|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 06 29, 02:23. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso stiprintuvai » Pagalba del stiprintuvo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 4 Pereiti prie 1, 2, 3, 4 Toliau |
|
 |
 |
Pagalba del stiprintuvo |
Parašytas: 2014 03 16, 17:20 |
|
|
|
Sveiki, taigi labai pigiai nusipirkau stiprintuva "Alto mistral 2500" , taciau seimininkas sake, kad nezino ar jis veikia. Taigi gryzes namo isijungiau 1 kanalas kaip ir veikia, 2 kanalas ne. Taigi iskart pradejau aiskintis kame saknys, nusiemes dangty pamaciau, kad nusautas vienas elektrolitas, pakeiciau ji, bet kaip ir niekas lyg nepasikeitw, tik nesuprantu kodel 2 kanalo kondensatoriai pakaista vos tik ijungus stiprintuva? 1 kanalo salti antro tai net pirstai kaista, o tik puse minutes pabuvo ijungta tai va draugai kodel kaista tiw kondikai ir ka siaip patartumet daryt. aciu uz pagalba, ir sorry, kad ne su lietuviskom raidem pas mane ant ipad ju nera  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 17:29 |
|
|
|
Mes nežinome kurioje vietoje tą konderį keitei. Jeigu maitinime, pasitikrink diodus, greičiausiai jie bus kalti  |
|
|
|
|
 |
 |
Re: Pagalba del stiprintuvo |
Parašytas: 2014 03 16, 17:45 |
|
|
|
Juliuss1993 rašo: |
Sveiki, taigi labai pigiai nusipirkau stiprintuva "Alto mistral 2500" , taciau seimininkas sake, kad nezino ar jis veikia. Taigi gryzes namo isijungiau 1 kanalas kaip ir veikia, 2 kanalas ne. Taigi iskart pradejau aiskintis kame saknys, nusiemes dangty pamaciau, kad nusautas vienas elektrolitas, pakeiciau ji, bet kaip ir niekas lyg nepasikeitw, tik nesuprantu kodel 2 kanalo kondensatoriai pakaista vos tik ijungus stiprintuva? 1 kanalo salti antro tai net pirstai kaista, o tik puse minutes pabuvo ijungta tai va draugai kodel kaista tiw kondikai ir ka siaip patartumet daryt. aciu uz pagalba, ir sorry, kad ne su lietuviskom raidem pas mane ant ipad ju nera  |
Esate muzikantas ? Sale igarsinsit ?
Kanalu MAITINIMAI skirtingi ? |
|
_________________ ... dazniausiai atsakau as tuo paciu..... |
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:04 |
|
|
|
Taigi idesiu pora nuotrauku, gal bus siek tiek aiskiau ir taip esu muzikantas tik manau jei pavyks sutvarkyt sita daikta parduosiu nes as niekur tokios galios nepanaudosiu ohh wait.. O kaip cia nuotraukas ikelt?
[/img] |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:08 |
|
|
|
Taigi idesiu pora nuotrauku, gal bus siek tiek aiskiau ir taip esu muzikantas tik manau jei pavyks sutvarkyt sita daikta parduosiu nes as niekur tokios galios nepanaudosiu ohh wait.. O kaip cia nuotraukas ikelt?
[/img] |
Nezinant radiotechnikos pagrindu...retai pavyksta kazka RADIOTECHNINIO susitvarkyti...
