|

|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 12 26, 00:48. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
 |
Forumas » Prietaisai, įrankiai, medžiagos » Kur pirkti chemijos reikmenų?
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
Puslapis 2 iš 2 Pereiti prie Atgal 1, 2 |
|
 |
Kur pirkti chemijos reikmenų? |
Parašytas: 2013 11 17, 22:13 |
|
|
|
|
Jie tik išgirdę žodelį "cianidas" ko gero šiurpsta,nors tos klasės nevisi reagentai yra nuodingi,ir net man durnam kaimiečiui tas žinoma.
Ir beto aš žinau, ką man reikia padaryti,ir kiek stengtis tai norint tai padaryti,ir iš kiek jėgų skirti stengentis - tai padaryti,ir stengtis iš visų jėgų stengiantis nesimokant tai padaryti...
O direktyvos tai jėga. |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 11 17, 22:19 |
|
|
|
|
lividai, Lietuvoje yra taip, turi pažįstamų toje srityje, kurie turi priėjimą prie tokių dalykų, susitari, gauni ko reikia ir daraisi ko reikia.
O niekas žmogeliui iš gatvės nedalins cianidų vien dėl to, kad jis nori pvz kokį aukso išgarintą dengą lygesnę pasidaryt ar kažką kito
Direktyvas aš pateisinu, kadangi alchemijos laikai jau praėjo. Pavėlavote ir gimėte per vėlai  |
|
|
|
|
|
 |
Parašytas: 2013 11 17, 22:22 |
|
|
|
|
| Digix rašo: |
tuos nuodus gali pirti ne betkoks durnius o tik tas durnius kuris susimokejo kazkokiai ten tarnybai uz leidima juos pirkti
Tokiu atveju reikia tuos chemikalus gaminti paciam is kitu labiau prieinamu chemikalu. |
Tu teisus.
Kai kuriais atvejais taip ir darau,bet yra dalykėlių kurių nė kaip nepasidarysi,todėl ir šarinam per krautuvėles . |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 11 17, 23:12 |
|
|
|
|
| kionig rašo: |
lividai, Lietuvoje yra taip, turi pažįstamų toje srityje, kurie turi priėjimą prie tokių dalykų, susitari, gauni ko reikia ir daraisi ko reikia.
O niekas žmogeliui iš gatvės nedalins cianidų vien dėl to, kad jis nori pvz kokį aukso išgarintą dengą lygesnę pasidaryt ar kažką kito
Direktyvas aš pateisinu, kadangi alchemijos laikai jau praėjo. Pavėlavote ir gimėte per vėlai  |
Be reikalo paminėjau tuos cianus.Man jo buvo prireikę gal du kartus.
Pirmą kartą gūdžiais sovietų laikais (gavau Ekrane) ir neseniai - parvežė iš lenkų.(nenuodinga natrio cianido druska junginį su kažkokiu hidroksilu ir sulfidų junginiu,reikalinga kaip katalizatorius)
O šiaip kai ko prireikia, galima daug ko gaut...,bet žmogelis jau toks sutvėrimas -kad paprasčiau,greičiau,pigiau ir kuo mažiau pastangų
Nu ar tai kas nors žinot,kur tos chemikal(k)ų krautuvės ?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
Parašytas: 2013 11 17, 23:25 |
|
|
|
|
| pigiau tai nebus, pvz Klaipedoje yra tokia chemijos parduotuve kur pardavineja chemikalus mokykloms. bet kai paklausiau kainas tai oj, kas per absurdas. turbut 1000% antkaini uzsideje ir vistiek vietoje nieko neturi reikia uzsakineti. |
|
|
|
|
|
|
 |
Google paieška forume |
|
|
 |
Naujos temos forume |