|

|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 05 01, 08:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Įvairūs » Gelbekit užpuolė "tyro" vandens pardavėjai
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
 |
Gelbekit užpuolė "tyro" vandens pardavėjai |
Parašytas: 2014 03 04, 23:14 |
|
|
|
Siandien susilaukiau kazkokiu atstovu is kazkur.
Pajunge kruva vamzdeliu prie ciaupo, isvale vandeni, tada imerke du elektrodus (aliumini ir gelezini) paleido srove ir juju vanduo liko svarus, o maniskis is ciaupo pajuodo. Vat ir mastau, kas cia per eiline "razvadilovka" , nes zinoma pasiule savaji "superduper" filtra uz 4000Lt. Pasigyre, kad turi sertifikata geriamam vandeniui (kiti lochai konkurentai neturti ), ir paporino, kad ju produktas yra 100% made in USA, o visi ,kiti tautieciai prekiauja kiniskais. Vat daba ir mastau, kurioj cia vietoj bando mane apipisti?
P.s. prisiminiau, sakesi juju fitrai osmosinio veikimo, na bent jau zodziu saskambis buvo panasus  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 04, 23:31 |
|
|
|
Tų triukų su vandeniu galybė.
Elektrolizės metu gali ir pajuoduot ir pažaliuot, bet tai nereiškia, kad tavo vanduo blogas.
Tie visi šarlatanai pardavinėja atbulinės osmozės filtrus, kurie iš gero (tinkamo vartojimui) vandens padaro distiliuotą.
Distiliuotas vanduo KENKSMINGAS SVEIKATAI
Kadangi jie gauna "super švarų" vandenį, todėl elektrolizės metu jis ir nekeičia spalvos. Tokiu būdu jie gąsdina žmones ir "įkalba" pasistatyt jų filtrus  |
|
_________________ I GAVE UP DRINKING, SMOKING AND SEX!
it was the worse 15 minutes of my life! |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 04, 23:51 |
|
|
|
Leksas rašo: |
<..> kurioj cia vietoj bando mane apipisti? |
Visose, kuriose tik įmanoma Bet matyti, kad sveiko proto dar turi, tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų  |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:00 |
|
|
|
paused rašo: |
Distiliuotas vanduo nesveika.... |
o kas kalbejo apie distiliuota vandeni?  |
tai ka jie siulo yra RO (atbulo aosmoso) vandes "distiliatorius" arba "isgrynintojas" o ne filtras tik kad kaina uzkelta 1000%
senukuose tokie po 400lt ir pigiau. jei nori amerikonikso galima uz koki 1000lt is firmines pardutuves gauti su sertifikatais visais.
tai kas is to daikto isbega yra neblogai destiliuotas vanduo.
vanduo gerimui sakycisu netinkamas, bet jei ka nors juo plauti (pvz automobiliui) idealus dalykas, nepalieka jokiu apnasu ir net esamas apnasas nuplauna. |
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:02 |
|
|
|
o kas kalbejo apie distiliuota vandeni?  |
Tai tau paminėjo dar ir atbulinę osmosę, ar per sudėtinga susigooglint kas tai yra kad suprast jog tai ir yra distiliuotas vanduo. |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:05 |
|
|
|
kionig rašo: |
Visose, kuriose tik įmanoma Bet matyti, kad sveiko proto dar turi, tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų  |
nu spygu rodyti nera ko gali pasinaudoti proga gauti destiliuoto vandens.
o kas man is ju labiausia nepatinka tai ju meginimai irodyti kad atseit tas vanduo kuri geriame yra kazkokie mirtini nuodai.
buvo ateje pas manes it pasieme tyrimu lapa kuriame aiskiai parasyta kad gyvsidabrio neuzfiksuota man aiskina kad jo yra. ir butinas ju "fitras" kad tai isvalyti, arba isvis uokinga kai pradedama teigti kad kalcis arba nario choloridas yra sveikatai pavojingos chemines medziagos.  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:08 |
|
|
|
tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų |
Taip neįdomu, aš mėgstu iš tokių pardavėjų pasidaryti sau pramogą iš pradžių apsimesdamas kaip man tai įdomu ir kaip aš tuo viskuo žaviuosi ir tik pabaigai pasilikdamas tą įdomiausią momentą kai paaiškinu ką aš iš tiesų manau apie tokius pardavėjus. Kita vertus - vargšai jie, įklimpę į sektų pinkles, kitaip nei sektomis jų organizacijų nepavadinsi. Kad žinotumėt kokius jie ten užkeikimus kalba ir šokius šoka prieš išeidami į"į trasą" panašiai kaip Vodou šamanai  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:25 |
|
|
|
Evaldas_S rašo: |
tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų |
Taip neįdomu, aš mėgstu iš tokių pardavėjų pasidaryti sau pramogą iš pradžių apsimesdamas kaip man tai įdomu ir kaip aš tuo viskuo žaviuosi ir tik pabaigai pasilikdamas tą įdomiausią momentą kai paaiškinu ką aš iš tiesų manau apie tokius pardavėjus. Kita vertus - vargšai jie, įklimpę į sektų pinkles, kitaip nei sektomis jų organizacijų nepavadinsi. Kad žinotumėt kokius jie ten užkeikimus kalba ir šokius šoka prieš išeidami į"į trasą" panašiai kaip Vodou šamanai  |
man kyla klausimas, tai kuris gi is judvieju vargsas  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:29 |
|
|
|
Digix rašo: |
nu spygu rodyti nera ko gali pasinaudoti proga gauti destiliuoto vandens.
o kas man is ju labiausia nepatinka tai ju meginimai irodyti kad atseit tas vanduo kuri geriame yra kazkokie mirtini nuodai.
buvo ateje pas manes it pasieme tyrimu lapa kuriame aiskiai parasyta kad gyvsidabrio neuzfiksuota man aiskina kad jo yra. ir butinas ju "fitras" kad tai isvalyti, arba isvis uokinga kai pradedama teigti kad kalcis arba nario choloridas yra sveikatai pavojingos chemines medziagos.  |
pradziai jie ji "isvalo" , po to vel miniralizuoja, tipo kitu budu isvalyti nera.
Na bent jau nemokama gelezios testa padare  |
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:48 |
|
|
|
pradziai jie ji "isvalo" , po to vel miniralizuoja, tipo kitu budu isvalyti nera.
Na bent jau nemokama gelezios testa padare  |
Kuo mineralizuoja? Angliarūgšte? Ar druskos pridėjo?
Kam tie nemokami testai.. Greičiau tau ten pieno riebumą išmatavo, kad api..tų Realius skaičius gali pasitikrinti, kad ir čia: http://www.avandenys.lt/index.php?980495718  |
|
Paskutinį kartą redagavo kionig, 2014 03 05, 00:49. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
 |
Parašytas: 2014 03 05, 00:48 |
|
|
|
man kyla klausimas, tai kuris gi is judvieju vargsas |
Turbūt tu, nes be forumo pagalbos nesusigaudai ar tave bandė apipist ar pats apsipisai ir nenupirkai gero daikto  |
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
 |
Naujos temos forume |
|
 |