o Kam ji pirkot jai norite parduoti vel ? Is aparaturos remonto planuojate uzdirbti duonai ? |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:13 |
|
|
|
ir taip esu muzikantas |
Aš aišku suprantu kad esam ubagų kraštas, bet visdėlto... Geriau nunešk tą stiprintuvą meistrui, o pats tuo metu pamuzikuok ir iš honoraro sumokėk meistrui už remontą. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:20 |
|
|
|
Na nezinau kaip cia pasakyti bet manau, kad siokius tokius pagrindus turiu esu pora stiprintuvu su tda padares, robota kuria buvo valdomas pultu bet tikrai nesidedu asas o kaip ir sakiau pirkau, nes ji beveik veltui gavau uz juokingus pinigus ir beto as uzsieni tai cia tu meistru nelabai yra lietuvoj budamas tai tikrai neaukes galvos pas meistra nunesciau  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:23 |
|
|
|
Jei turi elektronikos pagrindus ir išeina tik pačiupinėjus elektrolitą perlituoti, tai kažkaip labai jau tik pagrindai pas tave. Pritariu Alexx ir tikrai nemanau kad sugebėsi tą stiprą atgaivinti. |
|
_________________ Design for yourself, not for other people. Don't be afraid to try something. N.Pass |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:29 |
|
|
|
Na whatever matau nelabai cia pagalbos sulauksiu visiems tik pasakyt kad nieko neiseis ir pan. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:55 |
|
|
|
Tau schemą atrast? Testerį privežt? Ar užsikaitus kavos iš tirščių ir elektrolitų temperatūros paburt apie gedimo priežastį ir keistinus elementus?
Pagal tavo parašymą apie elektrolitų čiupinėjimą jaučiasi dyydelis žinių trūkumas. Ir ne tu čia toks pirmas (ir ne paskutinis) jautruolis, kuris nemokėdamas nori susitaisyti aparatą ir įsižeidžia jei tiesiai pasakoma kad pačiam sunkiai pavyks.  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 16, 18:56 |
|
|
|
Na whatever matau nelabai cia pagalbos sulauksiu visiems tik pasakyt kad nieko neiseis ir pan. |
Tai, kad juokina tokie kurie TDA stiprintuvą susirinkę Alto Mistral bando taisyti, ten yra ką veikti net ir ne vienus metus iš to gyvenančiam, o tu kaip suprantu net schemos nesugebėjai rasti tam, kad pats pažiūrėtum ir kitiem parodytum kas ten pas tave kaista. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 16, 20:11 |
|
|
|
Visu pirma as neisizeidziau ir beje gi jei nebandysi tvarkyt, tai ir neismoksi? Ar ne? Ir schema ikelt galeciau tik nelabai forumuos lankaus ir kolkas neperpratau kaip cia image ikelt nes su ipad esu cia ne viskas taip easy kaip su pc, visokiu nesamoniu daug (prasau nesmerkti ir nesakyti kad nesugebu nei image ikelt o stipriu tvarkyt noriu) gi pabamdyt verta, beja kaip sakiau esu uzsieni ir i lietuva tik po vasaros trumpam grysiu, cia man niekas jo netvarkys, tai kodel paciam nepabandzius? Tai maniau gal atsiras koks zmogus kuris pabandytu man pagelbeti, nes manau nieko rimto jam nera. Bet kaip sakiau cia tik ispeikia visi kad bandai kazka daryt peace  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 16, 20:22 |
|
|
|
Visu pirma as neisizeidziau ir beje gi jei nebandysi tvarkyt, tai ir neismoksi? Ar ne? Ir schema ikelt galeciau tik nelabai forumuos lankaus ir kolkas neperpratau kaip cia image ikelt nes su ipad esu cia ne viskas taip easy kaip su pc, visokiu nesamoniu daug (prasau nesmerkti ir nesakyti kad nesugebu nei image ikelt o stipriu tvarkyt noriu) gi pabamdyt verta, beja kaip sakiau esu uzsieni ir i lietuva tik po vasaros |
Nereikia čia nieko kelt, surask schemą įkelk jos nuorodą ir pagal schemos detalių numerius parašyk kas kaista. Viskas yra easy, tik reikia mažiau verkt, skųstis ir kiek daugiau galvot. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 16, 20:39 |
|
|
|
http://diagramas.diagramasde.com/audio/ALTO%20MISTRAL%202500,%204000.pdf 17 puslapy yra 2 kanalo blokas visas, tai va as pakeiciau c2_23 o kaista tai beveik visi kondikai is 2 kanalo bloko. Bet as pakeiciau i 250v o orginalas 140v bet jug tai neturi itakos? |
Tilteli gal patikrinkit... toks ispudis kad elektrolitai gauna kintamos
P.S. ilgai ijungta nelaikyk... - atleks policija i SUSISAUDYMA  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |