Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 10 09, 02:41. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Audi A3 1999m. 1.8, ABS blokas parejas dega lempute, jaunuolis neturi pinigu nusipirkt ir pakeist.
Turiu ideja jai paiimtume nuo AIRbag'o leptues laidus ir pajungti vietoj ABS lemputes? kazkas durno gausis?
Audi A3 1999m. 1.8, ABS blokas parejas dega lempute, jaunuolis neturi pinigu nusipirkt ir pakeist.
Turiu ideja jai paiimtume nuo AIRbag'o leptues laidus ir pajungti vietoj ABS lemputes? kazkas durno gausis?
na ABS,as tikrai neveiks
ne,bet lepečka technikinei tai užges
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
temos pavadinimas turetu buti KAIP SUTAISYTI AUDI A3 ABS UZ 12 LITU
jei pats lituot moka manau tilptų į ta kaina,panaudojant 555
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
Po tokių dalykų gali būti,kad jaunuolis neturės pinigų prietaisų skydeliui.Spėju degalams ir mergoms pinigų atsiranda
P.S aš kaip eismo dalyvis negaliu atsakyti į šį klausimą.
Po tokių dalykų gali būti,kad jaunuolis neturės pinigų prietaisų skydeliui.Spėju degalams ir mergoms pinigų atsiranda
P.S aš kaip eismo dalyvis negaliu atsakyti į šį klausimą.
tokiu atveju automobilis taps nekilnojamu turtu, ir taupys 10l/100km
Aciu tau, as ir ta pati manau. Nejuokinsim daugiau zmoniu, tegu tauposi ant bloko xD
Sutaupes ant bloko, gali buti jog suzinos, kad ne visi diagnostikos kabeliai pirkti is siauraakiu teisybe parodo, arba kitas variantas, kad kazkuris draugelis nesugebejo prie ABS bloko prisijungti ir pasake kad jam CHANA. Nes su tokiu taupymu, tai nereiktu ir tokios perspektyvos atmesti
_________________ Nebijok dideliu islaidu - bijok mazu pajamu
Ka reiskia nesunkiai? Cia kur tie du mases laideliai zeleje nuluzta? Na nesutinku,kad lengvai susitvarko, Lituojant uztenka nedidelio pirstelejimo ir jau salia dar du plaukeliai nuplysta O kur dar geros priemones...padidinimo stiklai, aliuminio fliusai,geras lituoklis isimt,idet...