Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2025 03 13, 02:29. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
Daug uzdirbi? Tai prasom ir pirk. Ne foto konkurse dalyvaujama.
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.
200lt muilinei, o alui, cigaretėm, kebabam ir panašiam š, rageliam kas pusė metų ar kompam dauguma randa pinigų, bet kai prasideda kalba apie fotikus tai visi rėkia, kad nėr už ką, juokingi man tokie žmonės(neskiru šito būtent Superiui ar Andriuhai tiesiog sakau kaip yra)
200lt muilinei, o alui, cigaretėm, kebabam ir panašiam š, rageliam kas pusė metų ar kompam dauguma randa pinigų, bet kai prasideda kalba apie fotikus tai visi rėkia, kad nėr už ką, juokingi man tokie žmonės(neskiru šito būtent Superiui ar Andriuhai tiesiog sakau kaip yra)
Na, tavo pasisakymas šioje temoje juokingiausias. Pradėk nuo savęs. Ne visi uždirba tiek, kad pirktų muilines, juo labiau ne visi daro tavo išvardintus dalykus.
Negeriu, nerukau, kebabu nevalgau su panasiu š, telefonas pas mane nokia n95 plyta nuo pat 2007 metu kuris iki siol puikiai veikia. Ir kompa turiu padoru is kurio rasau. Kaip matai gyvenimu nesiskundziu, bet man vistiek gaila ismest 200lt ant aparato kuris tik pagal etikete priskiriamas fotoparatams. Nors ir galiu, bet gero fotiko neperku, nes man jo tiesiog nereikia.
_________________ Kam man daug žinoti? Jei daugiau žinau, tai daugiau ir užmirštu. O jei mažiau žinau, tai mažiau užmirštu. O jei mažiau užmirštu, vadinasi daugiau žinau.