|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 25, 18:38. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Garso aparatūra » bumsikas 12kw
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 12, 22:31 |
|
|
|
|
| Del maitinimo tai problemu nera. Galima prie automobilio variklio pajungti papildoma generatoriu. Arba panaudoti isorini generatoriu Yra statyboms ir kaimo vietovems skirti 3-4 kW dyzeliniai generatoriai. Jie mazdaug lagamino dydzio. Be jokios abejones yra ir galingesniu, taigi uzmaitinti normalius stiprintuvus tikrai jokiu problemu! |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 12, 22:37 |
|
|
|
|
| vat del generatoriu tai negaliu gincytis, nezinau ko cia spejo jau prigamint, zinau tik kai darem laukuose festa tai atvilkom 10kw generatoriu tai ten vos ne elektrine 5kiese vos stenedami vilkom |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 16, 21:26 |
|
|
|
|
| Nu tam garsiukui priedu nemazai reikia. Nusipirkus toki suba dar beveik 20000 Lt reikia .Vien tik tie akumai kur per pimp my ride buva po 1000 Lt kainuoja |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 17, 09:51 |
|
|
|
|
uz tokia kaina masina neprasta nusiperki  |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 17, 15:09 |
|
|
|
|
| Cia vadinasi technine masturbacija... |
|
_________________ My rhombicosidodecahedron is bigger than yours. |
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 17, 17:47 |
|
|
|
|
| 12kW peak nuo 12V... 1000A pikai... neįsivaizduoju kaip ten sėdėt galima, kai aplink tokios srovės teka, jau nekalbant apie garso slėgį. |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 20, 10:11 |
|
|
|
|
Čia berods nesveikiausias garsiakalbis automobiliui,jie te dėjo 3 Akumus 5 MTX stiprintuvus ir 6 kondikus,berods po 1F. Ir įdėjo dB matuoklį,kad bachuriukas nenusižudytų.
MTX Jack Hammer
Model T9922 - 22
Description 22" Subwoofer
Impedance Dual 2 Ω
Frequency Response 20Hz - 150
RMS Power (Watts) 6,000
Rec. RMS Amplifier Power (Watts) 3,000 - 6,000
Voice Coil 6.5"
Magnet Weight (oz.) 900
Mounting Depth 21-1/16"
Cut Out Diameter 20-1/4"
Sealed Enclosure Net Volume TBD
Vented Enclosure Net Volume TBD
Port Dimensions (Slot Port) TBD
Speaker Displacement 1.8ft3
Port Displacement TBD
Tuning Frequency TBD |
|
|
|
|
|
 |
 |
Re: bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 20, 22:30 |
|
|
|
|
| MartynasP rašo: |
| vakar reiklamavo kad kita savaite rodys ekipazas ar kazkas panasaus apie garso aparatura , ir dar rodys apie Bumsika 12kw , ka manot ? neblogai toki butu turet , ysimestai toki y golfuka ir sokinetu kai varle , zeuru iki kiek zmones daaina , neuztenka 1kw =] |
Gerai vaikai biski fizikos:
Jei masinoj stovi akumas 60 amperu, itampa uzvedus masina pakyla iki 18 voltu, iki stiprintuvo ar ju ateina itampa gerai pintais 16 kvadratu variniais laidais tai maximali galima isgauti galia yra:
60*18=1kw ir 80 watu
Ir tai yra tik teorinis maximumas, nes masina uzvesta savo degimo sistemai sunaudoja elektros ir pn.
As tokius buvau paauklejas. Privaziavos pries viena diskone tox sustriakas ir sako man:
-Kiek garso bus cia pas jumis?
Sakau:
-Apie 1.6 kW
Sako tai fignia, pas mane masinoj 3 kW
Sakau:
-Nori parodysiu, kaip atrodo mano 300W?
NU ka ismetem laida pro langa ir pajungem ant galines sedynes mano viena 250 w proel monitoriu. Kai daviau garso jis issoko virsdamas is masinos ir klausia:
-Kas cia buvo?
Sakau mano 250w  |
|
_________________ Dj_MAster (Lithuania) |
|
|
|
 |
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 20, 22:33 |
|
|
|
|
| EW4lD4s rašo: |
| jie te dėjo 3 Akumus |
kokius dar 3 akumus? gali isidet nors ir 10, bet generatorius pajegus ikraut tik viena. Dar generatoriaus papildomo juk neprikabinsi. |
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 20, 22:36 |
|
|
|
|
| Rolcas rašo: |
| vat del generatoriu tai negaliu gincytis, nezinau ko cia spejo jau prigamint, zinau tik kai darem laukuose festa tai atvilkom 10kw generatoriu tai ten vos ne elektrine 5kiese vos stenedami vilkom |
Sakau nesamone. Pas mane aparatui su apsvietimu ismaitint Vakaru skirstomieji tinklai atvelka milziniska 100kw generatoriu kuris siurbia 16 litru saliarkos valandai. |
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 20, 22:37 |
|
|
|
|
| StasysS rašo: |
| Del maitinimo tai problemu nera. Galima prie automobilio variklio pajungti papildoma generatoriu. Arba panaudoti isorini generatoriu Yra statyboms ir kaimo vietovems skirti 3-4 kW dyzeliniai generatoriai. Jie mazdaug lagamino dydzio. Be jokios abejones yra ir galingesniu, taigi uzmaitinti normalius stiprintuvus tikrai jokiu problemu! |
Tai palauk jei isorini jungti - tai prie ko cia masina? |
|
|
|
|
 |
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 21, 08:07 |
|
|
|
|
| Dj_MAsterLT rašo: |
| Rolcas rašo: |
Sakau nesamone. Pas mane aparatui su apsvietimu ismaitint Vakaru skirstomieji tinklai atvelka milziniska 100kw generatoriu kuris siurbia 16 litru saliarkos valandai. |
prabangus malonumas tampytis kaip priekaba, kad watu butu ziguliuke |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 21, 13:20 |
|
|
|
|
| Dj_MAsterLT rašo: |
| EW4lD4s rašo: |
| jie te dėjo 3 Akumus |
kokius dar 3 akumus? gali isidet nors ir 10, bet generatorius pajegus ikraut tik viena. Dar generatoriaus papildomo juk neprikabinsi. |
O kodėl negalima mašinoje įmontuoti papildomo generatoriaus? Juk praktiškai tikrai įmanoma įdėti. Čia tie visi KW atrodo nesveikai,nei per kur ten tiek nėra,bet manau visvien normaliai grojo. |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 21, 20:01 |
|
|
|
|
| bet paaiskink man EW4lD4s ar neuztenka tu 300w, nors isivaizduoji, kad 4000w ka? Kaip Dj_MAsterLT minejo kaip idejo pas bachuriuka tuos varganus 300w ir akys ant kaktos issoko? Nesuprantu ka jus su tai vatais norit veikt? |
|
|
|
|
|
 |
bumsikas 12kw |
Parašytas: 2006 04 22, 14:54 |
|
|
|
|
Aš čia tik iš stebėtojo pusės,pats nei 300w rimtų neturiu,tik sakau kam dėt kažin ką,aš pritariu Dj_MAsterLT visom keturiom,geriau kokybiškai ir nedaug,o ne vėjo klausytis.  |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |