|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 11 29, 00:27. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Pareiškimai, padėkos, skundai » Užkietėjęs dalyvis tadas 444
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Užkietėjęs dalyvis tadas 444 |
Parašytas: 2013 12 14, 19:14 |
|
|
|
pirkti nieko nepirkau,bet pardaviau nemažai,jokių problemų nekilo |
|
_________________ skype-->optical611
Paklausęs durnu gali būt maksimum dieną, o jei neklausi-liksi durnas visam gyvenimui.
Nepadarysi gerų darbų,nepadarydamas blogų..
Protingi žmonės save nuvertina, o kvaili mano, jog yra nuostabūs |
|
|
|
|
Parašytas: 2013 12 17, 20:22 |
|
|
|
as taip pat nesu pirkes, bet esu nemazai jam pardaves - viskas su siuo forumieciu tvarkoj.
(ps skelbime buvo parasyta kad kompai isijungia, po bios vaiksto - del papildomos diagnostikos reikejo pasiaiskinti su pardaveju ir , manau, problemu nebutu kile) |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 12 17, 22:58 |
|
|
|
gyttis rašo: |
as taip pat nesu pirkes, bet esu nemazai jam pardaves - viskas su siuo forumieciu tvarkoj.
(ps skelbime buvo parasyta kad kompai isijungia, po bios vaiksto - del papildomos diagnostikos reikejo pasiaiskinti su pardaveju ir , manau, problemu nebutu kile) |
Tavo teisė rinktis, aš tik aprašiau situacija. Rašai pardavęs? aš pirkęs. Jei reiktu kilogramo metalo, gal būt vėl iš jo pirkčiau. Reikėjo pasiaiškinti? Jei tau reikėtu o aš "ikiščiau" laikinai ,po atkaitinimo , veikianti kompą, būtum patenkintas??? Atpažintum , kad tai šūdas? Taigi... . Betrūksta , kad tavo ginamasis pasiskaitęs , kad iš to kompo jau padarytas eksperimentas , pradėdu trisčioti su pasakymu "grąžink, grąžinsiu pinigus". Galesi pirmas eilėje rėkauti "viskas tvarkoje" . Taigi , "papildoma diagnostika" , pradžioje viskas yra , vėliau nėra pakrovėjo, dar vėliau - RAM palieku tau kadangi jie beverčiai, ops , pratestuotume, bet nusėdo batarkė pasižiurėjus nėra ir HDD dėžutės ir tai nuvažiavus virš 100 km , iš "seno " forumiečio... darai dar jam reklamą?
ps. ble Kaunas, ne Kuršėnų gatvėj gyveni? |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 12 17, 23:22 |
|
|
|
Kažkaip keistai tu elgiesi. Suprasčiau mokėtum pusę kainos nuo naujo laptopo, ir blogai veiktų. O dabar sumokėjai mažiau negu 5% ir bėdavojiesi kad neveikia. Pats turėtum suprasti kad labai pigūs daiktai kartais ilgai netarnauja. Ir nėra skirtumo ar pardavė patyręs dalyvis, ar koks, tuo labiau kad skelbime nėra jokios apgavystės apie pilną veikimo garantiją. |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 12 17, 23:22 |
|
|
|
Citata: |
... ir tai nuvažiavus virš 100 km... |
Kita vertus, jeigu jau taip labai knietėjo tiek važiuoti dėl 50 Lt vertės daikto (o įskaitant ir kelionės sąnaudas, tai jau ir į visą 100 telpa), tai gal jau nėra jis toks blogas ar nereikalingas... |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 12 18, 00:42 |
|
|
|
sopkis rašo: |
Kažkaip keistai tu elgiesi. Suprasčiau mokėtum pusę kainos nuo naujo laptopo, ir blogai veiktų. O dabar sumokėjai mažiau negu 5% ir bėdavojiesi kad neveikia. Pats turėtum suprasti kad labai pigūs daiktai kartais ilgai netarnauja. Ir nėra skirtumo ar pardavė patyręs dalyvis, ar koks, tuo labiau kad skelbime nėra jokios apgavystės apie pilną veikimo garantiją. |
Viskas gerai. Jakaz parašė atsiliepimą , kad jam viskas tvarkoje... neturiu nieko prieš. Tai kokio velnio man skaityti pamokymus iš gittis ir tavęs? Aš kur nors tiesiogiai keikiu pardavėją??? Ir manau tu teisingai pastebėjai, prekė galėjo atsikratyti kol namo parvažiavau. Taigi pasikartosiu, aš pardavėjo ne keikiu, ir mane ne pardavėjas siūtina o va toks tamstos požiūris . Penki procentai nuo sumos... Reiškias jei šlamštas tai ne gaila jei jis pigus? ... gal šiūkšles tu perki, papigiaja?? galiu parankioti, taigi negaila, papigiaja.
