Elektronika.lt
 2025 m. spalio 15 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 10 15, 04:00. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Programinė įranga » del os x irasymo
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 22
Pereiti prie Atgal  1, 2
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 del os x irasymo
PranešimasParašytas: 2014 03 14, 14:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
tai va manyčiau čia labiau mados reikalas. Va aš pavizdžiui daug naudojuosi debian ir ubuntu. Ir man jų pilnai užtenktų jei ne kai, kurios windows skirtos programos, o su wine žaisti tingiu. Very Happy

Beje Ubuntu su maco išvaizda veiks ant bet kokio kompo. buvau sužavėtas kai pradėjau naudoti, kad neteko ieškoti jokių draiverių.

PranešimasParašytas: 2014 03 14, 18:17 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
lividas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Savo laiku išbandžiau pradedant Slackware,Suse,RedHat ir kas tik atsirasdavo,nes Win95,98 ir net win2k pastoviai mėlynuodavo...,
Pastoviai kompe kabėdavo 3-4 operacinės,internete su Linux,pažaist su windu,kam kitam ir DOS gryno prireikdavo...
Su XP kažkaip savaime persisėdo viskas (bent man) ant vindozių.
Beto mėgdavau šrotinę egzotiką(turgus būdavo užverstas nematytom plokštėm po 1-5 litus) ir linukse surast draiverius buvo problemos,o su vindausais kaip ir susitvarkydavau.
Aišku ,kiekvienas renkasi kas jam patogiau,o praplėst akiratį tai tikrai reikia,išbandyt ir netapt mados auka Very Happy
Su virtualiai paleistom OS susipažinti gal ir tinka,bet rimčiau pajust ir perprast vargu ar pavyks.
 Re: makabuka is acerbuko
PranešimasParašytas: 2014 03 15, 00:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Blossom
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Tomastomastomas rašo:
Blossom rašo:
Tomastomastomas rašo:
sveiks! visokiu yra tu aceriu, yra net skirtu makosuj. parasyk tikslu modeli, tada ziesim. siaip pagrindine taisykle yra ta, kad i inteline platforma makas isiraso paprasciau.
Nėra jokio kito kompiuterio skirto mac os apart Apple produktų.Visi kiti "tam skirti" kompiuteriai gali kažkiek veikti nebent su "Hacintosh sistema",bet tokį "veikimą" galima pavadinti abstrakčiu susipažinimu su Macu.

jus labai, labai klistat!!!! Yra platformu, kurios vienodai skirtos kiek mackui tiek ir windozej, tiek ir linuksams Very Happy
Sėkmės Laughing nuorodų skaitytojau.
 del os x irasymo
PranešimasParašytas: 2014 03 15, 15:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
a1girdas
Senbuvis
Senbuvis
Citata:
Ubuntu su maco išvaizda veiks ant bet kokio kompo
biškį persūdei. Puiku būtų, jei tikrai būtų taip (y)
 del os x irasymo
PranešimasParašytas: 2014 03 19, 08:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
a1girdas rašo:
Citata:
Ubuntu su maco išvaizda veiks ant bet kokio kompo
biškį persūdei. Puiku būtų, jei tikrai būtų taip (y)

Na nežinau kokį laužą ištrauktum, bet kiek esu bandęs ant visų ubuntu sukosi, aišku dėl spartumo nesiginčysiu čia jau nuo kompiuterio parametrų priklauso.

Aišku jei turite kitokios patirties mielai paskaityčiau. Aš neigiamos patirties dar neturėjau.

PranešimasParašytas: 2014 03 19, 21:40 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Valdulis
Senbuvis
Senbuvis
Babajuss rašo:
... Ubuntu su maco išvaizda ...
Kaip žmogui, susipažinusiam su linuksais, turėtų būti žinoma, jog „Mac išvaizda“ – tai tik grafinė sistemos sąsaja. Kitaip tariant, „drabužis“. O jos „kūnas“ (t. y., branduolys (angl. kernel)) tai vis tiek tas pats, linuksinis. Ir tik nuo jo priklauso, kas ir kaip veiks.

Vertinti bet kokią operacinę sistemą (ypač, linuksinę) pagal jos išvaizdą – nerimta. Sakyčiau, net gi vaikiška.
Paprasto naudojimosi bet kokia „Linux“ tipo sistema atvejais išvaizda gal ir svarbu. Tačiau sistemos funkcionalumas tiesiogiai priklauso ne nuo „drabužio“, bet nuo „kūno“ (branduolio). Todėl ir „OSX“, kuri, visų pirma, orientuota į specifinę „geležį“, geriausiai ir veikia būtent su ta „geležimi“.
Visa kita – emuliacija, ir tiek.
 del os x irasymo
PranešimasParašytas: 2014 03 20, 00:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
lividas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
" ir „OSX“, kuri, visų pirma, orientuota į specifinę „geležį“, geriausiai ir veikia būtent su ta „geležimi“. "

