi po du ant peties ir naudoji tą pačią 4-8 omų apkrovą, tai tu jos daugiau juk neturėsi. Vat jungiant 2 omų apkrovą jos jau bus daugiau gerokai. Tik nežinau ar du ant peties laikys tą srovę prie 2 omų. |
taip didesne srove laikys, nebaisu ir maisto itampa kilstelt. Jei sumazinsi itampa gali kad ir 1 oma jungt su viena tranzu pora, svarbu nebutu virsyta tranzistoriaus maksimali srove.
as buvau prie +-60V 1omu apkroves sita AV160, aisku ant peties po 4x640 stovejo valino gerai, tai pagalvokit tokius du kanalus sutiltavus, trafo jau virs 1kw drasiai  |
|
|
|
|
|
 |
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 12, 14:00 |
|
|
|
|
| Enshteinas rašo: |
| Babajuss rašo: |
| o kas tyrukdo viską paleisti be galinių tranzų? Viską darot iš akies. Yra aprašyta kaip derinti tokį stiprintuvą. Mažai skaitote. pasiskaitykite berods garso stiprintuvų skiltyje AV160 temoje yra aprašytas visas paleidimas. |
nepyk tevuk, kaip kas moka taip tas soka  |
Tikrai nepykstu. Nėra dėl ko. Tiesiog pasakiau kad galima atlikti paleidimo derinimo darbus be grėsmės galiniams tranzistoriams, tik reikia netingėti paskaitinėti. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 14:35 |
|
|
|
|
| na stai,gavau naujus tranzus,patikrinau,geri,ilitavau,niekas nedega,bet ramybes srove statant labai ji sokineja,ir VDC outpute tarp 2-4voltu,neina niekaip nustatyt,statosi,bet ne iki tiek kiek reikia.any ideas? |
|
|
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 15:53 |
|
|
|
|
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 16:32 |
|
|
|
|
|
_________________ Nėra parašo. |
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 17:31 |
|
|
|
|
esu perskaites sias temas,bet atsakymo taip ir neradau ..  |
|
|
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 17:45 |
|
|
|
|
| Mosfet'us nuo radiatoriu atskyriai zeruciu ar kokia kita tarpine? Tikrink tranzistorius, paziurek T7 ar teisingai ilituotas, nepramustas? Dabar nebesuprantu kas tau blogai - ar R11 dega ar del itampos isejime? Nebesuprantu kur tau ta problema. Ramybes srove bandyk pirma ant nulio nustatyt. |
|
_________________ Nėra parašo. |
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 18:06 |
|
|
|
|
| niekas nedega ir niekas nekaista. itampa isejime dc per didele ir ramybes srove sokineja,neina nureguliuoti normaliai.tranzai atskirti zeruciu.be galiniu tranzistoriu isejimo itampa pastoviai 1.4vdc,ramybes srove 0. |
|
|
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 18:25 |
|
|
|
|
| anyne rašo: |
| niekas nedega ir niekas nekaista. itampa isejime dc per didele ir ramybes srove sokineja,neina nureguliuoti normaliai.tranzai atskirti zeruciu.be galiniu tranzistoriu isejimo itampa pastoviai 1.4vdc,ramybes srove 0. |
Kažkur dar gali būti kokia klaida arba ne taip derini. Šis stiprintuvas paprastas, kad pasileidžia iškart ir derinasi lengvai. Manau jei tikrai perskaitęs būtum temą, nebūtum nei pirmiau tranzų sudeginęs, nei dabar šamarliakų pridaręs. Šia žinute ir baigiam tą diskusiją. |
|
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 19, 23:23 |
|
|
|
|
| na,pertikrinau viska kiek tik galejau,bandysiu daryt nauja plokste ir viska is naujo.. |
|
|
|
|
|
 |
av160 varza |
Parašytas: 2012 02 20, 06:54 |
|
|
|
|
| kartais pačiam savas klaidas būna sunku pastebėti. |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |
|