Elektronika.lt
 2025 m. gegužės 1 d. Projektas | Reklama | Žinokite | Klausimai | Prisidėkite | Atsiliepimai | Kontaktai
Paieška portale
EN Facebook RSS

Kas naujo  Katalogas  Parduotuvės  Forumas  Tinklaraščiai
 Pirmas puslapisSąrašas
 Forumas / + pokalbiai
 - Paieška forume
 - D.U.K. / Forumo taisyklės
 - Narių sąrašas
 - Registruotis
 - Prisijungti

Elektronika.lt portalo forumas

Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo. Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.

Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius, kurie nesilaiko forumo taisyklių. Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.

Dabar yra 2025 05 01, 08:15. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
 Forumas » Įvairūs » Gelbekit užpuolė "tyro" vandens pardavėjai
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Puslapis 18
Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą 
 Gelbekit užpuolė "tyro" vandens pardavėjai
PranešimasParašytas: 2014 03 04, 23:14 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Leksas
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
Siandien susilaukiau kazkokiu atstovu is kazkur.
Pajunge kruva vamzdeliu prie ciaupo, isvale vandeni, tada imerke du elektrodus (aliumini ir gelezini) paleido srove ir juju vanduo liko svarus, o maniskis is ciaupo pajuodo. Vat ir mastau, kas cia per eiline "razvadilovka" , nes zinoma pasiule savaji "superduper" filtra uz 4000Lt. Pasigyre, kad turi sertifikata geriamam vandeniui (kiti lochai konkurentai neturti Smile ), ir paporino, kad ju produktas yra 100% made in USA, o visi ,kiti tautieciai prekiauja kiniskais. Vat daba ir mastau, kurioj cia vietoj bando mane apipisti?

P.s. prisiminiau, sakesi juju fitrai osmosinio veikimo, na bent jau zodziu saskambis buvo panasus Smile
PranešimasParašytas: 2014 03 04, 23:20 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
paused
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
Distiliuotas vanduo nesveika....
PranešimasParašytas: 2014 03 04, 23:22 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
valdasmarijonas
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
O magnetai ant vamzdzio nepadetu? Rolling Eyes Laughing
PranešimasParašytas: 2014 03 04, 23:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
w2art
Užkietėjęs dalyvis
Užkietėjęs dalyvis
http://www.kokybiskasvanduo.lt/atvirkstinio-osmoso-ao-technologijos-angl-ro-reverse-osmosis/#comment-26664

Tieisai ir labai teisingai Smile
PranešimasParašytas: 2014 03 04, 23:31 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Chulio
Senbuvis
Senbuvis
Tų triukų su vandeniu galybė.
Elektrolizės metu gali ir pajuoduot ir pažaliuot, bet tai nereiškia, kad tavo vanduo blogas.

Tie visi šarlatanai pardavinėja atbulinės osmozės filtrus, kurie iš gero (tinkamo vartojimui) vandens padaro distiliuotą.

Distiliuotas vanduo KENKSMINGAS SVEIKATAI Exclamation Exclamation Exclamation

Kadangi jie gauna "super švarų" vandenį, todėl elektrolizės metu jis ir nekeičia spalvos. Tokiu būdu jie gąsdina žmones ir "įkalba" pasistatyt jų filtrus Evil or Very Mad

PranešimasParašytas: 2014 03 04, 23:50 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Leksas
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką Apsilankyti vartotojo tinklapyje
paused rašo:

o kas kalbejo apie distiliuota vandeni? Rolling Eyes
PranešimasParašytas: 2014 03 04, 23:51 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Leksas rašo:
<..> kurioj cia vietoj bando mane apipisti?
Visose, kuriose tik įmanoma Laughing Bet matyti, kad sveiko proto dar turi, tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų Twisted Evil
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:00 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
Leksas rašo:
paused rašo:

tai ka jie siulo yra RO (atbulo aosmoso) vandes "distiliatorius" arba "isgrynintojas" o ne filtras tik kad kaina uzkelta 1000%
senukuose tokie po 400lt ir pigiau. jei nori amerikonikso galima uz koki 1000lt is firmines pardutuves gauti su sertifikatais visais.
tai kas is to daikto isbega yra neblogai destiliuotas vanduo.

vanduo gerimui sakycisu netinkamas, bet jei ka nors juo plauti (pvz automobiliui) idealus dalykas, nepalieka jokiu apnasu ir net esamas apnasas nuplauna.
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:02 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Leksas rašo:

Tai tau paminėjo dar ir atbulinę osmosę, ar per sudėtinga susigooglint kas tai yra kad suprast jog tai ir yra distiliuotas vanduo.
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:05 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Digix
VIP narys
VIP narys
kionig rašo:
Leksas rašo:
Visose, kuriose tik įmanoma Laughing Bet matyti, kad sveiko proto dar turi, tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų Twisted Evil

nu spygu rodyti nera ko gali pasinaudoti proga gauti destiliuoto vandens. Laughing

o kas man is ju labiausia nepatinka tai ju meginimai irodyti kad atseit tas vanduo kuri geriame yra kazkokie mirtini nuodai.

buvo ateje pas manes it pasieme tyrimu lapa kuriame aiskiai parasyta kad gyvsidabrio neuzfiksuota man aiskina kad jo yra. ir butinas ju "fitras" kad tai isvalyti, arba isvis uokinga kai pradedama teigti kad kalcis arba nario choloridas yra sveikatai pavojingos chemines medziagos. Laughing
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:08 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
kionig rašo:
tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų
Taip neįdomu, aš mėgstu iš tokių pardavėjų pasidaryti sau pramogą iš pradžių apsimesdamas kaip man tai įdomu ir kaip aš tuo viskuo žaviuosi ir tik pabaigai pasilikdamas tą įdomiausią momentą kai paaiškinu ką aš iš tiesų manau apie tokius pardavėjus. Kita vertus - vargšai jie, įklimpę į sektų pinkles, kitaip nei sektomis jų organizacijų nepavadinsi. Kad žinotumėt kokius jie ten užkeikimus kalba ir šokius šoka prieš išeidami į"į trasą" panašiai kaip Vodou šamanai Smile
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:25 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Leksas
Veteranas
Veteranas
Evaldas_S rašo:
kionig rašo:
tai reikėjo iš karto parodyti špygą prieš panosę prie durų
Taip neįdomu, aš mėgstu iš tokių pardavėjų pasidaryti sau pramogą iš pradžių apsimesdamas kaip man tai įdomu ir kaip aš tuo viskuo žaviuosi ir tik pabaigai pasilikdamas tą įdomiausią momentą kai paaiškinu ką aš iš tiesų manau apie tokius pardavėjus. Kita vertus - vargšai jie, įklimpę į sektų pinkles, kitaip nei sektomis jų organizacijų nepavadinsi. Kad žinotumėt kokius jie ten užkeikimus kalba ir šokius šoka prieš išeidami į"į trasą" panašiai kaip Vodou šamanai Smile

man kyla klausimas, tai kuris gi is judvieju vargsas Very Happy
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:29 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Leksas
Veteranas
Veteranas
Digix rašo:
kionig rašo:
Leksas rašo:

nu spygu rodyti nera ko gali pasinaudoti proga gauti destiliuoto vandens. Laughing

o kas man is ju labiausia nepatinka tai ju meginimai irodyti kad atseit tas vanduo kuri geriame yra kazkokie mirtini nuodai.

buvo ateje pas manes it pasieme tyrimu lapa kuriame aiskiai parasyta kad gyvsidabrio neuzfiksuota man aiskina kad jo yra. ir butinas ju "fitras" kad tai isvalyti, arba isvis uokinga kai pradedama teigti kad kalcis arba nario choloridas yra sveikatai pavojingos chemines medziagos. Laughing

pradziai jie ji "isvalo" , po to vel miniralizuoja, tipo kitu budu isvalyti nera.

Na bent jau nemokama gelezios testa padare Very Happy
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
kionig
Veteranas
Veteranas
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
Leksas rašo:
pradziai jie ji "isvalo" , po to vel miniralizuoja, tipo kitu budu isvalyti nera.

Na bent jau nemokama gelezios testa padare Very Happy

Kuo mineralizuoja? Angliarūgšte? Laughing Ar druskos pridėjo? Very Happy

Kam tie nemokami testai.. Greičiau tau ten pieno riebumą išmatavo, kad api..tų Very Happy Realius skaičius gali pasitikrinti, kad ir čia: http://www.avandenys.lt/index.php?980495718 Wink

Paskutinį kartą redagavo kionig, 2014 03 05, 00:49. Redaguota 1 kartą
PranešimasParašytas: 2014 03 05, 00:48 Pranešti apie taisyklių pažeidimą Atsakyti su citata
Evaldas_S
Veteranas
Veteranas
Leksas rašo:
man kyla klausimas, tai kuris gi is judvieju vargsas
Turbūt tu, nes be forumo pagalbos nesusigaudai ar tave bandė apipist ar pats apsipisai ir nenupirkai gero daikto Smile
Pradėti naują temą  Atsakyti į pranešimą Pereiti prie 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Toliau

Forumo sistema: phpBB
 „Google“ paieška forume
 Kas naujesnio?
 Naujos temos forume

Global electronic components distributor – Allicdata Electronics

Electronic component supply – „Eurodis Electronics“

LOKMITA – įvairi matavimo, testavimo, analizės ir litavimo produkcija

Full feature custom PCB prototype service

Sveiki ir ekologiški maisto produktai

Mokslo festivalis „Erdvėlaivis Žemė

LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina

„Konstanta 42“

„Mokslo sriuba“

www.matuok.lt - Interneto spartos matavimo sistema

www.esaugumas.lt – apsaugok savo kompiuterį!

PriedaiMobiliems.lt – telefonų priedai ir aksesuarai

Draugiškas internetas

FS25 Tractors
Farming Simulator 25 Mods, FS25 Maps, FS25 Trucks
ETS2 Mods
ETS2 Trucks, ETS2 Bus, Euro Truck Simulator 2 Mods
FS22 Tractors
Farming Simulator 22 Mods, FS22 Maps, FS25 Mods
VAT calculator
VAT number check, What is VAT, How much is VAT
LEGO
Mänguköök, mudelautod, nukuvanker
FS25 Mods
FS25 Harvesters, FS25 Tractors Mods, FS25 Maps Mods
Dantų protezavimas
All on 4 implantai,
Endodontija mikroskopu,
Dantų implantacija
FS25 Mods
FS25 Maps, FS25 Cheats, FS25 Install Mods
FS25 Mods
Farming Simulator 25 Mods,
FS25 Maps
ATS Trailers
American Truck Simulator Mods, ATS Trucks, ATS Maps
Football Training Kit
Football Training Equipment, Football Skills, Football Training
Reklama
‡ 1999– © Elektronika.lt | Autoriaus teisės | Privatumo politika | Atsakomybės ribojimas | Turinys | Reklama | Kontaktai LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina
Script hook v, Openiv, Menyoo
gta5mod.net
„MokslasPlius“ – mokslui skirtų svetainių portalas
www.mokslasplius.lt
Optical filters, UV optics, electro optical crystals
www.eksmaoptics.com
LTV.LT – lietuviškų tinklalapių vitrina
www.ltv.lt/technologijos/
Elektroninių parduotuvių optimizavimas „Google“ paieškos sistemai
www.seospiders.lt
FS22 mods, Farming simulator 22 mods,
FS22 maps