|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 21, 17:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Ar esat gavę 220v per nagus?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Ar esat gavę 220v per nagus? |
Parašytas: 2010 10 27, 19:33 |
|
|
|
|
Vakar blem, groju gitara (elektrine) ir matyt pilnai žemės nebuvo stiprintuve. Laikiau vieną ranką ant gitaros stygų, kita sugalvojau patikrint ar radiatorius šiltas tai gerai papurtė... |
|
_________________ Skype - rockaskype |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 10 27, 19:45 |
|
|
|
|
| Orionas777 rašo: |
Vakar blem, groju gitara (elektrine) ir matyt pilnai žemės nebuvo stiprintuve. Laikiau vieną ranką ant gitaros stygų, kita sugalvojau patikrint ar radiatorius šiltas tai gerai papurtė... |
Jeigu stiprintuvas tranzistorinis, tai ant radiatorių įtampa būna
Pamenu kai aš galingą stiprintuvą tvarkiau. Išjungiau, o maitinimo kondai didžiulės talpos, tai nepalaukęs kol išsikraus paliečiau mje350 tranzistoriaus radiatorių pažiūrėt kiek kaista, o ant jo buvo 165V, tai kai kirto per nagus smagiai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 10 27, 20:16 |
|
|
|
|
| Orionas777 rašo: |
Aš paliečiau namų šildymo radiatorių  |
na tai pasidare silciau nuo to trbt  |
|
|
|
|
|
 |
:-) |
Parašytas: 2010 11 16, 11:00 |
|
|
|
|
| kai mazas buvau tai paemiau virbalus ir ikisau i rozete kai mane purte tai net nejutau tik oras aplink atrode kad virpa. taip gal kokias 1-3min. Dabar kai gaunu per nagus 220v net nejauciu. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 16, 11:44 |
|
|
|
|
| Pazystu viena zmogu,kuris gali isikist fazini laida i burna ir nieko.Nesuprantu kodel vieniems nieko,o kitiems gali buti mirtina vien nuo prisilietimo.Gal del kuno varzos |
|
|
|
|
|
 |
:-) |
Parašytas: 2010 11 21, 05:10 |
|
|
|
|
kaskur skaiciau kad kaikurie zmones elektros srove ,,pakelia'' skirtingai vieni net su fazineis laidais gali dirbti plikom rankom kai elektros srove teka (manyciau tokie zmones elektrikais turetu dirbti) o kiti vos gave elektros jos bijo. kaskada per telika rode kad zmogus vienoj rankoij laiko elektros lempute
(berots 100w ar mazesne) o kitoja rankoja plika elektros laida ar kaska pan. zodziu ta elektros lempute sviete
poto jis ta lempute i burna isikiso o jis stovejo kaip niekur nieko vaiksciojo ir pan. |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: :-) |
Parašytas: 2010 11 21, 13:06 |
|
|
|
|
| DYGAL rašo: |
kaskur skaiciau kad kaikurie zmones elektros srove ,,pakelia'' skirtingai vieni net su fazineis laidais gali dirbti plikom rankom kai elektros srove teka (manyciau tokie zmones elektrikais turetu dirbti) o kiti vos gave elektros jos bijo. kaskada per telika rode kad zmogus vienoj rankoij laiko elektros lempute
(berots 100w ar mazesne) o kitoja rankoja plika elektros laida ar kaska pan. zodziu ta elektros lempute sviete
poto jis ta lempute i burna isikiso o jis stovejo kaip niekur nieko vaiksciojo ir pan. |
jo , isikišt į šikna faze , apsikabink lemputėm ir būsi geras šivestuvas...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 21, 14:13 |
|
|
|
|
o tu logiškai pagalvok ar degs lemputė jei tik fazę prijungsi, deda būtu galima pagavot, kad rankoj lakant tiesiog kitą galą kurnors įžemin,o
bet kaip gali veikt burnoj, per liežuvį fazė, o per lupas nulis
juk grandinė nesusidaro, taip kaip ta lempa gali degt |
|
_________________ Kad ir ne reklama, bet skelbimams čia - ne vieta.
Tokį tekstą čia įrašė forumo administracija. Kaip manot dėl ko? |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 21, 17:39 |
|
|
|
|
| zmogaus laidumas (viduje) priklauso nuo druskos kiekio organizme, o laidumas isoreje nuo odos riebalingumo. jei megstat suriai - tai patariu faziu i burna nekist. siaip mazas organizmo laidumas gali rodyt - kad sergama kokiu nors nepakankamumu arba genetiniu sutrikimu - ir nera cia ko dziaugtis. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 21, 17:52 |
|
|
|
|
| kai mazas buvau tai paemiau virbalus ir ikisau i rozete kai mane purte tai net nejutau tik oras aplink atrode kad virpa. taip gal kokias 1-3min. Dabar kai gaunu per nagus 220v net nejauciu. |
Aš lygia tą patį padariau 1970-aisiais maždaug kai man buvo 4-5 metukai.Nuo tada pradėjau bijoti dviejų skylučių apvaliog dėžutėj , ir 220v man jau baisokas reikalas,Elektriku negalėčiau dirbti,net išprakaituoju jei vis tik tenka ka daryt |
|
_________________ Kaunas Aleksotas, tel. 8681 65septyni 19 |
|
|
|
 |
Parašytas: 2010 11 21, 17:56 |
|
|
|
|
| zamolskis rašo: |
| zmogaus laidumas (viduje) priklauso nuo druskos kiekio organizme, o laidumas isoreje nuo odos riebalingumo. jei megstat suriai - tai patariu faziu i burna nekist. siaip mazas organizmo laidumas gali rodyt - kad sergama kokiu nors nepakankamumu arba genetiniu sutrikimu - ir nera cia ko dziaugtis. |
daktaras busi ? |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2010 11 21, 18:02 |
|
|
|
|
| vincovicius rašo: |
Aš lygia tą patį padariau 1970-aisiais maždaug kai man buvo 4-5 metukai.Nuo tada pradėjau bijoti dviejų skylučių apvaliog dėžutėj , ir 220v man jau baisokas reikalas,Elektriku negalėčiau dirbti,net išprakaituoju jei vis tik tenka ka daryt |
Mažai gavai. Aš irgi 5 metų išbandžiau, atidirbau elektriku ir tą reikalą be vargo galiu pakartoti kada panorėjęs. Dėl druskų kiekio Zamolskis švariai nugrybavo, pas visus žmones jis beveik identiškas; Kas tai yra fiziologinis tirpalas ir kokia jo reikšmė?
Fiziologinis tirpalas - tai 0.9% NaCl tirpalas. Jo druskų koncentracija yra lygi ląstelėje esančių druskų koncentracijai, todėl suleistas į organizmą, jis nekeičia jo skysčių balansą.( http://www.mokslai.lt)
Dėl odos riebumo- taip pat. Esmė- odos storis ir sausumas, odos varža. Dar svarbus dalykas- baimė. Jei bijai, tai ir gausi, gali ir kanopas užversti, jei iš baimės šoko širdis sustos . |
|
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |