Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 11 04, 16:16. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Sveiki . Dariau esr meter pagal sia schema https://sites.google.com/site/savasgarsass/esr-matuoklis . Jis man neveikia , bet labai nenustebau kadangi buvo parasyta kad pcb yra klaidu . Gal kas daret si aparateli ir gali parasyt kur klaidos ? nes sis aparatas tikrai man reikalingas . Ir gal kas gali pasakyt koki voltaza naudot su 100 uA galva ?
Sveiki . Dariau esr meter pagal sia schema https://sites.google.com/site/savasgarsass/esr-matuoklis . Jis man neveikia , bet labai nenustebau kadangi buvo parasyta kad pcb yra klaidu . Gal kas daret si aparateli ir gali parasyt kur klaidos ? nes sis aparatas tikrai man reikalingas . Ir gal kas gali pasakyt koki voltaza naudot su 100 uA galva ?
tai jai klaidos pcb,tai negi sunku pasitikrinti pagal schema?
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs
Nesunku , bet tiesiog idomu ka pasakys zmones , susidure su tuo. Ir jie tiksliai zinos .
kol kas pasakys tai jau būtum patikrines
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs