|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 11, 01:21. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Programinė įranga » del os x irasymo
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 2 Pereiti prie 1, 2 Toliau |
|
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 13, 14:15 |
|
|
|
Sveiki, norėčiau paklausti ar yra tokia galimybė įrašyti OS X į kompą, kuriame yra windowsai? Ar užtenka parsisiūsti OS X, įsirašyti į diską ir instaliuoti? Kažką skaičiau,kad tą dmg faila reikėtų konvertuoti i ISO failą ir tada rašyti. Bet ar jie man veiks normaliai kaip ir turi veikti? Laptopas tai parastas,nei koks macbook nei ka, papraščiausias ACER. Ačiū tiems, kas padės ir paprotins mane. Ir kaip viskas būtų dėl draiverių?
Geros dienos! |
|
|
|
|
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 13, 16:26 |
|
|
|
wmware arba kompas su tam tikra geležim. Gūge tavo draugad. |
|
|
|
|
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 13, 18:42 |
|
|
|
Citata: |
Bet ar jie man veiks normaliai kaip ir turi veikti? |
paskaitinėk skyrelį "hardware requirements" |
|
|
|
|
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 13, 19:09 |
|
|
|
SUPERIS sugryžo !!! (nemačiau kokią savaitę ar dvi)  |
|
_________________ Kaip gerai miegojai supranti tik tada, kai Tave pažadina.
tel. 8 687 93662 |
|
|
|
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 13, 19:28 |
|
|
|
Buvo galimybė išbandyti os x ir patiko, todėl norėtusi pačiam įsirašyti,tačiau visi macbook'ai man neįkandami, brangoki. Todėl noriu sužinoti ar yra tokia galimybė. Gal užvesit kas ant kelio? Kur ta hardware requirements pasižiūrėti? Žiūrėjau googlej, tačiau nieko konkretaus neradau |
|
|
|
|
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 13, 19:50 |
|
|
|
Broniusg rašo: |
SUPERIS sugryžo !!! (nemačiau kokią savaitę ar dvi)  |
Ar manes truksta forume  |
|
|
|
|
 |
makabuka is acerbuko |
Parašytas: 2014 03 13, 20:14 |
|
|
|
sveiks! visokiu yra tu aceriu, yra net skirtu makosuj. parasyk tikslu modeli, tada ziesim. siaip pagrindine taisykle yra ta, kad i inteline platforma makas isiraso paprasciau. |
|
_________________ tel 864696632 |
|
|
|
 |
Re: makabuka is acerbuko |
Parašytas: 2014 03 13, 20:44 |
|
|
|
Tomastomastomas rašo: |
sveiks! visokiu yra tu aceriu, yra net skirtu makosuj. parasyk tikslu modeli, tada ziesim. siaip pagrindine taisykle yra ta, kad i inteline platforma makas isiraso paprasciau. |
Nėra jokio kito kompiuterio skirto mac os apart Apple produktų.Visi kiti "tam skirti" kompiuteriai gali kažkiek veikti nebent su "Hacintosh sistema",bet tokį "veikimą" galima pavadinti abstrakčiu susipažinimu su Macu. |
|
|
|
|
 |
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 14, 01:23 |
|
|
|
Bandžiau Hacintoshą stacionariam ,susiinstalivo normaliai be jokių ekscesų tik suradus reikalingą distribucinį CD iš trečio karto.Aišku buvo galima žaisti bandant pasirinkus ir kokią būtent konkrečią versiją,bet tada nemažai laiko praleisi renkantis(montuojant) draiverius...
Jei su rusų tvarkoje,tai:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4331926
Jų forume apie mac oc x(Hacintosh),jos instaliavimą,ir pačių OS mac didelis pasirinkimas.
čia "keksai" aspire v3:
http://www.osx86.net/files/file/354-acer-aspire-v3-571g/
Žodžiu -kūrybinės sėkmės.
P.S.
mac os aprašymas apie 1000 puslapių,
neblogas romanas perprast
P.S.
archyvą iš antros nuorodos iš archyvuoti su 7-zip
RARas koliosis,kad nesupranta kai kurių failų... |
|
|
|
|
 |
 |
macabooka |
Parašytas: 2014 03 14, 08:09 |
|
|
|
Gavai pujkias nuorodas, i sita aceri macas stos kaip i gimta. ir jai teisingai pavyks suinstalioti busi maloniai nustebintas. ta prasme testuose sis kompas surinks daugiau tasku nei tikra makabooka su tokiu pat procu, atminties kiekiu ir t.t. Sekmes. Ir jokiu hakintoshu tik tikra maca! |
|
|
|
|
 |
 |
Re: makabuka is acerbuko |
Parašytas: 2014 03 14, 08:21 |
|
|
|
Blossom rašo: |
Tomastomastomas rašo: |
Nėra jokio kito kompiuterio skirto mac os apart Apple produktų.Visi kiti "tam skirti" kompiuteriai gali kažkiek veikti nebent su "Hacintosh sistema",bet tokį "veikimą" galima pavadinti abstrakčiu susipažinimu su Macu. |
jus labai, labai klistat!!!! Yra platformu, kurios vienodai skirtos kiek mackui tiek ir windozej, tiek ir linuksams  |
|
|
|
|
 |
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 14, 08:36 |
|
|
|
Na priklauso ko vartotojui reikia.
Man vis įdomu kas traukia tame mac ose. Jei tai, kaip atrodo gal reikia pabandyti ubuntu su mac vizualizacija.
Jei šiaip pasibandymams manau, kad užtektų ir virtualioje mašinoje pasižaisti. |
|
_________________ Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
mane rasite: mano profilyje |
|
|
|
 |
 |
del os x irasymo |
Parašytas: 2014 03 14, 14:10 |
|
|
|
Babajuss rašo: |
Na priklauso ko vartotojui reikia.
Man vis įdomu kas traukia tame mac ose. Jei tai, kaip atrodo gal reikia pabandyti ubuntu su mac vizualizacija.
Jei šiaip pasibandymams manau, kad užtektų ir virtualioje mašinoje pasižaisti. |
Man ir buvo įdomu .
Pasižaidžiau ,nieko įpatingo nepastebėjau,eilinė UNIX pagrindu sistema su savo pričiundalais...
Problemos su programų suinstalivimu ir naujų įrenginių primontavimu...
Žodžiu eilinis mitas ,Makas -jėga...
Kiekvienam savo,gal kai makintošai ėjo su Pover procais buvo ir jėga.Man kaip elektronikui ,tai šiai OS trūksta reikiamos programinės įrangos,pradedant, kad ir mikro kontrolerio,atminties užprogramavimo ir krūvom visokiausių papildomų skaičiavimo,derinimo programų...
Aišku galima rast ,bet tam reikės laiko ir kantrybės viską sustyguot ir perprast -tai skirta žmonėms nebijantiems sunkumų ir metantiems jiems iššūkį,tipo va koks aš
O pabandyt tai verta ,gal ir atrasit tą pažadėtąją žemę... |
|
|
|
|
 |
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |