|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 11, 21:35. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Akustika » ETON Crag
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 10:43 |
|
|
|
Ar vertas dėmesio,gal kas bandėt,kaip groja,ar verta už daugiau nei 600lt pirkti,ar būtų galima ką geriau rasti?
Turiu nedaug parametrų:
310mm (12) Subwoofer im Alu-Druckgußkorb
Belastbarkeit 1000 Watt RMS
100 mm Doppelschwingspule 2 x 2 Ohm
Doppel-Stack Ferritmagnet
Verchromte Boden und Polplatte
Hochstabile Kevlar Papier Membrane
Hochbelastbare und langlebige Gummisicke
In die Zentrierung eingewebte Anschlusslitzen für hohe Auslenkungen
Gewicht: 24,0 kg
|
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 15:56 |
|
|
|
pirk jei du kart tiek dar turesi stiprintuvui visu pirma jo jautrumas labai jau mazas ir ji isjudinti reiks pastangu, tau tai kainuos, geriau ziurek kokius 2 basawykus su geresniu jautrumu pvz JBL GTO 1202D ju jautruma raso 93, bet 91dB drasiai bus, uz 500Lt abu paimtum
ar visdelto drambliuko konstruktoriu rinksi |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 20:16 |
|
|
|
Nerinksiu,bet norisi normalesnio garso,tai pamaniau gal neblogai grotų. |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 20:20 |
|
|
|
esme kad jie tikrai negrotu su tokiu xmax'u groti subas negali (nors tiksliai koks xmax nezinau bet girdejau kad nenormalus apie 2-4 cm i viena puse ) o jautrumas tikrai neispudingas 84 atrodo |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 20:51 |
|
|
|
Bet tas JBL GTO 1202D tik 300RMS abejoju ar ir tiek išspaustų,kažin kuris geriau ar vienas atas ar 2 JBL? |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 20:53 |
|
|
|
ce jie ne normaliam grojimui.o baubimui ir slegui dideliam .jai nori kaj muzika klausai galwa kad trankitusi i sedine tai sekmes.as sedejau woslwagen pasate kaj kuriame idetas kicker solo baric l7 15coliu. tai taip atitranke mane kad muzikos namie 3 dienas neklausiau |
|
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 21:02 |
|
|
|
na as jau gan per neilga laika supratau kad watai NEGROJA ,didziausia garso ar slegio (vadink kaip nori ) daly sudaro naudingas difuzoriaus plotas ir xmax ,nesakau kad tai negincijama tiesa bet kolkas nesuprantu kaip gali watai priversti garsiakalbi garsiau grot ,ka tie watai padaro ? greiciau difuzoriu stumdo ? ir aplamai juk 1000rms ir 84db jautrumo pagal mane (jei neklystu) bus lygu 500rms 87db jautrumo o 90bd =250rms ,vat ir logika :kuo daugiau watu tuo mazesnis jautrumas o garsas tas pats .viskas ka parasiau yra tik mano nuomone ir nesakau kad tai tiesa nes gal kazkur ir klystu .manau kad 2* jbl gros tikrai garsiau |
|
Paskutinį kartą redagavo oliux, 2006 04 24, 21:11. Redaguota 1 kartą |
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 21:06 |
|
|
|
Kicker'io norėčiau,bet mžm kaina didelė ir stiprintuvo galingo reikia,tai ir klausiu,bet jai daryti 2 JBL vented dėžes tai 100l gaunasi,labai daug. |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 21:14 |
|
|
|
ETON Gmbh gamina labai kokybiskus garsiakalbius ir stiprintuvus. (ir labai brangius) Nemanau, kad sis 24kg monstras prastai skambetu. Siuos (arba panasius, tiksliai nepamenu) garsiakalbius klausiau autogarso parodoj pries metus (Vilniuje) Paliko labai gera ispudi.
Galite pasiskaityti apie sio garsiakalbio jaunesni broli: http://www.avtozvuk.com/az/Az_0605/htm/084-103eton.htm |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 21:15 |
|
|
|
siaip mano pirmas brangesnis pirkinys irgi buvo perkamas ziurint i watus ,na o antram pirkime bus ziurima i jautruma kury dar galima pakelti perkant ne viena o du garsiakalbius |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 21:20 |
|
|
|
Tiek to surizikuosiu nusipirkti ETON,aš taip pat esu girdėjas jų,tai man paliko įspūdį,nepatiks pasikeisiu.. Pirksim tuomet JBL ar kanors rimčiau. |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 21:24 |
|
|
|
tada jau taikikis kita kart i JL audio |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 21:51 |
|
|
|
kryvazzz69 rašo: |
tada jau taikikis kita kart i JL audio |
Tikriausiai norėjai pasakyti JBL,bet manau jau taikysiuos aukščiau.
Juk tikrai yra gerų garsiukų. |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 22:51 |
|
|
|
o va ash siandien paklausiau rockford fostage subu (uzrasyta ant difuzoriaus crunch berods) ir man lb patiko tai db taupau litus ant dvieju 12" desiu y auto |
|
|
|
|
|
ETON Crag |
Parašytas: 2006 04 24, 23:43 |
|
|
|
Geduxas rašo: |
o va ash siandien paklausiau rockford fostage subu (uzrasyta ant difuzoriaus crunch berods) ir man lb patiko tai db taupau litus ant dvieju 12" desiu y auto |
Gal keturkampius klausiai? Šiaip 12" nedaug kainuoja. USA gamybos. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|