|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2026 06 28, 05:03. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Akustika » Rodau savo kurini - ivertinkite/pakritikuokite
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
Rodau savo kurini - ivertinkite/pakritikuokite |
Parašytas: 2005 08 25, 19:50 |
|
|
|
|
Nu vat man irgi sitas varjantas primtinesnis, nes 1. visgi stereo 2. lengviau bus su stiprintuvu
O gal kas turite ka konkretaus pasiulyti??? Nes tai ka siulo 'VISATON' man atrodo nelabai rekalinga... Labai jau didele deze, daug galios, tokiu dvieju manau tikrai nereiia... ??? |
|
_________________ Svarbiausia kas viduj, o ne grazi isore...
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 08 26, 01:00 |
|
|
|
|
| mindaugelis rašo: |
Nu vat man irgi sitas varjantas primtinesnis, nes 1. visgi stereo 2. lengviau bus su stiprintuvu
O gal kas turite ka konkretaus pasiulyti??? Nes tai ka siulo 'VISATON' man atrodo nelabai rekalinga... Labai jau didele deze, daug galios, tokiu dvieju manau tikrai nereiia... ??? |
del subu ir sterio tai jau nusisnekejai!!! kazkada forume buvo jau rasyta apie tai |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 08 26, 01:24 |
|
|
|
|
| t&R rašo: |
| midaugeli kiek tau isejo dengi isleisti ant tos koloneles padarymo apytykslei |
Isejo 800lt, taciau kai ka ir turejau, jeigu gaminti nieko neturint tai iseitu kaskur 800lt, ir tai plokstes pats pjaustyti ir surinkineti dezes turetum... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 08 26, 01:28 |
|
|
|
|
| rokazas rašo: |
del subu ir sterio tai jau nusisnekejai!!! kazkada forume buvo jau rasyta apie tai |
Na ne visai taip supratote mane... Sios mano kolonkes zemu aplamai beveik nekabina... Dariau su planais ateityje ta zemu spraga uzpildyti... Tai galvoju kad geriausia kogero butu daryti dvi zemadaznes koloneles ir sujungti su siomis jau turimomis... Na tas pats kaip sakykime s-90 garsiakalbius sudeti i atskiras dezes... Tai negi nebutu stereo??? Tai butu zemadaznis garsiakalbis, tik ne toje pacioje kolonkeje, o kitoje dezeje... Zinoma galima buvo viska deti vienon dezen ir daryti is karto, taciau... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 08 26, 01:30 |
|
|
|
|
| ad rašo: |
na kai praeis pirmojo gaminio euforija, pradėsi pats atrasti trūkumų Va tada pats ir įvertinsi. |
Na gal galima buvo ir ka nors gudresnio pasigaminti, taciau gaminti kasko labai ipatingo neverta, nes likusi sistemos dalis bus gerokai zemesneje klaseje... O ir galia man nepakenks, juk jei kolonkes galingos, tai nebutina 'arti' dugnais??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 08 26, 01:33 |
|
|
|
|
| Q rašo: |
garsiakalbiu pasirinkimas tai toks idomus idomus  |
Jei aukstadaznis atrodo per galingas, tai tikrai smagu kai duoti garso normaliai, o jis kaip grojo taip ir groja, ir visai nezviegia... Jei is pirmo zvilgsnio pasirode kad ten pjezas, taip nera!!! Tai ruporinis aukstadaznis!!! O siap tai cia tas 'idomus idomus' tai is gerosios ar is blogosios puses??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 08 26, 12:00 |
|
|
|
|
Konstruok Mindaugėli, konstruok.Kuo daugiau medienos "sugadinsi" tuo daugiau patirties įgysi...
Dabar jei rimčiau:kaip žadi žemų daryti vienam ar dviejuose korpusuose(tikiuosi žinai kad stereo efektui žemų išdėstymas beveik neturi įtakos, todėl galima dėti į vieną korpusą du garsiakalbius).Jei reikia nuorodų galiu pasirausti archyve. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2005 08 26, 12:53 |
|
|
|
|
| midaugeli kiek tau isejo dengi isleisti ant tos koloneles padarymo apytykslei |
Isejo 800lt, taciau kai ka ir turejau, jeigu gaminti nieko neturint tai iseitu kaskur 800lt, ir tai plokstes pats pjaustyti ir surinkineti dezes turetum... |
ploksciu paciam pjaustyti nebutina!!!Ermitaze gali supjaustyti kaip tik nori!PIGIAI!!!(net ir skyles dinamikams galetu ispjauti) |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 08 26, 13:01 |
|
|
|
|
| rokazas rašo: |
ploksciu paciam pjaustyti nebutina!!!Ermitaze gali supjaustyti kaip tik nori!PIGIAI!!!(net ir skyles dinamikams galetu ispjauti) |
Man supjove senukuose, taciau skyles visas teko paciam pjaustyti... Kadangi senukams buvo sumoketa is 'maxima/senukai' korteles us turimus pliusus, tai man nieko nekainavo... Nu bent jau man taip sake tas, kuriam patikejau plokstes uzsakyti ir atvesti man i namus (tetis)... |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2005 08 26, 13:07 |
|
|
|
|
| ad rašo: |
Konstruok Mindaugėli, konstruok.Kuo daugiau medienos "sugadinsi" tuo daugiau patirties įgysi...
Dabar jei rimčiau:kaip žadi žemų daryti vienam ar dviejuose korpusuose(tikiuosi žinai kad stereo efektui žemų išdėstymas beveik neturi įtakos, todėl galima dėti į vieną korpusą du garsiakalbius).Jei reikia nuorodų galiu pasirausti archyve. |
Tai as nedaug ten tos medienos sugadinau, kolkas tik 1 lapas drozliu plokstes (treniravausi daryti dezes, idedavau senus garsiakalbius ir kam nors pazystamam prastumdavau)... Na nieko nueisiu ir pasodinsiu kelis medeliu nemencineje...
Zadu daryti dvi dezes, nes jas bus lengviau ir kambaryje isdestyti, be to statai zematoni ant zemes, ant jo koloneles su smeigemis, na dar jei bus galimybiu tai po kolonkemis marmuro padesiu.... Na bet cia tas darbas daug laiko uzims, kadangi geri daiktai pigus nebuna... Gal kaledu senelis koki viena zematoni pades po eglute ... O kokios firmos zematonius pirkti geriausia, "VISATON" prie "VISATON" derinti, ar nebutina??? |
|
Skype - Mendiis |
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |