Elektronika.lt
 2025 m. gruodžio 21 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 12 21, 12:08. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Ar esat gavę 220v per nagus?
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 1314
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Ar esat gavę 220v per nagus?
PranešimasParašytas: 2010 10 27, 19:33 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Orionas777
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Vakar blem, groju gitara (elektrine) ir matyt pilnai žemės nebuvo stiprintuve. Laikiau vieną ranką ant gitaros stygų, kita sugalvojau patikrint ar radiatorius šiltas Very Happy tai gerai papurtė...

PranešimasParašytas: 2010 10 27, 19:45 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dziundzis3
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Orionas777 rašo:
Vakar blem, groju gitara (elektrine) ir matyt pilnai žemės nebuvo stiprintuve. Laikiau vieną ranką ant gitaros stygų, kita sugalvojau patikrint ar radiatorius šiltas Very Happy tai gerai papurtė...

Jeigu stiprintuvas tranzistorinis, tai ant radiatorių įtampa būna Very Happy

Pamenu kai aš galingą stiprintuvą tvarkiau. Išjungiau, o maitinimo kondai didžiulės talpos, tai nepalaukęs kol išsikraus paliečiau mje350 tranzistoriaus radiatorių pažiūrėt kiek kaista, o ant jo buvo 165V, tai kai kirto per nagus smagiai Very Happy
PranešimasParašytas: 2010 10 27, 19:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Orionas777
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Aš paliečiau namų šildymo radiatorių Smile

PranešimasParašytas: 2010 10 27, 20:16 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
valdasmarijonas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
Orionas777 rašo:
Aš paliečiau namų šildymo radiatorių Smile

na tai pasidare silciau nuo to trbt Very Happy
 :-)
PranešimasParašytas: 2010 11 16, 11:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
DYGAL
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
kai mazas buvau tai paemiau virbalus ir ikisau i rozete kai mane purte tai net nejutau tik oras aplink atrode kad virpa. taip gal kokias 1-3min. Dabar kai gaunu per nagus 220v net nejauciu.
PranešimasParašytas: 2010 11 16, 11:44 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Zuperis
Senbuvis
Senbuvis
Pazystu viena zmogu,kuris gali isikist fazini laida i burna ir nieko.Nesuprantu kodel vieniems nieko,o kitiems gali buti mirtina vien nuo prisilietimo.Gal del kuno varzos
 :-)
PranešimasParašytas: 2010 11 21, 05:10 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
DYGAL
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
kaskur skaiciau kad kaikurie zmones elektros srove ,,pakelia'' skirtingai vieni net su fazineis laidais gali dirbti plikom rankom kai elektros srove teka (manyciau tokie zmones elektrikais turetu dirbti) o kiti vos gave elektros jos bijo. kaskada per telika rode kad zmogus vienoj rankoij laiko elektros lempute
(berots 100w ar mazesne) o kitoja rankoja plika elektros laida ar kaska pan. zodziu ta elektros lempute sviete
poto jis ta lempute i burna isikiso o jis stovejo kaip niekur nieko vaiksciojo ir pan.
PranešimasParašytas: 2010 11 21, 08:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Edzma
Senbuvis
Senbuvis
...prisiziurit nesamoniu, blin....
 Re: :-)
PranešimasParašytas: 2010 11 21, 13:06 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
oniksas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
DYGAL rašo:
kaskur skaiciau kad kaikurie zmones elektros srove ,,pakelia'' skirtingai vieni net su fazineis laidais gali dirbti plikom rankom kai elektros srove teka (manyciau tokie zmones elektrikais turetu dirbti) o kiti vos gave elektros jos bijo. kaskada per telika rode kad zmogus vienoj rankoij laiko elektros lempute
(berots 100w ar mazesne) o kitoja rankoja plika elektros laida ar kaska pan. zodziu ta elektros lempute sviete
poto jis ta lempute i burna isikiso o jis stovejo kaip niekur nieko vaiksciojo ir pan.

jo , isikišt į šikna faze , apsikabink lemputėm ir būsi geras šivestuvas... Smile
PranešimasParašytas: 2010 11 21, 14:13 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
amas.
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
DYGAL rašo:

o tu logiškai pagalvok ar degs lemputė jei tik fazę prijungsi, deda būtu galima pagavot, kad rankoj lakant tiesiog kitą galą kurnors įžemin,o
bet kaip gali veikt burnoj, per liežuvį fazė, o per lupas nulis Very Happy
juk grandinė nesusidaro, taip kaip ta lempa gali degt

PranešimasParašytas: 2010 11 21, 17:39 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
zamolskis
Senbuvis
Senbuvis
zmogaus laidumas (viduje) priklauso nuo druskos kiekio organizme, o laidumas isoreje nuo odos riebalingumo. jei megstat suriai - tai patariu faziu i burna nekist. siaip mazas organizmo laidumas gali rodyt - kad sergama kokiu nors nepakankamumu arba genetiniu sutrikimu - ir nera cia ko dziaugtis.
PranešimasParašytas: 2010 11 21, 17:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
vincovicius
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
DYGAL rašo:
kai mazas buvau tai paemiau virbalus ir ikisau i rozete kai mane purte tai net nejutau tik oras aplink atrode kad virpa. taip gal kokias 1-3min. Dabar kai gaunu per nagus 220v net nejauciu.
Aš lygia tą patį padariau 1970-aisiais maždaug kai man buvo 4-5 metukai.Nuo tada pradėjau bijoti dviejų skylučių apvaliog dėžutėj Laughing , ir 220v man jau baisokas reikalas,Elektriku negalėčiau dirbti,net išprakaituoju jei vis tik tenka ka daryt

PranešimasParašytas: 2010 11 21, 17:56 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dainiusdxf
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
zamolskis rašo:
zmogaus laidumas (viduje) priklauso nuo druskos kiekio organizme, o laidumas isoreje nuo odos riebalingumo. jei megstat suriai - tai patariu faziu i burna nekist. siaip mazas organizmo laidumas gali rodyt - kad sergama kokiu nors nepakankamumu arba genetiniu sutrikimu - ir nera cia ko dziaugtis.

daktaras busi ?
PranešimasParašytas: 2010 11 21, 18:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
xina
Senbuvis
Senbuvis
vincovicius rašo:
DYGAL rašo:
Aš lygia tą patį padariau 1970-aisiais maždaug kai man buvo 4-5 metukai.Nuo tada pradėjau bijoti dviejų skylučių apvaliog dėžutėj Laughing , ir 220v man jau baisokas reikalas,Elektriku negalėčiau dirbti,net išprakaituoju jei vis tik tenka ka daryt
Mažai gavai. Aš irgi 5 metų išbandžiau, atidirbau elektriku ir tą reikalą be vargo galiu pakartoti kada panorėjęs. Dėl druskų kiekio Zamolskis švariai nugrybavo, pas visus žmones jis beveik identiškas; Kas tai yra fiziologinis tirpalas ir kokia jo reikšmė?
Fiziologinis tirpalas - tai 0.9% NaCl tirpalas. Jo druskų koncentracija yra lygi ląstelėje esančių druskų koncentracijai, todėl suleistas į organizmą, jis nekeičia jo skysčių balansą.( http://www.mokslai.lt)

Dėl odos riebumo- taip pat. Esmė- odos storis ir sausumas, odos varža. Dar svarbus dalykas- baimė. Jei bijai, tai ir gausi, gali ir kanopas užversti, jei iš baimės šoko širdis sustos Very Happy .
PranešimasParašytas: 2010 11 21, 18:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
dainiusdxf
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
teisingai xina jei turi begemoto skura gali fazometru dirbt Laughing
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Must have farming mods
Farming simulator modhub, Best farming simulator mods
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu