|
Forumas » Akustika » Pasiulikit gera midrange driveri
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Pasiulikit gera midrange driveri |
Parašytas: 2005 12 10, 02:32 |
|
|
|
|
Ka gi, reikes kada nors paklausyma padaryt ir paziesim kas teisus
O imsiu as tikriausiai Peerless HDS 164, ne kitu variantu nelabai matau  |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 10, 02:39 |
|
|
|
|
| beje del sls264 ane rasei? tai va turejau ash jy (dariau vienam zmogui suba) galiu pasakyt kad kiek jis ten kainuoja tai nevertas ne puses kainos kaip subas... jai jy naudoti kaip trecia juosa(zemu) tada vertas, bet zemo tokio kaip sds'as sukuria vistiek neduoda... jo zemas truputy kietesnis ir "stovi auksciau". zodziu ne tas... reiks pamegint 12 coliu naujoves peerless resolution berods vaidinasi. tik man ju xmax irgi nepatinka... neaisku kaip ten jie gros, jei kaip ir sls tada atleisk ir apsviesk... kas esat klauses siu subu realiai? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 10, 03:03 |
|
|
|
|
| Geduxas rašo: |
| beje del sls264 ane rasei? tai va turejau ash jy (dariau vienam zmogui suba) galiu pasakyt kad kiek jis ten kainuoja tai nevertas ne puses kainos kaip subas... jai jy naudoti kaip trecia juosa(zemu) tada vertas, bet zemo tokio kaip sds'as sukuria vistiek neduoda... jo zemas truputy kietesnis ir "stovi auksciau". zodziu ne tas... reiks pamegint 12 coliu naujoves peerless resolution berods vaidinasi. tik man ju xmax irgi nepatinka... neaisku kaip ten jie gros, jei kaip ir sls tada atleisk ir apsviesk... kas esat klauses siu subu realiai? |
Jo, sutinku, pats dydziausias kalibras bus Peerless XLS 12", tik kainos nezmonishkos. Geriau jau Eminence LAB 12 vietoj jo, bet ir tas kainuoja.
SLS yra jautrus ir nori dideles dezes kurioje lengvai gros. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Parašytas: 2005 12 10, 04:39 |
|
|
|
|
Jei cia kalba dar apie midrange eina, tai yra variantas pasirinkti Tonsil firmos garsiukus(lenkija ), deja grojancius negirdejau, gal inete galima paieskoti atilepimu, cia visi mindrange : http://www.tonsil.lt/lt/main.htm
vat keleta atsilepimu :
Если же говорить о собственно головках, производимых Тонсилом, очень хорошими в своем классе являются 13-см низкосреднечастотные "полипропилены" и 13-см низкочастотники с мембранами (*диффузорами, ессно) из стекловолокна.
Эти последние из стекловолокна применяются в системах марки Mission.
Tonsil, помимо производства свих колонок, производит и создает (*?) также для Mission и Wharfedale (из UK). |
|
_________________ 860346985
Kai kurių dėsningumų supratimas neatleidžia nuo daugelio faktų žinojimo. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 10, 05:09 |
|
|
|
|
hm, idomiai, idomiai, galvojau kad firma lenkijoje randasi.
Peerless XLS ir Peerless Resolution tai skirtingi daiktais, spikoj yra Resolution, XLS reikia uzsakinet. |
|
Paskutinį kartą redagavo VEC7OR, 2005 12 10, 05:25. Redaguota 1 kartą _________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 12 10, 05:23 |
|
|
|
|
| VEC7OR rašo: |
| O_o hm, idomiai, idomiai, galvojau kad firma lenkijoje randasi. |
Jolenkijoje ir randasi, bet Lietuvoje yra atstovybe( zinai kur vilniuje pasazas PasJuozapa randa(pasilaiciuose), tai ten randasi ta atstovybe(buvau ten), galima uzsisakyti betkoki garsiuka(na Tonsil aisku ), ten yra ir gatava akustika, del kokybes manyciau............. nezinau ka net ir sakyti, draugas zematoni pirko dare wooferi sake kad neblogai groja ???(veliau goto imesiu !!! Na cia gal inete infos paieskoti! bet pagal kaina visai priimtini . |
|
Paskutinį kartą redagavo Dmitrij, 2005 12 10, 05:28. Redaguota 1 kartą _________________ 860346985
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 10, 05:26 |
|
|
|
|
| Man iki ju vos ne pesciom daeit galima, reiks butinai uzsukt, gal ko gero pasiulis. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 10, 05:30 |
|
|
|
|
| Man iki ju vos ne pesciom daeit galima, reiks butinai uzsukt, gal ko gero pasiulis. |
O man pesciom ir eiti, as seskinej gyvenu(ciobiskio gatvej), taip kad ,toli vaikscioti nereikejo  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 10, 05:35 |
|
|
|
|
| O as justuose, jei buvau anksciau suzinojes tai dar shian buvau nuejes pas juos. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 10, 05:36 |
|
|
|
|
hm, idomiai, idomiai, galvojau kad firma lenkijoje randasi.
Peerless XLS ir Peerless Resolution tai skirtingi daiktais, spikoj yra Resolution, XLS reikia uzsakinet. |
Beje apie XLS serija siek tiek teorijos
http://www.newton-lab.ru/peerless_xls.htm |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 10, 05:38 |
|
|
|
|
| O as justuose, jei buvau anksciau suzinojes tai dar shian buvau nuejes pas juos. |
Tai gerai, jei man kazkada reiks konsultaciju netoli reikes vaiksciuoti( iki justu, beweik tie patys namai)  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 12, 22:15 |
|
|
|
|
| Buvai shian Tonsil pardoj, viskas gana standartishka, poperiniai duffuzoriai, magnetai, polipropileniniai surroundai, yra visko ko tik norisi, kainos man tikrai patiko, kokybe sakyciau vidutinishka, ne outrageous bet ir ne shudas. Priziurejau pora poperiniu wooferiu. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 12 12, 23:12 |
|
|
|
|
| Buvai shian Tonsil pardoj, viskas gana standartishka, poperiniai duffuzoriai, magnetai, polipropileniniai surroundai, yra visko ko tik norisi, kainos man tikrai patiko, kokybe sakyciau vidutinishka, ne outrageous bet ir ne shudas. Priziurejau pora poperiniu wooferiu. |
Jo, bet gal kaip tik ir surasi aukso viduriuka!
O kaip kainos svyruoja ?(midrange,bass)??? |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|