|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 23, 20:05. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Įvairūs » Meilė darbui
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 1 iš 3 Pereiti prie 1, 2, 3 Toliau |
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 18:54 |
|
|
|
Ar ji jums nemažeja?Jaunystėje visko norėjau ir neko neturėjau. (lalbu apie įvairias stakles) Dabar visko turiu (tekinimo,frezavimo,gręžimo , presas) ir nieko dirbti nebenoriu-tiksliau tingiu.Iš elektronikos pusės dar pakrebždu,tačiau programavimo,jaučiu,nebeįkąsiu.Duokit vaistų. |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:07 |
|
|
|
Turbūt užkamavo kokie nors vidiniai klausimai (vidurio amž. ... kt. ir pan. ...). Jei taip, atmesk savo nuostatas ir pasirausk žiniose (savo ar kitų), kad gautum daugiau informacijos. Tada ją suvirškinsi ir vėl pajudėsi ar su atgimusia motyvacija, ar su nauja idėja, o gal su visai kitu požiūriu. Staklės tik priemonės, o noras galvoje (tereikia iškrapštyti, o priemones nurodžiau).
P. S. Stakles po viso to gali tekti ir parduoti.
P. S. S. Vaistai gali irgi padėti, bet čia, regis, tikrai dar ne tas atvejis (pasikonsultuokite su savo gydytoju dėl vaistų vartojimo ) |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:24 |
|
|
|
Deja,aš jau vyresnio amžiaus.Yra idėjų,minčių.Nėra meilės darbui.
Dovanokit,čia toks pesimizmo priepuolis. |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:40 |
|
|
|
Tad mano spėjimas labiau tikėtinas, bet gal mažiau asmeniškai įtikėtinas, nors gali būti ir kitų priežasčių, kurių aš nevardinsiu arba tiesiog nežinau (sąrašas aukščiau nebuvo baigtinis). Turbūt kiekvienas randam savo kelią (nepabijok į save pažiūrėti iš šalies, iš viršaus ar į veidrodį, pasiklausk savęs, ko gi aš iš tikro norėčiau, o ne apie tai, ką man reikia veikti, prie to, kas yra dabar sudėliota aplinkybių ir nueito gyvenimo). Linkiu, kad jis nebūtų labai ilgas ir vingiuotas.
Bus viskas gerai
P. S. T. y., kad kelias nebūtų ilgas, bet gyvenimo tai linkiu maksimaliai ilgo Yra gi kas veikt. |
|
Paskutinį kartą redagavo ERROR, 2013 12 02, 19:46. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:42 |
|
|
|
Bele pinigų būtų... aš tada keliaučiau po svietą, nesibaigiantis vojažai škias... |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:44 |
|
|
|
ismesk kompiuterius,tv,radijas,telefonus visus kiek turi-i siukslyna ir gyvenimas nusvis vel |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:44 |
|
|
|
Meile moteriai - suprantu;
Meile (teviska/motiniska) savo vaikams ir vaikaiciams - suprantu;
Meile darbui - kokia cia socialine lytis? ar cia kazkam perkaito maumenelis?
Hobis ne darbas, nors kartais pavyksta suderinti.
Mano manymu darbas tai priemone kaupti resursus, bet tikrai ne kazkokia tai meile. |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:50 |
|
|
|
Šiaip tai kelionės priemonė pažinti save. Jos pačios savaime, nemanau, kad yra tikslas. Nebent suvoki jas kaip tikslą pažinti save, bet tokiu atveju, man regis, jos tampa tik savęs transportavimu iš A į B tašką, o sprendimą randi, kai sustoji.