Tai kad jau jie perėjo ant x86 platformos ir nėra būtinybės kalbėti apie emuliaciją,gali bandyti pilnumoje.
Aišku į bet kurį atsitiktinį lengvai nesugrūsi(kaip kur ir šnipštas gausis),bet gerai paplušėjus gali pasidžiaugti.O naujos komplektacijo su Intel čipais sueis kaip uoga ir bus pilnavertė OS...
O išvaizda ,tai tik išvaizda ir jei aš negaliu toje sistemoje išsprest man rūpimų uždavinių ,arba jų išprendimui reikia prarast krūvas laiko -renkuosi tą ,kur viskas sustyguota ...
O išbandyt ,jei yra galimybė -sakyčiau privalu ir reikalinga.kad turėt savo nuomonę ir tada bus mažiau kalbų ,kad ta OS teisinga,o ta nelabai,nes kiekvienas patarinės iš savo varpinės.
Temos autoriui -
nebijok, išbandyk ir mums papasakosi kaip sekėsi ir kaip sukasi OSX.
Sėkmės .
 del os x irasymo
PranešimasParašytas: 2014 03 20, 08:23 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
lividai, sutinku su tavimi 100%, jei susipus be problemų, aš už, bet jei reikės vargti, manau neverta.

Pats esu išbandęs tai tikrai nėra kažkas įspudingo.

Valdulis irgi teisus, kad paprastam vartotojui mažai kas domina kaip sukasi ten tas branduolys. Svarbiausiai kad nebūtų bugovas ir gražiai atrodytų, aišku ir kad funkcionalumas būtų geras.

Kaip tik vakar kalbėjau su vienu berneliu: pas vieną KTU dėstytiją pamatė obuolį nueina pažiūrėt kas ten per žvėris, o ten Win7. Taip ir liko nesupratęs kas per velnias. Very Happy

Na mano galva tiek geležis tiek softas obuolio smarkiai pervertinamas.

PranešimasParašytas: 2014 03 20, 15:11 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
lividas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Babajuss rašo:

Kaip tik vakar kalbėjau su vienu berneliu: pas vieną KTU dėstytiją pamatė obuolį nueina pažiūrėt kas ten per žvėris, o ten Win7. Taip ir liko nesupratęs kas per velnias. Very Happy

....

Nieko nuostabaus,atvejis kai vaikinas iš vokiečių parsibogino stacionarų obuolį ir paprašė įpūst vindausus.Atsidarius - žaktelėjau -tikras monstras vien RAMo 16Gb,teko įkelt Win7,susikrovė be jokių problemų...
Įkalbinėtas palikti OSX ,sakėm kaime būsi pirmas bernas Very Happy pasiuntė nx,duok langus ir vsio Smile .
taip kaip kas moka ,taip ir šoka...
 del os x irasymo
PranešimasParašytas: 2014 03 20, 16:18 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Babajuss
Senbuvis
Senbuvis
Na pirmas pirmam nelygu.

Kad obuolių geležis gera ir gerai suderinta tai aš nesiginčyju, bet virtiek pervertinama už tokią kainą galima ir geriau rasti. (neskaitant dizaino, nors čia irgi skonio reikalas Very Happy )

Net prisiminiau seną video:

http://www.youtube.com/watch?v=ROqlYatDyUg

Very Happy

PranešimasParašytas: 2014 03 20, 19:52 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Blossom
Senbuvis
Senbuvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje ICQ numeris
Na kad ant "obuolio" win8 turėtų veikt tai gal abejonių nekiltų,bet win7 reikalingas biosas kurio obuolys neturi ir niekada neturėjo. Rolling Eyes
 del os x irasymo
PranešimasParašytas: 2014 03 21, 01:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
lividas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Blossom rašo:
Na kad ant "obuolio" win8 turėtų veikt tai abejonių nekyla,bet win7 reikalingas biosas kurio obuolys neturi ir niekada neturėjo. Rolling Eyes

Visų pirma BIOS yra bazinė sistemos įvesties /išvesties sistema skirta suderinti aparatūrinį bet kurio įrenginio kaip visumos pradinį funkcionavimą.
Jame sudėtos taisyklės kaip turi vykti sistemos(aparatinės) tarpusavio bendravimas...
Operacinės sistema ar linuksas,ar win,ar mac,ar FreeBSD,ar dar kokia - BIOSo neturi,ji pasinaudoja BIOSu,tuo taisyklių rinkiniu spresdama iškeltus jai uždavinius.
Aišku vindozės tiesiogiai nepaleisi su Pover procu,emuliaciją padaryt galima,ir mac os seniau skirtą poveriui nepakabinsi ant x86,suemuliot gal irgi galima...
Obuoliečių komanda perrašė OSX intel platformai,o tuo ir viskas pasakyta.
O draiverių (valdiklių) problemos visose OS egzistavo ir niekad neišnyks.
Nu nedadėjo savoj osx kokios nemylimos firmelės valdiklių -entuziastai parašys,o kaip ten su teisiniais reikalais ,tai jau kita kalba.
Kad BIOSą aprengia įvairiais gražiais drabužėliai,prifarširuoja naujų funkcijų -esmės nekeičia tai tik taisyklių visuma .kad viskas veiktų čiki,čiki...
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie Atgal  1, 2

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

Programuotojas Tautvydas – interneto svetainių-sistemų kūrimas

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Ets2 mods, Ats mods, Beamng drive mods
allmods.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
Mokslo festivalis „Erdvėlaivis žemė“
www.mokslofestivalis.eu