|
|
Elektronika.lt portalo forumas
Jūs esate neprisijungęs lankytojas. Norint dalyvauti diskusijose, būtina užsiregistruoti ir prisijungti prie forumo.
Prisijungę galėsite kurti naujas temas, atsakyti į kitų užduotus klausimus, balsuoti forumo apklausose.
Administracija pasilieka teisę pašalinti pasisakymus bei dalyvius,
kurie nesilaiko forumo taisyklių.
Pastebėjus nusižengimus, prašome pranešti.
Dabar yra 2024 12 12, 04:34. Visos datos yra GMT + 2 valandos.
|
|
|
|
Forumas » Radioelektronika imtuvai » Antenos gaminimas
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 16:50 |
|
|
|
Heksogenas rašo: |
ten dar užsiregistruoti reikia |
taip, perskaityk sita tema atidziai nuo virsaus iki apacios, rasi tai ko reikia |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 16:59 |
|
|
|
Rainiux rašo: |
Nu del idomumo paemiau i uzregistrvau.
Rekvizitai:
имя BeveikElektronikas
пароль 12345
Mane broliai rusai prieme isskestom rankom, manau i tave priims
Tik ziurekit graziai ten elkites... |
topo šičia |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 18:12 |
|
|
|
na va, katik uzsikuriau lituokli, issitraukiau kazkoki labai sena koaksalini kabeli ir pasigaminau. Liuks viskas gavosi. 16cm ilgio antena trauke lygiai taip pat kaip ir 50cm ilgio laidas
per dauk as ten nesiverciau to teksto, tai daugmaz padariau taip kaip paveikslelyje. |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 21:35 |
|
|
|
reiks pamėginti registruotis nors rusų kalboj žalias |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 21:47 |
|
|
|
reiks pamėginti registruotis nors rusų kalboj žalias |
tai nors paveiksliukus paziuresi.. ten ju nemazai. O verstis kaip ir sakiau nesiverciau, buvo antena prideta pie liniuotes, tai ir padariau panasiai kaip paveikliukij tam, ir gavosi.. manau ir tau gausis. tingejau verstis kas ten parasyta |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 21:53 |
|
|
|
aha tinginys kaip ir aš šitais noriu paklausti ar dirbi su smd elementasi po Velykų gal į Klaipėdą pateksu planuoju daug apsiprekinti |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 22:09 |
|
|
|
aha tinginys kaip ir aš šitais noriu paklausti ar dirbi su smd elementasi po Velykų gal į Klaipėdą pateksu planuoju daug apsiprekinti |
nedirbu. visu pirma smd elementus geriausia lipinti ant spauzdintines plokstes (kolkas dar nebandziau pasigaminti PCB plokstes); visu antra tai reikia specialaus lituoklio.
o pats save laikai pakankamai pazengusiu litavimo srityje kad su smd nori pradeti zaisti? cia tu tipo blake darydamas nori tuos smd kisti? jei nesvarbu plokstes gabaritai tai nesuprantu kam isvis tau su tais smd prasideti |
|
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 15, 23:24 |
|
|
|
BeveikElektronikas rašo: |
nedirbu. visu pirma smd elementus geriausia lipinti ant spauzdintines plokstes (kolkas dar nebandziau pasigaminti PCB plokstes); visu antra tai reikia specialaus lituoklio.
o pats save laikai pakankamai pazengusiu litavimo srityje kad su smd nori pradeti zaisti? cia tu tipo blake darydamas nori tuos smd kisti? jei nesvarbu plokstes gabaritai tai nesuprantu kam isvis tau su tais smd prasideti |
ydomu ir tiek gal vėliau reiks pradėti po kelerių metų kolkas ir paprastos tinka |
|
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 16, 12:14 |
|
|
|
su 15W lituokliu man smd lituot pats tas ir jokiu problem neishkyla,labai daug negirtuoklaiuju tai rankos nedreba,tik nereikia pamirst kanifolija lituojant naudot,a tai po to kaitinsit kaitinsit,sudeginsit,o be kanifolijos neprilips(fliusas laidus alektrai) tai tiek, aa beja toks pokshtas pas man yra krc SMD konderiai(0,1mkf) mazesni netgu tie 0805 standarto,krc jie nauji ir ju varzha apie 40kOm,tai neykertu ,negi visa ju serija bloga? |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 16, 17:10 |
|
|
|
aš tai tepu su rūgštimai kai lituoju bet ką prikimba taip kad atplėšti nebeina o varinius laidus liuks kabina bet jei per daug rūgšties sprogsta cina į viena ne vieną kartą taip buvo bet kas svarbiausiai nežinau kokia rūgštis turbūt H2SO4 arba HCl taip ir nesuprantu kam tas fliusas?? Dar esu nusipirkęs pušų kalifonijos bet nenaudoju, nes nemoku |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 16, 17:17 |
|
|
|
nu nieko keisto tada kad lituot nesugebi... seip tai HCl katra yra laidi aliektrai ir be to grauzhia takelius pamazu pamazu(nors teorishkai rugshtys vario neima)fliyusas tam kad negrauzhtu taip metalo ir taip pat nuostabiai sulituotu,pushu kanifolija litavimui tinka tik pusiau skysta ar skysta,o su kieta galima tik ka nors apmetyt,nedaugiau. krc mokytis mokytismokytis... nes man aju antri metai elektronikoi ir ka noriu ta lituoju ir dar grazhiai,nes su kanifolija moku elgtis ir kaip sakiau geriu retai,bet geriu |
|
|
|
|
|
Antenos gaminimas |
Parašytas: 2006 04 16, 17:34 |
|
|
|
o aš turu kietą kalifoniją tai šitais fliusas kiek supratau nugraužia tik nešvarumus o takelių neliečia o šitais gali neveikti schema jei su rūgštimi litavau ? |
|
|
|
|
|
|
Google paieška forume |
|
|
Naujos temos forume |
|
|