darksky rašo: |
Bele pinigų būtų... aš tada keliaučiau po svietą, nesibaigiantis vojažai škias... |
|
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 19:57 |
|
|
|
darksky rašo: |
sitaip prasibastes kazkiek metu pasijustum labai fainai gryzes namo ir pagyvenes normalu seslu gyvenima kazkiek laiko rasau normalu-o ne arima nuo ryto iki vakaro uz maista. |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 20:15 |
|
|
|
O jų uždirbti nereikia?Ar nori išmaldos?Ar apgauti ką nors?Nors dabar ir apgavimą kai kas laiko bizniu. |
|
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 20:44 |
|
|
|
stakles staklem nelygu. imesk bent saraseli modeliu, nes neaisku ka ten tu surinkai i kolekcini komplekta gal isvis, puse neveikianciu ar ant tiek pasenusiu, tai ir nebera noro krapstytis prie ju remonto, nes atejo suvokimas, kad tai beprasmiska veikla
kitas klausimas, kam tu jas rinkai isvis? koks pradinis stimulas buvo? dirbt su metalais? kurt dirbtuves, teikt paslaugas? pradet kazkokia masine detaliu gamyba? butent apie koki darba tu cia prabilai? nes jei rinkai stakles tik tam, kad ismokt skirtingus metalo apdirbimo budus - na tipo del idomumo sau paciam - tai matyt tiksla jau pasiekei tu kazkaip nutylejai pradini tiksla. kol jis neaiskus, neimanoma atsakyt i tavo klausim apie "nemeile darbui" klimaksas ar senatve - cia paaiskinimas kitiems, o ne paciam sau. cia tipo kaip iseitis, jei veikla atsibodo ir nusprendei viska mest ir staklyna pvz parduot, tai ir trini visiems, kad senatve - neber jegu . bet saves juk neapgausi
dar klausimas, kaip aplinka vertina tas tavo stakles? nes gali but, kad mato tavo nieko neveikima su staklem ir tave spaudzia. o tu tiesiog pradejai pasiduot sitam spaudimui
ir dar idomu pasidare, kam tau programavimas prie stakliu?
pakomentuok smulkiau situs tavo klausimo aspektus, tada gal ir gausi vaistu
nors geriausias paaiskinimas man persasi toks. leninas tiesiog tave apgavo su sukiu - "darbas, darbas ir visos salies elektrifikacija" |
|
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 02, 21:52 |
|
|
|
Man dar ilgas kelias iki staklių (nors aš labiau apibendrintai vadinu savo finalą - dirbtuvės). Bet tikėtina, kad tas kelias ir neša džiaugsmą. Ne pačios staklės. Taip kad, pasiekus jas (stakles), dingo ir meilė.
Vaistai - kitas siekis. |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 03, 02:35 |
|
|
|
Nėra vaistų šiam dalykėliu,nes ir tokio dalykėlio - kaip meilė darbui -nėra.
Vaistai - tavo (mūsų) galvoje,vidinės nuostatos ir sampratos.
Teisingai pasakė EROR "Staklės tik priemonės, o noras galvoje (tereikia iškrapštyti,..."
Jo ,sunku tą norą (potraukį) dakurstyti iki galo,pats irgi esu ne pirmos jaunystės.
Aš tai dėl savęs žinau ,kad bent man receptuko, kuris tiktų šiai ligai - nieks neišrašys,o jei ir išrašys - tai vargu ar tiks ir kol pats sau jo neišsirašysi ir nepradėsi gydytis tai ir sirgsi...
Linkiu sėkmingo išgijimo. |
|
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 03, 08:25 |
|
|
|
Na staklės visos veikiančios ir naudojamos.Dar keletą turiu savadarbių (giljotina trafų plokštelėms karpyti ,kempo vielos šarvų vyniojimui,PCB gręžimo) Tik tingisi dirbti.Menu jaunystėje kaip įdomu buvo išmokti el.variklius pervynioti,tekinti,frezuoti,lituoti.O dabar viskas nusibodo.
Šiaip tai aš linkęs dirbti tai,iš ko galima uždirbti,o ne dėl pažaidimo. |
|
|
|
|
|
Meilė darbui |
Parašytas: 2013 12 03, 08:42 |
|
|
|
Daryk kitaip - stakliu darbo valandas nuomok kitiems, o pats uz gautas pajamas pakeliauk, ten ir atsiras ideju ka toliau veikti.
Kodel malonu prisiminti sovietmeti? Ogi todel, kad prie stakliu galejai prieiti uz buteli ir darbuotis visa diena, o dabar paprazciausia ivore istekinti be keliu simtu LT nesiima. |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|