Normalus pardavėjai, parduodami pabrėžia trukumą "nėra, prapuola/ atsiranda vaizdas ir t.t Atsakysiu ir Valduliui , kadangi nebenoriu daugiau čia bereikalingai diskutuoti:
Jei pastebėjai aš ne perekupas, ne perdavinėju daiktų. Jei tikėsim ( o kodėl ne) skelbiu lt. maždaug už 150 gali nupirkti tokį veikianti kompiuterį su hdd ir pakrovėju bei 1GB ram. Taigi baikit kalbet nesamones, kad pirkau labai pigiai. Pirkau iš čia todėl, kad pasitikėjau forumiečiu o ne skelbiu lt. Ir sopkis, nesvarbu kaina, man reikėjo NE ŠIŪKŠLĖS , o daikto.
ps. ne man spręst bet čia tema ne pamokimams o atsiliepimams. |
|
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 12 18, 02:30 |
|
|
|
paused rašo: |
sopkis rašo: |
Viskas gerai. Jakaz parašė atsiliepimą , kad jam viskas tvarkoje... neturiu nieko prieš. Tai kokio velnio man skaityti pamokymus iš gittis ir tavęs? Aš kur nors tiesiogiai keikiu pardavėją??? Ir manau tu teisingai pastebėjai, prekė galėjo atsikratyti kol namo parvažiavau. Taigi pasikartosiu, aš pardavėjo ne keikiu, ir mane ne pardavėjas siūtina o va toks tamstos požiūris . Penki procentai nuo sumos... Reiškias jei šlamštas tai ne gaila jei jis pigus? ... gal šiūkšles tu perki, papigiaja?? galiu parankioti, taigi negaila, papigiaja.
Normalus pardavėjai, parduodami pabrėžia trukumą "nėra, prapuola/ atsiranda vaizdas ir t.t Atsakysiu ir Valduliui , kadangi nebenoriu daugiau čia bereikalingai diskutuoti:
Jei pastebėjai aš ne perekupas, ne perdavinėju daiktų. Jei tikėsim ( o kodėl ne) skelbiu lt. maždaug už 150 gali nupirkti tokį veikianti kompiuterį su hdd ir pakrovėju bei 1GB ram. Taigi baikit kalbet nesamones, kad pirkau labai pigiai. Pirkau iš čia todėl, kad pasitikėjau forumiečiu o ne skelbiu lt. Ir sopkis, nesvarbu kaina, man reikėjo NE ŠIŪKŠLĖS , o daikto.
ps. ne man spręst bet čia tema ne pamokimams o atsiliepimams. |
gerbemasis , tu tuoj tapsi numeriu 1 nuskriaustuju tarpe
ismok pirma nusipirkt daikta teisinga o tada verkslenk
o tai ten tave apgavo ,ten ismaude , juokingas zmokutis esi
--------------------------------------
apie save as patilesiu , pardaviau o po 2 dienu , sugadine prietaisa apipyle pamazgom
vaikai yra vaikai |
|
_________________ 860681369 |
|
|
|
|
|
Parašytas: 2013 12 18, 09:20 |
|
|
|
Gerbiamasis. Mano požiūris buvo išsakytas jau pačioje pradžioje,
http://www.part.lt/img/33ca3eee2befba2904ae3d2b7ca473e3279.png
taigi jei neturite ką veikti , galite pamokimus rašyti ir toliau. Patys keliate burbulą. Aš pradžioje kėliau klausimą dėl vaizdo plokštės o ne apsipi.simo, bei aprašiau visą situaciją. Yra kaip yra . Grąžinti irgi nežadėjau, bandysiu pažaisti bandydamas įdėti plokštę atgal . Įdomu. Taigi kokios tau problemos dėl mano pirkinio bei kur aš verkiu?
ps. atsiprašau pardavėjo,kad nupirkau iš jo šlamštą. Dabar gerai? Tai yra mano požiūris. Šioje temoje gali palikti pagirą/ papeikimą jam. Tau patinka... rašyk , kad neturi problemų su juo o ne "skaityk" moralus. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|